Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament w Podaca - Bonaca lub Dijana

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Joanna22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanna22 » 11.02.2012 15:50

Witam wszystkich. Chcemy w tym roku pojechać do Podaca. Czytałam Wasze wypowiedzi, które są bardzo przydatne. Ale czy ktoś z Was nocował lub czytał coś o apartamentach:
1. Bonaca - to jest tuż przy plaży. W tym samym budynku na dole jest restauracja. Mają trzy apartamenty, nas interesuje żółty.
2. Dijana - też tuż przy plaży, ale raczej na uboczu. Apartamenty wyglądają ciekawie, ale facet nie ma swojej strony www i udostępnił mi kilka zdjęć, z których niezbyt wiele można się dowiedzieć.
Ogólnie szukam czegoś przy samej plaży, raczej w spokojnym otoczeniu.
W roku 2011 mieliśmy fajny nocleg w Stanici (Omiś). Zainteresowanym mogę polecić.
Będę wdzięczna za pomoc.
sebus119
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sebus119 » 18.02.2012 09:16

ile płaciłaś w Stancji i jaki apartament wyślesz mi maila z namiarami dzięki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Gochna
Turysta
Podaca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gochna » 20.02.2012 11:14

Witam, też przyłączam się do pytania o namiary w Podacy. Przekopałam tę skarbnicę (Forum) i poszukuję czegoś dla 5 osób dorosłych raczej blisko morza w spokojnej okolicy. Miejscowość wydaje mi się (a z licznych fotek na forum mam już pewność) przepiękna i nieduża. Agencje nie mają zbyt wielu ofert, a to co jest, najczęściej kończy się na 2+2. Jeśli macie namiary na bezpośrednio do właścicieli będę wdzięczna. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
:) :)
Ostatnio edytowano 21.02.2012 00:07 przez Gochna, łącznie edytowano 1 raz
Joanna22
Globtroter
Podaca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanna22 » 20.02.2012 19:20

A w jakim terminie szukasz? Ja też przeglądam oferty i najbardziej w tym roku interesuje mnie Podaca - Brist - Gradac. Jeśli więc znajdę coś dla 5 os. w tym rejonie to dam Ci znać, tylko muszę wiedzieć jaki termin sprawdzać i do jakiej ceny.
Gochna
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gochna » 20.02.2012 23:15

Szukam 11-18 sierpnia, bo niestety terminy urlopów już ustalone.
Joanna22
Globtroter
szukam

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanna22 » 21.02.2012 09:30

Wydawało mi się, że widziałam pełno apartamentów 5 os. w Podaca a teraz jak przeglądam to wszystko zajęte. A to ma być apartament 5 os. czy mogą być dwa małe 3 i 2 os ale w tym samym budynku?
Póki co znalazłam taki:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Joanna22
Globtroter
i taki

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanna22 » 21.02.2012 09:35

Rero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rero » 21.02.2012 10:08

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link R.
Joanna22
Globtroter
do Rero

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanna22 » 21.02.2012 11:45

Czy może byliście w tych apartamentach Vedrana? Też je znalazłam w ubiegłym tygodniu na necie i pisałam do nich 2 razy, raz ze strony a raz bezpośrednio na podanego maila i ani razu nie odpisali. Pytałam o dowolny termin w lipcu lub sierpniu na 14 dni. Na ich stronie reklamują się, że ich gośćmi są głównie Czesi i faktycznie znalazłam ten apartament na stronach czeskich, dlatego pomyślałam, że widocznie nie chcą tam nas albo mają podpisaną umowę z biurem czeskim. Dlatego sobie odpuściłam. Ale mi żal, bo apartament wygląda świetnie.
Joanna22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanna22 » 21.02.2012 18:23

OLICA
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) OLICA » 04.03.2012 19:24

My jedziemy własnie tutaj , ale w połowie lipca.

A rezerwowalismy w grudniu :lol:
Gochna
Turysta
nocleg

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gochna » 04.03.2012 23:43

Chciałam to zarezerwować 11-18 sierpień, ale powstałaby luka 4 pustych nocy u gospodarzy, więc nie zgodzili się, a ja nie mogę przesunąć terminu :?
OLICA
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) OLICA » 08.03.2012 08:03

A no to faktycznie klops.
Znalazłaś coś innego ?

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone