Chorwacja Online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Apartamenty Brela. Prośba o opinie.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
te kiero
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 7954
Dołączył(a): 27.08.2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 01.03.2015 09:15

yooshky napisał(a):Apartament wynajęty.

widoczek przedni, powinniście być zachwyceni, z rana kawa na takim tarasie to skarb :!: + reszta posiłków
yooshky napisał(a):jak mi się spodoba to pewnie wrócę, tym razem na Podrače/Šćit :)

jak się przejdziesz promenadą na płn, w spokojniejsze dzielnice, to spodoba się jeszcze bardziej :wink:
yooshky napisał(a):Już trochę późno na szukanie najlepszych miejscówek a z tej, spacerując, będę mógł dobrze poznać i Brelę i Baška Voda. Mam już dość szukania. Straciłem ładnych kilkadziesiąt godzin na to (serio!).

wierzymy, przejdź się w okolicy w których szukałeś, będziesz miała porównanie, gdzie "strzelać" następnym razem, dodatkowo myślę, że BV też się spodoba
klajdla
Plażowicz
Posty: 7
Dołączył(a): 10.08.2014

Nieprzeczytany postnapisał(a) klajdla » 02.03.2015 17:39

Podczepie sie do watki, aby nie zakladac nowego.

Mam pytanie do bywalców Breli :) Jade w tym roku do tej miejscowości i znalazłam fajny apartament dla 2 osób na 10 dni w terminie 19-28 sierpnia. Cena 60 euro za dobę. Standart super, klima w cenie, wifi w cenie. Standart powiedzialabym, ze taki troszke lepszy.
Dla wtajemniczonych w temacie, czy to dobra lokalizacja? Dzielnica chyba Soline. Wg informacji na stronie, do morza i centrum jest 200 m.

Ponizej na zdjeciach na czerwono zaznaczony jest apartament. I zdjecia z wnetrza. Prosze o opinie.
Nicolae
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 295
Dołączył(a): 20.04.2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nicolae » 02.03.2015 19:17

frankopanska czy jeszcze wyżej?
klajdla
Plażowicz
Posty: 7
Dołączył(a): 10.08.2014

Nieprzeczytany postnapisał(a) klajdla » 02.03.2015 19:22

Strzal w 10 :) Wedlug mapy wlasnie Frankopanska.
Nicolae
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 295
Dołączył(a): 20.04.2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nicolae » 02.03.2015 20:21

sorki, ale nie masz na stronie dokładnego adresu?
Czy to Bartola Kašića 7?
Jak tak, to trochę dalej niż 300 m?
te kiero
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 7954
Dołączył(a): 27.08.2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 02.03.2015 21:07

Nicolae napisał(a):sorki, ale nie masz na stronie dokładnego adresu?
Czy to Bartola Kašića 7?

wg mnie to właśnie App Jurić pod wskazanym wyżej adresem; ścisłe centrum Breli, dzielnica Soline, sporo ludzi i samochodów, ale z drugiej strony wszystko co potrzeba pod nosem;
200m to jest to morza, ale tego w porcie, a tam kąpać się zapewne nie będziecie, rozumiem 300-400m, choć dla mnie osobiście takie przejście nie robi różnicy, oczywiście w stronę plaży z górki, ale do kwatery pod górę i to sporo;
inna rzecz że na najbliżej położonej plaży będą w tym terminie tłumy, nie wiem jak Wy, ale my nie przepadamy za tłumami
Tośka
Plażowicz
Posty: 5
Dołączył(a): 17.02.2014
Ograniczona wydajność w pracy a wszystko przez...Stomaricę!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tośka » 23.03.2015 09:56

Witajcie Szanowni Cromaniacy:)
Wysłanych ponad setka zapytań, spenetrowana baza turystyczna, ośmielę się napisać prawie wszystkich apartamentów w rejonie Makarskiej, prawie wszystkich pośredników, aż do wczoraj...godz. 23:55 i zapadła decyzja, Stomarica.
Ale do rzeczy poszukuję informacji o Stomaricy nr 14, apartament Vanji Barac. Czy ktoś może udzielić nam wszelkich przydatnych informacji? Wybieramy się w te okolice z dwójką 5 latków, których wyobraźnia potrafi nas nie raz zaskoczyć... Więc proszę o wszelkie podpowiedzi. Jakie plaże w okolicy tego numeru, jakie zejścia i kąpiele dla dzieci itd.
Służę np. informacjami o Baśce Voda, kompleks Urania.
Pzdr.
T.
piekara114
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 7781
Dołączył(a): 30.06.2010
Re: Ograniczona wydajność w pracy a wszystko przez...Stomari

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 23.03.2015 10:32

Potem ograniczona wydajność będzie przez:
- czytanie relacji
- wyszukiwanie co jak i kiedy
- gdzie zaparkować
- spacery z ludkiem po mapie
- itp

a później
- na przeglądaniu zdjęć
- wybieranie zdjęć i wrzucaniu do żaby/serwer/picasa itp
- pisaniu relacji

a potem
- szukaniu kolejnej miejscówki

a potem.........
I tak co roku aż do emerytury -wtedy wydajność nie będzie już ważna :mrgreen: :mrgreen:
wtopek
zbanowany
Posty: 305
Dołączył(a): 08.01.2015
Re: Ograniczona wydajność w pracy a wszystko przez...Stomari

Nieprzeczytany postnapisał(a) wtopek » 23.03.2015 11:13

piekara114 napisał(a):Potem ograniczona wydajność będzie przez:
- czytanie relacji
- wyszukiwanie co jak i kiedy
- gdzie zaparkować
- spacery z ludkiem po mapie
- itp

a później
- na przeglądaniu zdjęć
- wybieranie zdjęć i wrzucaniu do żaby/serwer/picasa itp
- pisaniu relacji

a potem
- szukaniu kolejnej miejscówki

a potem.........
I tak co roku aż do emerytury -wtedy wydajność nie będzie już ważna :mrgreen: :mrgreen:



urzędy i urzędnicy....
Nicolae
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 295
Dołączył(a): 20.04.2011
Re: Ograniczona wydajność w pracy a wszystko przez...Stomari

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nicolae » 23.03.2015 11:39

Tośka napisał(a):Witajcie Szanowni Cromaniacy:)
Wysłanych ponad setka zapytań, spenetrowana baza turystyczna, ośmielę się napisać prawie wszystkich apartamentów w rejonie Makarskiej, prawie wszystkich pośredników, aż do wczoraj...godz. 23:55 i zapadła decyzja, Stomarica.
Ale do rzeczy poszukuję informacji o Stomaricy nr 14, apartament Vanji Barac. Czy ktoś może udzielić nam wszelkich przydatnych informacji? Wybieramy się w te okolice z dwójką 5 latków, których wyobraźnia potrafi nas nie raz zaskoczyć... Więc proszę o wszelkie podpowiedzi. Jakie plaże w okolicy tego numeru, jakie zejścia i kąpiele dla dzieci itd.
Służę np. informacjami o Baśce Voda, kompleks Urania.
Pzdr.
T.

O samym apartamencie to nie pomogę ale okolicy możesz poczytać, np. tu:
https://www.cro.pl/brela-nada-mustapic-ul-stomarica-byl-ktos-t41782.html?hilit=stomarica%2016
https://www.cro.pl/villa-cleopatra-stomarica-16-devid-i-zorica-el-wahsch-t40603.html?hilit=cleopatra
tematy nie za długie to przebrniesz szybko :wink:
treka
Autostopowicz
Posty: 1
Dołączył(a): 10.07.2015
Brela-Borka-prosba do Pana Bajcera

Nieprzeczytany postnapisał(a) treka » 10.07.2015 18:30

Witam,
Mam prosbe do Pana Janusza.
Wiem, ze w zeszlym roku byl Pan w willi Borka ( ja bylem w scit 41)
W sierpniu ja bede w Borce- z zona - ap.1a2.
Prosze Pana o praktyczne info dot. willi.
np. czy jest tam przechowalnia sprzetu plazowego,cos nt.gospodarzy itd.
Pozdrawiam Piotr
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 93428
Dołączył(a): 10.09.2004
Re: Brela-Borka-prosba do Pana Bajcera

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.07.2015 23:26

treka napisał(a):Witam,
Mam prosbe do Pana Janusza.
Wiem, ze w zeszlym roku byl Pan w willi Borka ( ja bylem w scit 41)
W sierpniu ja bede w Borce- z zona - ap.1a2.
Prosze Pana o praktyczne info dot. willi.
np. czy jest tam przechowalnia sprzetu plazowego,cos nt.gospodarzy itd.
Pozdrawiam Piotr

Witam.
Gospodarze OK. :idea:
Przechowalni sprzętu nie ma.
Leżaki na plażę nosiłem po 50 schodkach. :wink:
Willa Ok, Zdjęcia nie kłamią :idea:
Ja byłem apartamencie A4+1 - to ten z ogródkiem :lol:
Bardzo prawdopodobne, że w 2016 roku będzie powrót do Breli ... i Borki :wink: :lol: :idea:

Pozdrav
Kosa78
Autostopowicz
Posty: 2
Dołączył(a): 21.11.2017

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kosa78 » 26.12.2017 12:37

Witam serdecznie,

szukam opinii dotyczących Apartments ĆORIĆ - Brela ulica Šćit 60A, otrzymałem od Pana Franko Ćorić ofertę, którą jestem zainteresowany, ale chciałbym zasięgnąć więcej informacji o tej miejscówce. Niestety w Internecie nie znalazłem żadnych opinii czy jakiegoś wątku na jakimkolwiek forum. Może ktoś tam już był, to za jakieś informację będę wdzięczny. Pozdrawiam
Pawel2602
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 171
Dołączył(a): 03.12.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pawel2602 » 05.01.2018 23:20

Witam,
Wraz z rodziną (2+2) byłem w tym apartamencie w 2014r. Franko jest osobą kontaktową, gdyż zna języki, natomiast apartamentem zarządza jego matka - Marija (bardzo sympatyczna kobieta). Miejscówka, którą my mieliśmy do dyspozycji (na piętrze) była przestronna - dwie sypialnie, dwie łazienki, osobna kuchnia, trzy tarasy. Zapewniało to spory komfort, a z największego tarasu był przepiękny widok na Jadran i Brac (po lewej ładnie widoczna Punta Rata). Do plaży blisko - 245 schodów:) . Nieco do życzenia pozostawiała czystość apartamentu, meble i wystrój wnętrz jeszcze z czasów głębokiej Jugosławii. Ale dla nas nie stanowiło to problemu. Plusy przesłoniły nam minusy...Jeśli masz jakieś pytania, chętnie odpowiem.
Kosa78
Autostopowicz
Posty: 2
Dołączył(a): 21.11.2017

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kosa78 » 09.01.2018 23:13

Witam, dzięki za informację ale zdecydowałem się na inny apartamet (Apartments PODRAČE). Raptem 10€ drożej za dzień ale wydaje mi się, że chyba lepsza miejsce, a jak będzie na prawdę to się okaże :) Mialem bardzo dobry kontakt z Franko po niemiecku, ale tak jak pisaleś mi już na zdjęciach coś za bardzo się tam nie podobało odnosnie wystrój itd. Mam nadzieję, że źle nie wybrałem :) pozdrawiam.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje



Apartamenty Brela. Prośba o opinie. - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Forum wykorzystuje oprogramowanie M 2.0. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

chorwacja online - cro.pl 1999-2018