Chorwacja Online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Apartamenty Brela. Prośba o opinie.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
te kiero
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 8497
Dołączył(a): 27.08.2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 01.03.2015 09:15

yooshky napisał(a):Apartament wynajęty.

widoczek przedni, powinniście być zachwyceni, z rana kawa na takim tarasie to skarb :!: + reszta posiłków
yooshky napisał(a):jak mi się spodoba to pewnie wrócę, tym razem na Podrače/Šćit :)

jak się przejdziesz promenadą na płn, w spokojniejsze dzielnice, to spodoba się jeszcze bardziej :wink:
yooshky napisał(a):Już trochę późno na szukanie najlepszych miejscówek a z tej, spacerując, będę mógł dobrze poznać i Brelę i Baška Voda. Mam już dość szukania. Straciłem ładnych kilkadziesiąt godzin na to (serio!).

wierzymy, przejdź się w okolicy w których szukałeś, będziesz miała porównanie, gdzie "strzelać" następnym razem, dodatkowo myślę, że BV też się spodoba
klajdla
Turysta
Posty: 8
Dołączył(a): 10.08.2014

Nieprzeczytany postnapisał(a) klajdla » 02.03.2015 17:39

Podczepie sie do watki, aby nie zakladac nowego.

Mam pytanie do bywalców Breli :) Jade w tym roku do tej miejscowości i znalazłam fajny apartament dla 2 osób na 10 dni w terminie 19-28 sierpnia. Cena 60 euro za dobę. Standart super, klima w cenie, wifi w cenie. Standart powiedzialabym, ze taki troszke lepszy.
Dla wtajemniczonych w temacie, czy to dobra lokalizacja? Dzielnica chyba Soline. Wg informacji na stronie, do morza i centrum jest 200 m.

Ponizej na zdjeciach na czerwono zaznaczony jest apartament. I zdjecia z wnetrza. Prosze o opinie.
Nicolae
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 295
Dołączył(a): 20.04.2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nicolae » 02.03.2015 19:17

frankopanska czy jeszcze wyżej?
klajdla
Turysta
Posty: 8
Dołączył(a): 10.08.2014

Nieprzeczytany postnapisał(a) klajdla » 02.03.2015 19:22

Strzal w 10 :) Wedlug mapy wlasnie Frankopanska.
Nicolae
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 295
Dołączył(a): 20.04.2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nicolae » 02.03.2015 20:21

sorki, ale nie masz na stronie dokładnego adresu?
Czy to Bartola Kašića 7?
Jak tak, to trochę dalej niż 300 m?
te kiero
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 8497
Dołączył(a): 27.08.2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 02.03.2015 21:07

Nicolae napisał(a):sorki, ale nie masz na stronie dokładnego adresu?
Czy to Bartola Kašića 7?

wg mnie to właśnie App Jurić pod wskazanym wyżej adresem; ścisłe centrum Breli, dzielnica Soline, sporo ludzi i samochodów, ale z drugiej strony wszystko co potrzeba pod nosem;
200m to jest to morza, ale tego w porcie, a tam kąpać się zapewne nie będziecie, rozumiem 300-400m, choć dla mnie osobiście takie przejście nie robi różnicy, oczywiście w stronę plaży z górki, ale do kwatery pod górę i to sporo;
inna rzecz że na najbliżej położonej plaży będą w tym terminie tłumy, nie wiem jak Wy, ale my nie przepadamy za tłumami
Tośka
Plażowicz
Posty: 5
Dołączył(a): 17.02.2014
Ograniczona wydajność w pracy a wszystko przez...Stomaricę!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tośka » 23.03.2015 09:56

Witajcie Szanowni Cromaniacy:)
Wysłanych ponad setka zapytań, spenetrowana baza turystyczna, ośmielę się napisać prawie wszystkich apartamentów w rejonie Makarskiej, prawie wszystkich pośredników, aż do wczoraj...godz. 23:55 i zapadła decyzja, Stomarica.
Ale do rzeczy poszukuję informacji o Stomaricy nr 14, apartament Vanji Barac. Czy ktoś może udzielić nam wszelkich przydatnych informacji? Wybieramy się w te okolice z dwójką 5 latków, których wyobraźnia potrafi nas nie raz zaskoczyć... Więc proszę o wszelkie podpowiedzi. Jakie plaże w okolicy tego numeru, jakie zejścia i kąpiele dla dzieci itd.
Służę np. informacjami o Baśce Voda, kompleks Urania.
Pzdr.
T.
piekara114
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 9284
Dołączył(a): 30.06.2010
Re: Ograniczona wydajność w pracy a wszystko przez...Stomari

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 23.03.2015 10:32

Potem ograniczona wydajność będzie przez:
- czytanie relacji
- wyszukiwanie co jak i kiedy
- gdzie zaparkować
- spacery z ludkiem po mapie
- itp

a później
- na przeglądaniu zdjęć
- wybieranie zdjęć i wrzucaniu do żaby/serwer/picasa itp
- pisaniu relacji

a potem
- szukaniu kolejnej miejscówki

a potem.........
I tak co roku aż do emerytury -wtedy wydajność nie będzie już ważna :mrgreen: :mrgreen:
wtopek
zbanowany
Posty: 305
Dołączył(a): 08.01.2015
Re: Ograniczona wydajność w pracy a wszystko przez...Stomari

Nieprzeczytany postnapisał(a) wtopek » 23.03.2015 11:13

piekara114 napisał(a):Potem ograniczona wydajność będzie przez:
- czytanie relacji
- wyszukiwanie co jak i kiedy
- gdzie zaparkować
- spacery z ludkiem po mapie
- itp

a później
- na przeglądaniu zdjęć
- wybieranie zdjęć i wrzucaniu do żaby/serwer/picasa itp
- pisaniu relacji

a potem
- szukaniu kolejnej miejscówki

a potem.........
I tak co roku aż do emerytury -wtedy wydajność nie będzie już ważna :mrgreen: :mrgreen:



urzędy i urzędnicy....
Nicolae
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 295
Dołączył(a): 20.04.2011
Re: Ograniczona wydajność w pracy a wszystko przez...Stomari

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nicolae » 23.03.2015 11:39

Tośka napisał(a):Witajcie Szanowni Cromaniacy:)
Wysłanych ponad setka zapytań, spenetrowana baza turystyczna, ośmielę się napisać prawie wszystkich apartamentów w rejonie Makarskiej, prawie wszystkich pośredników, aż do wczoraj...godz. 23:55 i zapadła decyzja, Stomarica.
Ale do rzeczy poszukuję informacji o Stomaricy nr 14, apartament Vanji Barac. Czy ktoś może udzielić nam wszelkich przydatnych informacji? Wybieramy się w te okolice z dwójką 5 latków, których wyobraźnia potrafi nas nie raz zaskoczyć... Więc proszę o wszelkie podpowiedzi. Jakie plaże w okolicy tego numeru, jakie zejścia i kąpiele dla dzieci itd.
Służę np. informacjami o Baśce Voda, kompleks Urania.
Pzdr.
T.

O samym apartamencie to nie pomogę ale okolicy możesz poczytać, np. tu:
https://www.cro.pl/brela-nada-mustapic-ul-stomarica-byl-ktos-t41782.html?hilit=stomarica%2016
https://www.cro.pl/villa-cleopatra-stomarica-16-devid-i-zorica-el-wahsch-t40603.html?hilit=cleopatra
tematy nie za długie to przebrniesz szybko :wink:
treka
Autostopowicz
Posty: 1
Dołączył(a): 10.07.2015
Brela-Borka-prosba do Pana Bajcera

Nieprzeczytany postnapisał(a) treka » 10.07.2015 18:30

Witam,
Mam prosbe do Pana Janusza.
Wiem, ze w zeszlym roku byl Pan w willi Borka ( ja bylem w scit 41)
W sierpniu ja bede w Borce- z zona - ap.1a2.
Prosze Pana o praktyczne info dot. willi.
np. czy jest tam przechowalnia sprzetu plazowego,cos nt.gospodarzy itd.
Pozdrawiam Piotr
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 97234
Dołączył(a): 10.09.2004
Re: Brela-Borka-prosba do Pana Bajcera

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.07.2015 23:26

treka napisał(a):Witam,
Mam prosbe do Pana Janusza.
Wiem, ze w zeszlym roku byl Pan w willi Borka ( ja bylem w scit 41)
W sierpniu ja bede w Borce- z zona - ap.1a2.
Prosze Pana o praktyczne info dot. willi.
np. czy jest tam przechowalnia sprzetu plazowego,cos nt.gospodarzy itd.
Pozdrawiam Piotr

Witam.
Gospodarze OK. :idea:
Przechowalni sprzętu nie ma.
Leżaki na plażę nosiłem po 50 schodkach. :wink:
Willa Ok, Zdjęcia nie kłamią :idea:
Ja byłem apartamencie A4+1 - to ten z ogródkiem :lol:
Bardzo prawdopodobne, że w 2016 roku będzie powrót do Breli ... i Borki :wink: :lol: :idea:

Pozdrav
Kosa78
Autostopowicz
Posty: 2
Dołączył(a): 21.11.2017

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kosa78 » 26.12.2017 12:37

Witam serdecznie,

szukam opinii dotyczących Apartments ĆORIĆ - Brela ulica Šćit 60A, otrzymałem od Pana Franko Ćorić ofertę, którą jestem zainteresowany, ale chciałbym zasięgnąć więcej informacji o tej miejscówce. Niestety w Internecie nie znalazłem żadnych opinii czy jakiegoś wątku na jakimkolwiek forum. Może ktoś tam już był, to za jakieś informację będę wdzięczny. Pozdrawiam
Pawel2602
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 236
Dołączył(a): 03.12.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pawel2602 » 05.01.2018 23:20

Witam,
Wraz z rodziną (2+2) byłem w tym apartamencie w 2014r. Franko jest osobą kontaktową, gdyż zna języki, natomiast apartamentem zarządza jego matka - Marija (bardzo sympatyczna kobieta). Miejscówka, którą my mieliśmy do dyspozycji (na piętrze) była przestronna - dwie sypialnie, dwie łazienki, osobna kuchnia, trzy tarasy. Zapewniało to spory komfort, a z największego tarasu był przepiękny widok na Jadran i Brac (po lewej ładnie widoczna Punta Rata). Do plaży blisko - 245 schodów:) . Nieco do życzenia pozostawiała czystość apartamentu, meble i wystrój wnętrz jeszcze z czasów głębokiej Jugosławii. Ale dla nas nie stanowiło to problemu. Plusy przesłoniły nam minusy...Jeśli masz jakieś pytania, chętnie odpowiem.
Kosa78
Autostopowicz
Posty: 2
Dołączył(a): 21.11.2017

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kosa78 » 09.01.2018 23:13

Witam, dzięki za informację ale zdecydowałem się na inny apartamet (Apartments PODRAČE). Raptem 10€ drożej za dzień ale wydaje mi się, że chyba lepsza miejsce, a jak będzie na prawdę to się okaże :) Mialem bardzo dobry kontakt z Franko po niemiecku, ale tak jak pisaleś mi już na zdjęciach coś za bardzo się tam nie podobało odnosnie wystrój itd. Mam nadzieję, że źle nie wybrałem :) pozdrawiam.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje



cron
Apartamenty Brela. Prośba o opinie. - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

chorwacja online - cro.pl 1999-2019