Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament w Makarskiej

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
witoldwojciech
Podróżnik
Apartament w Makarskiej

Nieprzeczytany postnapisał(a) witoldwojciech » 11.02.2008 21:57

Witam wszystkich chorwacjofili !!

W tym roku planuję wyjazd do Makarskiej. Czy ktoś z Was ma jakiś sprawdzony apartament w tej miejscowości. Poszukuje lokum dla dwóch dorosłych osób i trójki dzieci. Chciałbym coś znaleźc w miarę blisko morza (do 500-600 m) o przyzwoitym standardzie (klimatyzacja mile widziana). Z góry dziękuję za pomoc (mój adres e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 11.02.2008 22:21

Zivogosce Blato.
Wjedź do mieściny. Pytaj o Irenę lub Nedlelke. Wstąp także do Plumka po lewej stronie za pizerią-kawiarnia pod drzewkiem.
Szefa od parkingu( z brodą) unikaj. Ma syf za kosmiczne pieniądze (przyziemie).
witoldwojciech
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) witoldwojciech » 11.02.2008 22:26

Dzięki fux. Czy to oznacza że mam jechac w ciemno ?? Planuję wyjazd na początku lipca 2008 (05) lub 28 czerwca)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 11.02.2008 22:29

Byłem tam w polowie lipca i tłumow raczej nie było.... Poza BiH w weekend.
Choć plaże raczej pełne. Widzialem sporo kartek z wolnymi apartamentami.
witoldwojciech
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) witoldwojciech » 12.02.2008 19:12

Ponawiam swoje pytanie. Czy ktos z Was dysponuje sprawdzonym adresem apartamentu w Makarskiej, który mógłby polecic. Wolalbym nie jechac w ciemno (trójka dzieci na pokładzie). Z góry dziękuję za pomoc.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 12.02.2008 19:39

Pytaj Plumka. Może pomoże....
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 12.02.2008 19:40

Hej my jedziemy do Zivogosce Blato zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ale z wolnymi terminami :(
witoldwojciech
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) witoldwojciech » 12.02.2008 19:57

Blums czyżbyś sugerował iż już jest trochę za późno żeby coś sensownego zarezerwowac? 8O
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 12.02.2008 20:05

Do Plumka to z terminami to chyba cienko ale najlepiej niech sie wypowie :) opisy i zdjęcia apartamentów super i możliwość dogadania sie po naszemu , a wakacje w samej makarskiej - o nie - to nie to, miasto to ja mam na co dzień tylko bez plazy :lol: Blato to chyba super miejsce wypadowe ? Pozdr.
witoldwojciech
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) witoldwojciech » 12.02.2008 21:03

Ja jednak planuję Makarską (a raczej moja piękniejsza połowa). Plan jest taki żeby plaże wybierac poza miastem (odpowiednio jestem zachecony przez tutaj zamieszczone opisy) a wieczorem moge wyjsc z zoną na wieczorne "atrakcje" (preferowane przez małżonkę) i nie byc ograniczonym w spozyciu np. dobrego winka tym ze przyjechalem samochodem. Reasumujac w dzien moge dojechac do jakies fajnej plazy (a tych chyba niemało) samochodem a wieczorkiem troche sie znieczulic po dniu na duzym sloncu i wrocic do apartamentu na nózkach. Pozdro :D
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 13.02.2008 07:14

tez fakt :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament w Makarskiej
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone