Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cześć Ma ktoś namiary na dom z basenem na 10 osób? (7+3) Zawsze szukałem na googlach i pisałem do właściciela, ale wtedy jechaliśmy w 4, było łatwiej wszystko poniżej Szybenika, dzięki
Polecam Bratus, apartmani Ivan, mała miejscowość, do plaży blisko ok. 150m. Na 10 osób można przypasować 2 apartamenty, na 7 osób apartament nr 8, a dla 3 osób któryś mniejszy. Byłam w tym domu 2 razy, dlatego polecam. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link , kontakt do właściciela jest w zakładce virtula tour Pozdrawiam, Ewa
Dzięki, szukamy domu z basenem, lub apartamentów tylko dla naszej rodziny. musi być z basenem i musimy być tylko my, odległość od morza ma mniejsze znaczenie
Mieliśmy super domek w Srimie obok Vodic. 4 sypialnie z łożami królewskimi (dla 4 par), 4 oddzielne łazienki, duży salon, basen. Bardzo blisko plaży (10min na piechotę) i blisko do Vodic (30min na piechotę). Ja osobiście więcej tam nie pojadę bo jak dla mnie Srima, Vodice i okolice to mega mega średni rejon (45min dalej jest kapitalne genialne Primosten) ale sam domek był full wypas & sztos. Tanio nie było, ale starałem się lekko zbalansować wydatki gdzie indziej (prawie wszystkok wiozłem z PL ) Jak coś to śmiało na priv