Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Aktualne wieści z polskich dróg

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
baunty
Cromaniak
Aktualne wieści z polskich dróg

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 29.11.2013 22:20

Dziś w Krakowie widziałem auto na chorwackich blachach :D
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 29.11.2013 22:26

TIRy na DK5 to w zasadzie kilka razy w tygodniu, podobnie, jak tureckie czy słoweńskie.
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 29.11.2013 22:37

FUX napisał(a):TIRy na DK5 to w zasadzie kilka razy w tygodniu, podobnie, jak tureckie czy słoweńskie.

osobowy peugeot
Al Pokoju 20.30
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.11.2013 23:23

baunty napisał(a):Dziś w Krakowie widziałem auto na chorwackich blachach :D

W sumie wg mnie fajny wątek, tylko czy jego tytuł odzwierciedla temat :?:
Rozumiem, że poszukujemy chorwackich blach na naszych drogach...nieczęste zjawisko.... :? Może baunty zmień temat na taki by ludzie wpisywali ich widoczność w PL-u :?: (to tylko taka propozycja, oczywiście jako założyciel tematu decydujesz).
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 29.11.2013 23:59

slapol napisał(a):
baunty napisał(a):Dziś w Krakowie widziałem auto na chorwackich blachach :D

W sumie wg mnie fajny wątek, tylko czy jego tytuł odzwierciedla temat :?:
Rozumiem, że poszukujemy chorwackich blach na naszych drogach...nieczęste zjawisko.... :? Może baunty zmień temat na taki by ludzie wpisywali ich widoczność w PL-u :?: (to tylko taka propozycja, oczywiście jako założyciel tematu decydujesz).

Wątek został przeniesiony bo w złym miejscu napisałem.
Niestety nie mam pomysłu jaki tytuł dopasować do postów. ..,
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 30.11.2013 01:09

fotka tego samochodu
Załączniki:
tmp_CAM00109976438564.jpg
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 10.12.2013 22:04

dziś w Krakowie ciekawe zdarzenie, skrzyżowanie Bora-Komorowskiego i Wislickiej, rozdupczony radiowóz i auto osobowe
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 10.12.2013 22:18

Chyba w CNN o tym było...
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 11.12.2013 16:48

Na gierkówce pomiędzy Łodzią a Siewierzem już kilka razy widziałem TIR-y na rejestracjach z Zagrzebia.

Nie wiem, skąd jeżdżą ani co wożą.
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 03.03.2014 11:59

Na A4 w kierunku Niemiec też takie widziałem więc suną pewnie w tamte rejony...
Co ważniejsze może się komuś przyda.. otworzyli nowy odcinek S8 (Syców - Walichnowy). Długi nie jest ale znacznie skrócił czas drogi w kierunku Warszawy. Ponoć w przyszłym roku ma być otwarta S8 do Łodzi ale czy to prawda nie wiem. Obecnie S8 można przejechać odcinek Walichnowy - Wrocław, potem łączy się z A8 (Autostradowa Obwodnica Wrocławia) i z A4 w kierunku Śląska i Niemiec. W najnowszej Automapie 6.15 odcinek Syców - Walichnowy jest już dodany...

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone