Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament na wyspie CIOVO

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 07.01.2011 10:07

Mam znajomy bardzo fajny dom, w którym wynająć można apartamenty na lato. Są wdobrej cenie i blisko od morza. Mają klimatyzację, taras z widokiem na morze,ogród dla dzieci.Jeżeli jest potrzeba to pomogę w rezerwacji.
Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
siwy dym
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) siwy dym » 10.01.2011 21:26

Witam ! Moje pytanie dotyczy dojazdu na wyspę , tj. mostu. Czy faktycznie są takie korki i stanie po 2 -3 godziny, jak niektórzy opowiadają? Wybieram się w sierpniu.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 10.01.2011 21:30

siwy dym napisał(a):Witam ! Moje pytanie dotyczy dojazdu na wyspę , tj. mostu. Czy faktycznie są takie korki i stanie po 2 -3 godziny, jak niektórzy opowiadają? Wybieram się w sierpniu.

Faktycznie są! :roll:
Masakra!!! :evil:
Wyrazy współczucia dla tych ,którzy mają zamiar pokonywać ten most przynajmniej dwa razy dziennie.... :cry: :roll:
lukasz1977
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz1977 » 11.01.2011 06:33

siwy dym napisał(a):Witam ! Moje pytanie dotyczy dojazdu na wyspę , tj. mostu. Czy faktycznie są takie korki i stanie po 2 -3 godziny, jak niektórzy opowiadają? Wybieram się w sierpniu.

Hmmm - jak dla mnie jest to bujda - wjeżdżając na Ciovo w lipcu zeszłego roku przejechaliśmy od razu bez żadnej kolejki (godz. ok. 7 rano w niedzielę) a wyjeżdżając staliśmy może z 20 minut od strony Slatine (godz. ok. 19 w piątkowy wieczór).
Gdyby były takie korki to nie funkcjonowała by komunikacja autobusowa - a tam autobusy jeżdżą z co najwyżej 20 minutowym spóźnieniem, a nie ma specjalnych bus-pasów.
krzycholu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzycholu » 11.01.2011 11:10

Witam
Korki są potężne, oczywiście zależy to od pory dnia, o 7-ej rano to większość turystów śpi więc jest OK.
Miejscowi śmigają na skuterkach między stojącymi w korkach samochodami, trzeba to zobaczyć- mistrzostwo świata w lawirowaniu :D
Zgadza się korki to nie reguła ale zdarzyło nam się raz wyjeżdzać 3 godziny z Okrug G, ponieważ zepsuła się trochę pogoda i wszyscy zapragnęli wyjechać na zwiedzanie, były to godziny przedpołudniowe.
Mówi się że to takie chorwackie Alcatraz, ciężko sie dostać i wydostać ale mamy jeszcze taksówki wodne, skuterki,no i własne buty :D
pozdro
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament na wyspie CIOVO - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone