Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

A może by tak nie poruszać tematów politycznych na forum?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy jesteś za tym by wprowadzić na forum zakaz poruszania tematyki politycznej?

Ankieta wygasła 09.06.2010 19:43

tak
82
100%

Liczba głosów : 82

krutom
Cromaniak

Postnapisał(a) krutom » 12.05.2010 21:49

Pytanie do janniko i arkony.

Ok. ustalamy, że od jutra monarchia "delikatna" lub absolutna.

Skąd weźmiemy monarchę? Znów wybory (demokratyczne!!!?), czy może ktoś narzuci?
Torac
Cromaniak

Postnapisał(a) Torac » 12.05.2010 21:53

krutom napisał(a):Pytanie do janniko i arkony.

Jak skąd :?: Jestem do dyspozycji :wink:
Jak oddawałem krew to jakaś błękitna była. :)
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 12.05.2010 22:00

krutom napisał(a):Pytanie do janniko i arkony.

Konstytucja 3 Maja ustanawiała w Polsce dynastię dziedziczną. Po śmierci Stanisława Augusta królem Polski miał zostać Fryderyk August I z dynastii Wettynów. Jego potomkowie nadal żyją więc pewnie to oni mają prawo do korony.
Ostatnio edytowano 12.05.2010 22:01 przez arkona, łącznie edytowano 1 raz
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 12.05.2010 22:00

arkona napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
piter83pl napisał(a):
janniko napisał(a):OK, Januszu
Pozwólmy by forumowicze w spokojnej i demokratycznej ankiecie zadecydowali o dalszych losach tematów politycznych na tym forum.

:?

Ja powtórzę za Voilterem - "Nie zgadzam się z Twoimi poglądami, ale po kres moich dni będę bronił Twego prawa do ich głoszenia"

:)

janniko szerzy poglady chore tak jak faszysta czy nekrofil,a ty piter piszesz pierdoły podpierając się cytatem.

Czekałem na Twoje wejście smoka i się nie zawiodłem. Jak zwykle bardzo merytoryczny post.

Smok nie smok.Może być i ćmok.Smutne się to robi,że ja jako troll jestem gorszy w trolowaniu od janniko,woki,hepika,jacky z DG.
Jestem przy nich pikuś.I zastanawiałem się o co chodzi.Może chodzić tylko o to by osłabiać te forum,a przecież zależy Nam by Chorwacja była rulez i to forum było fajne i żywe i pokazywało Chorwację taką jaka jest czyli jako najfajniejszy kraj na ŚWIECIE.
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 13.05.2010 05:43

krutom napisał(a):Skąd weźmiemy monarchę? Znów wybory (demokratyczne!!!?), czy może ktoś narzuci?

Krutom.
Czepiasz się szczegółów...
Ważna jest istota sprawy!
I żadna tam monarchia "delikatna"!
Przy obecnym stanie rzeczy i dopuszczeniu do głosu różnych siurasów i patałachów z nizin społecznych, których nota bene i tutaj nie brakuje, można rozpatrywać tylko i wyłącznie monarchię absolutną.
Sprawę można oddać np. w ręce pana Janusza K.M., bo facet zna się na rzeczy i wiedziałby co i jak zrobić (część jego pomysłu wyartykułował już Arkona).

A lud (w tym też "wierny" elektorat PO), jeśli mu się zapewni odpowiednią ilość kiełbasy, po kilku miesiącach będzie gromko wiwatować na Rynku na cześć króla! A siurasów Tusków i inne kreatury po prostu tenże "wierny" elektorat osobiście wywiezie na wysypisko taczkami!
Taka już jest struktura ludu... o lud trzeba czule zadbać, ładnie do niego przemówić, zapewnić bezpieczeństwo, rozrywki i pełną michę... ale nie dopuszczać do głosu, bo historia XIX i XX wieku pokazała nam do czego może dojść, gdy proletariat i chłopstwo ma prawo głosu i nie daj Boże władzę!

amen
jan_s1
Koneser

Postnapisał(a) jan_s1 » 13.05.2010 08:38

janniko napisał(a):.....

O czymś zapomniałeś:

:sm:
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 13.05.2010 08:40

jan_s1 napisał(a):

O czymś zapomniałeś:

Obrazek
piotr.zdz
Croentuzjasta

Postnapisał(a) piotr.zdz » 13.05.2010 10:01

Janniko to V kolumna PiS-u. Pomimo , że oficjalnie twierdzi że nie jest ich zwolennikiem wspiera ich całym sercem. Akcja z próbą zamknięcia tematów politycznych w trakcie kampanii jest tego najlepszym przykładem.

Składam formalny wniosek aby kwestie zamknięcia tematów politycznych rozpatrywać po wakacjach.

[/b]
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 13.05.2010 10:10

piotr.zdz napisał(a):Składam formalny wniosek aby kwestie zamknięcia tematów politycznych rozpatrywać po wakacjach.

Wniosek odrzucono.
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 13.05.2010 10:29

jan_s1 napisał(a):

O czymś zapomniałeś:

Sory...
:sm: :sm: :sm:

ewentualnie..
Obrazek
piotr.zdz
Croentuzjasta

Postnapisał(a) piotr.zdz » 13.05.2010 10:32

Rysio napisał(a):
piotr.zdz napisał(a):Składam formalny wniosek aby kwestie zamknięcia tematów politycznych rozpatrywać po wakacjach.

Wniosek odrzucono.

Rysio na Króla :D
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 13.05.2010 10:36

Ojjj, mnie to raczej musiałbyś dyktatorem nazwać ale szczerze odradzam takie propozycje :wink:
adamk3
Cromaniak

Postnapisał(a) adamk3 » 13.05.2010 10:39

Janusz Bajcer napisał(a):
janniko napisał(a):Nie koniecznie bandyta, ale na pewno jeleń i siurek i gówno tak naprawdę znaczy w tym pożal się Boże parlamencie!

Zwolennikowi UE nigdy nie będzie po drodze z jego przeciwnikiem.

W referendum wygrali zwolennicy UE, św.p. Lech Kaczyński po wielkich oporach podpisał Traktat.

W ostatni piątek wróciłem z Grecji (delegacja) tam już chcę powrotu drachmy i wystąpienia z UE :) nie chcę utrzymywać kilkuset tysięcy darmozjadów.

pozdrav
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.05.2010 15:05

adamk3 napisał(a):W ostatni piątek wróciłem z Grecji (delegacja) tam już chcę powrotu drachmy i wystąpienia z UE :) nie chcę utrzymywać kilkuset tysięcy darmozjadów.
pozdrav

Wszyscy Grecy, czy tyko Ci co byli przeciw. :?:
adamk3
Cromaniak

Postnapisał(a) adamk3 » 14.05.2010 08:07

Janusz Bajcer napisał(a):
adamk3 napisał(a):W ostatni piątek wróciłem z Grecji (delegacja) tam już chcę powrotu drachmy i wystąpienia z UE :) nie chcę utrzymywać kilkuset tysięcy darmozjadów.
pozdrav

Wszyscy Grecy, czy tyko Ci co byli przeciw. :?:

wszyscy (z którymi rozmawiałem - prywatne firmy, hotelarze, itd) najważniejsi
:D :wink:

pozdrav.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

A może by tak nie poruszać tematów politycznych na forum? - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone