Pytanie do janniko i arkony.
Ok. ustalamy, że od jutra monarchia "delikatna" lub absolutna.
Skąd weźmiemy monarchę? Znów wybory (demokratyczne!!!?), czy może ktoś narzuci?
.png)
krutom napisał(a):Pytanie do janniko i arkony.
.png)
krutom napisał(a):Pytanie do janniko i arkony.
arkona napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):piter83pl napisał(a):janniko napisał(a):OK, Januszu
Pozwólmy by forumowicze w spokojnej i demokratycznej ankiecie zadecydowali o dalszych losach tematów politycznych na tym forum.
Ja powtórzę za Voilterem - "Nie zgadzam się z Twoimi poglądami, ale po kres moich dni będę bronił Twego prawa do ich głoszenia"
janniko szerzy poglady chore tak jak faszysta czy nekrofil,a ty piter piszesz pierdoły podpierając się cytatem.
Czekałem na Twoje wejście smoka i się nie zawiodłem. Jak zwykle bardzo merytoryczny post.
.png)
krutom napisał(a):Skąd weźmiemy monarchę? Znów wybory (demokratyczne!!!?), czy może ktoś narzuci?
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):janniko napisał(a):Nie koniecznie bandyta, ale na pewno jeleń i siurek i gówno tak naprawdę znaczy w tym pożal się Boże parlamencie!
Zwolennikowi UE nigdy nie będzie po drodze z jego przeciwnikiem.
W referendum wygrali zwolennicy UE, św.p. Lech Kaczyński po wielkich oporach podpisał Traktat.
.png)
adamk3 napisał(a):W ostatni piątek wróciłem z Grecji (delegacja) tam już chcę powrotu drachmy i wystąpienia z UEnie chcę utrzymywać kilkuset tysięcy darmozjadów.
pozdrav
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):adamk3 napisał(a):W ostatni piątek wróciłem z Grecji (delegacja) tam już chcę powrotu drachmy i wystąpienia z UEnie chcę utrzymywać kilkuset tysięcy darmozjadów.
pozdrav
Wszyscy Grecy, czy tyko Ci co byli przeciw.