Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zużycie paliwa

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
RASIU
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RASIU » 10.03.2011 23:23

Kolego ToJa trzeba ustapic, tak jak w polskim porzekadle. Najlepsze jest to, ze epitety pod naszym adresem plynely jak rwaca rzeka, bez reakcji. No ale niestety w tym kraju juz tak jest, ze mniejszosci narzucaja swoje "prawa"- wiekszosci.

Realisto2, waz na slowa nikt tu nie jest anonimowy.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.03.2011 11:08

Tutaj przynajmniej ścierały się poglądy ludzi, prowadzili dyskusję, co bez wątpienia zawsze prowadzi do jakiegoś rozwoju człowieka, jak każda polemika bez względu na temat i treść. Taka jest istota forum, a nie liczenie np."Ile razy tym samym autem do Cro?" czy "Radio CB na trasie PL-HR-PL?",
albo chwalenie się ile pali auto x, albo y.
Dla przypomnienia Rysiowi i innym administratorom:
Co to jest forum o starożytnym Rzymie nie będę tu pisał, sądy również pominę;
- miejsce publicznych wystąpień, przemówień
- spotkanie, zebranie poświęcone omawianiu spraw z określonej dziedziny, ogół członków takiego spotkania.
Tyle definicji za "Słownikiem wyrazów obcych" i chyba trafnym będzie twierdzenie, że jeżeli chce się czymś administrować, to warto się zapoznać ze znaczeniem danych słów i określeń nawet kiedy są to wyrazy obce.
Na zakończenie, moja polemika(bez względu na jej treść i formę, chyba niczego w rażący sposób nie naruszyliśmy) z scood74,czy santosz, że o innych nie wspomnę była tylko polemiką, czyli w 100% spełniała wymogi forum. W takim razie co powodowało Rysiem, że to usunął - nie wiem, nie podejrzewam Go o nie znajomość zasad, chociaż nigdy nic nie jest wykluczone.
Panowie więcej pokory w administrowaniu.
adames
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) adames » 11.03.2011 14:02

To ja - obywatelu świata
Masz całkowita rację, od tego jest forum.
Tylko żeby był jakiś porządek, a nie śmietnik do którego wrzuca się wszystkie wątki, powstały odpowiednie działy i tematy.
Jeśli chcesz sobie polemizować na dowolny temat w myśl zasady aby tylko móc zaistnieć i pokazać całemu światu, że masz coś do powiedzenia.
To wejdź w dział Hyde Park i dyskutuj ile tylko chcesz.
Jeśli nie masz nic konkretnego do napisania w temacie o zużyciu paliwa, to po prostu daruj sobie takie bzdurne polemiki.
Ja zwracam się ponownie do moderatora, aby posty nie na temat ( łącznie z tym moim) umieścił tam, gdzie jest ich miejsce, czyli do kosza.
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 11.03.2011 14:22

To ja napisał(a):...Panowie więcej pokory w administrowaniu.

:lol: :lol: :lol:

Leszek Skupin napisał(a):...zapewniam Cię, że już nie jednego rewolucjonistę to forum przetrwało i zapewne jeszcze niejednego przetrwa ;) Za to niejeden rewolucjonista nie przetrwał na tym forum, a Ci którzy przetrwali musieli zweryfikować poglądy :lol:

Leszek Skupin napisał(a):Trzymaj łapy z daleka od ognia i zajmij się pisaniem o Chorwacji to będziesz zdrowo żył na forum czego Ci życzę ;)

AMEN.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 11.03.2011 14:38

jasio napisał(a): :lol: :lol: :lol:

Leszek Skupin napisał(a):Trzymaj łapy z daleka od ognia i zajmij się pisaniem o Chorwacji to będziesz zdrowo żył na forum czego Ci życzę ;)

AMEN.

No i z czego się cieszysz :?:

:lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.03.2011 14:48

Kolego adames my w swojej polemice daleko od tematu nie odbiegliśmy.
Co konkretnego można napisać w temacie zużycia paliwa poza chwaleniem swojego ogonka i że jest ładniejszy od innych. Szczerze mówiąc spodziewałem się takiej odpowiedzi w rodzaju "móc zaistnieć". To w takim razie jak traktować twój wpis i nie tłumacz się tym co napisałeś w ostatnim zdaniu.
Twój wpis w temacie:
Chrysler PT Cruiser 2,2 CRD ( diesel) w mieście 9l/100, trasa z prędkością stałą ( tempomat) 6,5l/100.
Ale to auto ze względu na mało-opływową sylwetkę i wagę, nie należy do tych oszczędnych i nie z tego tez powodu było kupowane. icon_biggrin.gif
Bardzo wnikliwy.
Jasiu zgadnij gdzie ja mam kwestie wypisywane w kolorze zielonym.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 11.03.2011 14:49

To ja napisał(a):...
Jasiu zgadnij gdzie ja mam kwestie wypisywane w kolorze zielonym.

No widzisz Jasiu zgadnij, no zgadnij :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.03.2011 14:55

Jasio może zgadnie, ale ciebie o to nie podejrzewam.
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 11.03.2011 14:59

Leszek Skupin napisał(a):
jasio napisał(a): :lol: :lol: :lol:

AMEN.

No i z czego się cieszysz :?:

:lol:

Nie cieszę się tylko uśmiałem się z kol.To ja .
A tak przy okazji łapy mają zwierzęta a ludzie ...
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 11.03.2011 15:02

To ja napisał(a):Jasio może zgadnie, ale ciebie o to nie podejrzewam.

Zapewne w dupie :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.03.2011 15:04

No i widzisz wyszedł z ciebie prostak.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 11.03.2011 15:08

Widzisz, bo nigdy nie wiesz z kim polemizujesz na tym forum, a reszty się domyśl... podejrzewam, że Ty możesz ;)

A tak na marginesie to ja prosty chłop jestem i trzeba mi prosto z mostu walić, a nie między wierszami ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.03.2011 15:11

Jeżeli na tym zdjęciu jest twoja twarz.... to masz racje!
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 11.03.2011 15:12

Na tym zdjęciu są dwie twarze
Dudek2222
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dudek2222 » 11.03.2011 15:12

Panie, nie obrażaj pan.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.