więc nawet moją 16-latkę ciągnęli, jak zepsuła się zaraz po dojechaniu do celu
kosztuje 18 zł miesięcznie, ale jak się kupi ubezpieczenie na życie, to wychodzi chyba niecałe 16 (razem z tym "życiem") miesięcznie, wypowiedzenie 3 miesiące
.png)
.png)
ikat napisał(a):polecam w mbanku - kupiłem 5 dni przed wyjazdem, kupuje się na osobę, nie kierowce
więc nawet moją 16-latkę ciągnęli, jak zepsuła się zaraz po dojechaniu do celu- byle przegląd był ok
kosztuje 18 zł miesięcznie, ale jak się kupi ubezpieczenie na życie, to wychodzi chyba niecałe 16 (razem z tym "życiem") miesięcznie, wypowiedzenie 3 miesiące
ikat napisał(a):kupuje się na osobę, nie kierowce
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
kammil999 napisał(a):Ehhh... kupujecie a pewnie połowa z was nie wie iż bank Pekao S.A pokrywa holowanie każdego auta i jego naprawę za darmo do 800 zł (dotyczy płatnych kont bankowych za 9,99zł mies/Konto EUROKONTO AKTYWNE PLUS:
Patrz §3
http://www.pekao.com.pl/binsource/f/81/38/bin_P1K018804b3167ddf43a8138,ATTACHMENT,PL,1,8,2/Ogolne_Warunki_Ubezpieczenia_-_Assistance_Samochodowy.pdf
Pozdrawiam
.png)
kammil999 napisał(a):Ehhh... kupujecie a pewnie połowa z was nie wie iż bank Pekao S.A pokrywa holowanie każdego auta i jego naprawę za darmo do 800 zł (dotyczy płatnych kont bankowych za 9,99zł mies/Konto EUROKONTO AKTYWNE PLUS:
Patrz §3
.png)
.png)
.png)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne