narobiliście tu strasznego syfu
niuewspółmiernego do tej "delikatnej" polemiki z rasiem o gazie
żenujące tym bardziej że z udziałem moderatora ...
bo ban dla TO JA to nadużycie mniamniuśne
.png)
scood74 napisał(a):bo ban dla TO JA to nadużycie mniamniuśne
Rysio napisał(a):Kto miał post merytoryczny może go skopiować tu, ale ostrzegam że dalsza dyskusja na temat kto na czym jeździ i dlaczego na co po co jest bezcelowa, bo zapewniam że szybciej można posty usunąć niż je napisać a po drugie jeśli będę usuwał posty to w komplecie z wnioskiem o usunięcie użytkownika.
Dziękuję.
To ja napisał(a):skończonym dupkiem
.png)
.png)
a żeby nie było że w teamcie się nie wypowiadam to te UAZ'y na zamieszczonym zdięciu to mają dużo za duże spalanie ok 15l żeby jechać nimi do chorwacji......
no chyba że na LPG...
.png)
.png)
RASIU napisał(a):przepraszam! zmienilem zdanie! socjotechnika ITI na mnie wplynela! czuje sie jak nowonarodzony! wejchert moim bogiem, jade na gielde do lubina podzielic sie slowem bozym! www.auto-swiat.pl/1-uwaga-na-auta-z-ins ... prawdzenia
.png)
romuald22 napisał(a):Ja tam mojemu synowi zawsze mówię. Jesteś Polakiem - a w Polsce istnieje znak interpukcyjny zwany kropką oraz duża litera. Może ci się synu to nie podobać ale wtedy spadaj z Polski.
.png)
romuald22 napisał(a):Ja tam mojemu synowi zawsze mówię. Jesteś Polakiem - a w Polsce istnieje znak interpukcyjny zwany kropką oraz duża litera. Może ci się synu to nie podobać ale wtedy spadaj z Polski.
RASIU napisał(a):Jak zauważyłeś raz piszę ze znakami interpunkcyjnymi (laptop), a raz nie (telefon)- brak niektórych polskich liter
RASIU napisał(a):... poprawiaj swoich kolegów
RASIU napisał(a):poprawiaj swoich kolegów"po dystrybutorze"...
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Zużycie paliwa było zawsze ciekawym tematem.
Ja tam lubię będąc tam, dwa karlovacko na max 100 metrów i dobre winko na też 100 metrów max.
.png)
RASIU napisał(a):Ad. scood
Nie będę czepiać się Twojej instalacji, dopóty dopóki nie będziesz wcinał tekstów typu:
"mają dużo za duże spalanie ok 15l żeby jechać nimi do chorwacji......
no chyba że na LPG..."
Ok?
.png)
szaki17 napisał(a):A moja Octavia pali... nieeeeeee nie dam się ogłupić i nie napiszę ilepali tyle ile musi
![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.