Chorwacja Online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Apartamenty Marija Orebic - opinie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
peetus
Globtroter
Posty: 47
Dołączył(a): 14.06.2010
Apartamenty Marija Orebic - opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) peetus » 11.03.2013 18:44

Witam
Czy ktoś może mi podać jakieś informację na tema apartamentu Marija w Orebic

Proszę o wszelakie opinie pozytywne jak i negatywne
Ostatnio edytowano 11.03.2013 22:22 przez peetus, łącznie edytowano 2 razy
dario dalmacja
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 175
Dołączył(a): 02.02.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 11.03.2013 21:43

Witaj peetus :D
Tutaj jestesz, piszalesz do mnie w sprawie apartamenta ale nie zostawilesz swojego maila, a w awatarze niemasz koperte i nie moge odpiszac do tebie.
Pozdrawiam, Dario
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 97243
Dołączył(a): 10.09.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.03.2013 22:20

peetus napisał(a):Witam
Czy ktoś może mi podać jakieś informację na tematy tych apartamentów. Poniżej zamieszczam link
Proszę o wszelakie opinie pozytywne jak i negatywne


Proszę przeczytać regulamin w różowej ramce :idea: i usunąć link z postu :idea:
peetus
Globtroter
Posty: 47
Dołączył(a): 14.06.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) peetus » 11.03.2013 22:20

Masz rację zaraz uzupełnię braki.
Możesz pisać na tego maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
Piotr
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 97243
Dołączył(a): 10.09.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.03.2013 22:24

Hvala :idea:
strawik
Autostopowicz
Posty: 3
Dołączył(a): 18.02.2016

Nieprzeczytany postnapisał(a) strawik » 18.02.2016 19:29

Witam
Wiem, że post jest stary ale próbuję się dowiedzieć czegoś więcej o lokalizacji z tytułu "Marija" z Orebic. Trafiłem w sieci na pośrednika który proponuje wakacje w tej lokalizacji ale życzy sobie wysokiej przedpłaty z góry- nie mam jak sprawdzić tego kontaktu a organizuje wyjazd dla sporej grupy przyjaciół (6 rodzin 12 osób i 7dzieci) i nie chciałbym wpadki. Poniżej link do oferty pośrednika: == reklama ==. Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki. Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje



cron
Apartamenty Marija Orebic - opinie
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

chorwacja online - cro.pl 1999-2019