.png)
.png)
allos napisał(a):Już tylko dwa dni do wyjazdu a pogoda dla Makarskiej na następne 15 dni to 21-23 stopnie - mam nadzieje że to średnia temperatura i na słońcu będzie ok 27. Opalić się, wymoczyć, zjeść owoce morza - czy to tylko marzenia w tym roku???
.png)
.png)
allos napisał(a):Już tylko dwa dni do wyjazdu a pogoda dla Makarskiej na następne 15 dni to 21-23 stopnie - mam nadzieje że to średnia temperatura i na słońcu będzie ok 27. Opalić się, wymoczyć, zjeść owoce morza - czy to tylko marzenia w tym roku???
.png)
.png)
Kuba81 napisał(a):allos napisał(a):Już tylko dwa dni do wyjazdu a pogoda dla Makarskiej na następne 15 dni to 21-23 stopnie - mam nadzieje że to średnia temperatura i na słońcu będzie ok 27. Opalić się, wymoczyć, zjeść owoce morza - czy to tylko marzenia w tym roku???
No tez patrze z niepokojem na pogode bo wyruszam do Makarskiej 8 w nocy przez Plitvice z ladowaniem w Makarskiej 10.09.
Szerokiej drogi (może sie zgadamy na cb:lol: )i oby nam pogoda przypasiła!!!!
Udanych wakacji
.png)
.png)
diabełek napisał(a):kiedy wyjeżdżalismy do cro na początku sierpnia też głośno było o załamaniu pogody. Wszystkie stacje (chorwackie tez) mówiły o tym głośno. Kidy byliśmy na miejscu modlilismy się, żeby choć jeden dzień z tej prognozy spełnił się. Bez przerwy upał......
Więc głowa do góry...a z drugiej strony..to przecież już wrzesień, wiec raczej trudno o 40-to stopniowe upały...
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi