Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament w Makarskiej

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darkimmortal17
Podróżnik
Apartament w Makarskiej

Nieprzeczytany postnapisał(a) darkimmortal17 » 12.05.2009 14:40

Szukam taniego apartamentu w Makarskiej dla 4 osób. Proszę o pomoc!!!!Przeglądałam juz forum i starałam się coś znależć ale wszystko jest strasznie drogie i nigdy nie zmieściłabym sie w kwocie w jakiej robią to moi znajomi (5 tyś. na 2 tyg w 4 osoby). :D
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 12.05.2009 14:44

darkimmortal17 napisał(a):ale wszystko jest strasznie drogie i nigdy nie zmieściłabym sie w kwocie w jakiej robią to moi znajomi (5 tyś. na 2 tyg w 4 osoby). :D

Już nie chcesz zaszaleć :?:
darkimmortal17 napisał(a):Witam! We wakacje chce zaszaleć i pojechać do Chorwacji.
...to musi kosztować :roll:

A szukałaś [url=url=http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17804]kwater w FAQ[/url] :?:
Ostatnio edytowano 12.05.2009 14:45 przez jorgus111, łącznie edytowano 1 raz
darkimmortal17
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) darkimmortal17 » 12.05.2009 14:45

Nadal chce ale to nie zmienia faktu,że nie mam majatku i nie spie na pieniądzach. I bardzo proszę bez takiego typu docinek....
Piotr D
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr D » 13.05.2009 18:45

Tania, to znaczy ile ? ja płace 11 za osobę , tanio???
auganov
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) auganov » 16.05.2009 17:32

jeżeli nie boisz sie pojechać w ciemno i na miejscu szukac czegos w Twoim zasięgu cenowym to postaraj sie zajechac do Makarskiej z rana i poświęć 1-2 godz. na szukanie kwatery, a jestem pewien że znajdziesz coś nawet w granicach 10 eur/os. Jest niemalże zasadą, że im bliżej morza tym drożej, jednakże w odl. 500-800 m od brzegu są ciekawe kwaterki o dość dobrym standardzie. Jeżeli Ty nie poszukasz kwatery to ona znajdzie Ciebie - na wlocie do Makarskiej przy stacji paliw stoją pierwsze osoby z tabliczkami "sobe" lub "apartmani"(pokoje, apartamenty), a następni oferujący noclegi dybią na przyjezdnych w centrum miasta nieopodal dworca autobusowego. Warto w tym momencie miec przy sobie plan, mapę Makarskiej i po wstępnej akceptacji ceny poszukac na mapie podawanego adresu, aby nie okazało się, że "niedaleko morza" to tak naprawdę 45 minut marszu na plażę. Ja przed dwoma laty w wyżej opisany sposób szukając noclegu miałem dwie oferty po ok 9-10 eur/os, jednakże nie odpowiadał mi standard, a znalazłem cudo lokum 300 m od morza w postaci dwóch 2-os. sypialni, pokoju dziennego z klimą, korytarza i dwóch łazienek oraz super wyposażonej kuchni - na wysokim parterze (ok 80 m2) dla trzech osób za 50 euro, chociaż cena wywoławcza wynosiła 80 euro.Nadmieniam, że było to w lipcu. Proponuję jechać w ciemno i poszukać na miejscu.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament w Makarskiej
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone