.png)
.png)
scood74 napisał(a):wczoraj tankowałem żonie autko i patrze już poodczas lania na dystrybutor a tam 5,05 zł/l , w pierwszym momencie myślałem że pomyliłem się i v-powera jakiegoś leje ale nieto była normalna
masakra z tymi cenami
przynajmniej kurs kuny jest fajny
a może orientuje się ktoś jakie ceny paliwa są aktualnie w europie ? znaczy niemcy austria chorwacja ?
niech te araby lepiej skończą już z tymi rewolucjami ....
Leszek Skupin napisał(a):szaki17 napisał(a):A moja Octavia pali... nieeeeeee nie dam się ogłupić i nie napiszę ilepali tyle ile musi
![]()
A wiesz że to zdecydowanie za dużo![]()
.png)
.png)
scood74 napisał(a):wczoraj tankowałem żonie autko i patrze już poodczas lania na dystrybutor a tam 5,05 zł/l , w pierwszym momencie myślałem że pomyliłem się i v-powera jakiegoś leje ale nieto była normalna
masakra z tymi cenami
a może orientuje się ktoś jakie ceny paliwa są aktualnie w europie ? znaczy niemcy austria chorwacja ?
profil napisał(a):Focus 1.6 TDCI 2005r. 5,1 l./100km. 4 osoby i oczywiście załadowany po sufit.
Leszek Skupin napisał(a):Kupię Skodę na wodę
Zmienię Porshe na groszePamiętasz Marylkę
![]()
.png)
bobemce napisał(a):scood74 napisał(a):wczoraj tankowałem żonie autko i patrze już poodczas lania na dystrybutor a tam 5,05 zł/l , w pierwszym momencie myślałem że pomyliłem się i v-powera jakiegoś leje ale nieto była normalna
masakra z tymi cenami
To pomyśl sobie, że v power diesel na przykład kosztuje 5,40Ale przynajmniej całą zimę samochód bez problemów odpala.
profil napisał(a):Focus 1.6 TDCI 2005r. 5,1 l./100km. 4 osoby i oczywiście załadowany po sufit.
To ten 90-konny? ja mam podrasowany do 110 koni to mi o 0.3 więcej wypił na setkę
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.