.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Cała ta dyskusja w mediach niczego nie zmienia. Będą chlać i zabijać.
.png)

bluesman napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/trojmiasto/smiertelny-wypadek-w-gdyni-kierowca-byl-pijany/hm2rs
Ciekawe ....... czy agresywny pościg prowadzony przez Policję nie przyczynia się do podobnych tragedii ............... bo moim zdaniem tak
.png)
bluesman napisał(a):pościg prowadzony przez Policję nie przyczynia się do podobnych tragedii ............... bo moim zdaniem tak
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):bluesman napisał(a):pościg prowadzony przez Policję nie przyczynia się do podobnych tragedii ............... bo moim zdaniem tak
Czyli jak się nie zatrzymują do kontroli, to mają im pomachać![]()
Nie sądzisz, że przesadziłeś ?
.png)
bluesman napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/trojmiasto/smiertelny-wypadek-w-gdyni-kierowca-byl-pijany/hm2rs
Ciekawe ....... czy agresywny pościg prowadzony przez Policję nie przyczynia się do podobnych tragedii ............... bo moim zdaniem tak
.png)
Vjetar napisał(a):bluesman napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/trojmiasto/smiertelny-wypadek-w-gdyni-kierowca-byl-pijany/hm2rs
W tym konkretnym przypadku raczej nie bo:
W pewnym momencie od strony Rumi nadjechał seat ibiza. Auto zwolniło, ale w momencie, kiedy policjanci chcieli je zatrzymać, kierowca przyśpieszył i jechał z ogromną prędkością w kierunku Estakady Kwiatkowskiego. Policjanci od razu zaczęli pościg za kierowcą. Niestety, zanim udało im się go dogonić, doszło do tragedii.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):bluesman napisał(a):pościg prowadzony przez Policję nie przyczynia się do podobnych tragedii ............... bo moim zdaniem tak
Czyli jak się nie zatrzymują do kontroli, to mają im pomachać![]()
Nie sądzisz, że przesadziłeś ?

bluesman napisał(a):nie skomentuję ....
Ty tak na trzeźwo i na poważnie ?
bluesman napisał(a): Co nie przeszkodziło niektórym i zaczęli od ataków ad personam.
.png)
anakin napisał(a):bluesman napisał(a):nie skomentuję ....
Ty tak na trzeźwo i na poważnie ?
A co tu komentować?
Najbardziej przerżające jest to,że takie brednie pisze emerytowany gliniarz.
Twoim zdaniem do zdarzenia przyczynili się policjanci, bo ścigali gnoja???
Paranoja i żenada.

bluesman napisał(a):Przeczytałeś dokładnie to co napisałem ? Spróbuj się na chwilę zastanowić nad problemem, a nie pisać pierdoły. Ciebie nie interesuje temat tylko to kto to pisze
bluesman napisał(a):Ciekawe ....... czy agresywny pościg prowadzony przez Policję nie przyczynia się do podobnych tragedii ............... bo moim zdaniem tak
bluesman napisał(a):Zauważ, że nie odniosłem się do tego akurat konkretnego przypadku mimo,
iż go przytoczyłem
.png)
anakin napisał(a):bluesman napisał(a):Przeczytałeś dokładnie to co napisałem ? Spróbuj się na chwilę zastanowić nad problemem, a nie pisać pierdoły. Ciebie nie interesuje temat tylko to kto to pisze
Nie pochlebiaj sobie.
A co do pierdół.....pomyśl zanim cokolwiek napiszesz.
Albo oświeć ciemnotę, bo jak widzę nie tylko ja nie rozumiem, co "autor chciał przekazać".bluesman napisał(a):Ciekawe ....... czy agresywny pościg prowadzony przez Policję nie przyczynia się do podobnych tragedii ............... bo moim zdaniem tak
Ciekawi cię czy agresywny pościg nie przyczynia się do takich tragedii, jednocześnie wyrażasz swoje zdanie na ten temat , które brzmi "tak - przyczynia się".
Której błyskotwiwej myśli nie rozumiem?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.