Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zużycie paliwa

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 11.03.2011 15:13

Dudku ja nie obrażam
adames
Odkrywca

Postnapisał(a) adames » 11.03.2011 15:14

To ja
To miło z Twojej strony, że przytoczyłeś mój wpis.
Jak zauważyłeś był to post napisany w temacie o zużyciu paliwa, czyli na temat.
Jeśli autor tematu chciał się dowiedzieć czy ktoś zszedł poniżej 4l/100, to moje auto nie dało rady zejść poniżej tego poziomu.
Posty w danym temacie powinny się odnosić do danego tematu, oczywiście nigdy nie uda się pisać tylko i wyłącznie na temat, to byłoby zbyt nudne.
Jednak gdy dyskusja wykracza znacznie z ram tematu, to jest to już chyba spam.
Chociaż przyznaję, dyskusja na temat opłacalności jazdy autem zasilanym różnego rodzaju paliwami, daje sporo wiadomości. Można sobie porównać jak to wygląda według informacji właścicieli.
Czytając jednak kilka stron dyskusji o skarpetach w sandałach, czy wypada do np. mercedesa zakładać gaz , albo o tym, że ci co jeżdżą na gazie to za przeproszeniem są sknery.
Staje sie to po prostu żałosne.
Jeśli forum chce mieś jakiś standard, to odpowiednie osoby powinny dbać o merytoryczne wypowiedzi w danych tematach.

ocho , porządek był zrobiony, niech zatem za chwile mod zrobi i z tym postem porządek
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.03.2011 15:20

Leszek Skupin napisał(a):Na tym zdjęciu są dwie twarze

Piszemy o "prostym chłopie" - tak.
Jestem osoba w miarę dobrze wychowana i nigdy nie pozwolił bym sobie na tego typu uwagi w stosunku do niewiasty. Za kogo ty mnie uważasz, to mnie obraża.
jasio
Cromaniak

Postnapisał(a) jasio » 11.03.2011 15:22

Leszek Skupin napisał(a):
To ja napisał(a):Jasio może zgadnie, ale ciebie o to nie podejrzewam.

Zapewne w dupie :lol:

Niezły jesteś , ostry :lol: :lol: :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 11.03.2011 15:23

Widzisz nie domyśliłeś się, ale Ci wytłumaczę.

Pisząc:

No i widzisz wyszedł z ciebie prostak.

Obraziłeś moją żonę (która jest na zdjęciu) a w.w. wpis świadczy o Tobie.

EOT
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.03.2011 15:40

Kolego piszący w kolorze zielonym chyba dosyć jasno przekazywałem swoje myśli. To ty wplątałeś swoja żonę w tok wymiany poglądów, ja o niej nawet nie pomyślałem i nie obrażaj mnie tego typu insynuacjami bo nie ma nic bardziej odrażającego jak facet chowający się za plecami żony.
Ps. Prostak - rzeczownik, rodzaj męskoosobowy(poucz się jeszcze języka polskiego)
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 11.03.2011 15:44

To ja napisał(a):Kolego piszący w kolorze zielonym chyba dosyć jasno przekazywałem swoje myśli. To ty wplątałeś swoja żonę w tok wymiany poglądów, ja o niej nawet nie pomyślałem i nie obrażaj mnie tego typu insynuacjami bo nie ma nic bardziej odrażającego jak facet chowający się za plecami żony.
Ps. Prostak - rzeczownik, rodzaj męskoosobowy(poucz się jeszcze języka polskiego)

I kto tu kogo usiłuje obrażać :?: :lol:
el_guapo
Cromaniak

Postnapisał(a) el_guapo » 11.03.2011 15:52

Dla zluzowania gum w majtach:

Czy jedna twarz to Leszek a druga Skupin - tak by sugerowała odpowiedź :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 11.03.2011 15:54

el_guapo napisał(a):

Dla zluzowania gum w majtach:

Czy jedna twarz to Leszek a druga Skupin - tak by sugerowała odpowiedź :lol:

Wroooooong :lol:
Obie Skupin jedna Leszek :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.03.2011 15:57

Leszek Skupin napisał(a):
To ja napisał(a):Kolego piszący w kolorze zielonym chyba dosyć jasno przekazywałem swoje myśli. To ty wplątałeś swoja żonę w tok wymiany poglądów, ja o niej nawet nie pomyślałem i nie obrażaj mnie tego typu insynuacjami bo nie ma nic bardziej odrażającego jak facet chowający się za plecami żony.

I kto tu kogo usiłuje obrażać :?: :lol:

Odpowiem jeszcze raz może zrozumiesz: obrażasz mnie insynuacjami na temat twojej żony, ja nigdy nic na jej temat nie napisałem, ani nie mam zamiaru nigdy napisać - szlus.
Wszystko inne ok!
Ps.Już to "SZ" dodałem.
Ostatnio edytowano 11.03.2011 16:37 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 11.03.2011 16:05

To ja napisał(a):...
Odpowiem jeszcze raz może zrozumie: obrażasz mnie insynuacjami na temat twojej żony, ja nigdy nic na jej temat nie napisałem, ani nie mam zamiaru nigdy napisać - szlus.
Wszystko inne ok!

Na drugi raz uważaj co piszesz, jak piszesz i do kogo piszesz, bo powtórzę Ci NIE WIESZ do kogo piszesz, NIE WIESZ kto siedzi po drugiej stronie klawiatury, JAKIE ma nerwy i CO go może obrazić.

Poza tym pisząc do mnie (wytłuściłem) a w zasadzie do "niego" nie zwracając się bezpośrednio do mnie znów usiłujesz obrażać.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.03.2011 16:19

Masz racje nie wiem kto siedzi po drugiej stronie klawiatury, tak samo jak Ty.
Dla mnie zasady języka polskiego są w miarę zrozumiałe i jak pisze o facecie i do faceta to nigdy nie ma na myśli niewiasty, tak zostałem nauczony.
Cytując Twoje wypowiedzi i je jednocześnie komentując zwracam się przecież bezpośrednio do Ciebie, tak samo jak i Ty do mnie, prawda.
Przecież nie piszemy o Królewnie Śnieżce i do Królewny Śnieżki.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.03.2011 17:44

Chłopcy jesteście żenujący, prawdę powiedziawszy niczego innego po was nie można się spodziewać . Jestem ciekawy który z was to zrobił, znajdzie się ten odważny, który się przyzna. Dzieci w piaskownicy są bardziej charakterne.
Wyszły z was najbardziej prymitywne instynkty, siłę argumentu potraficie zastąpić jedynie, argumentem siły.
Jednocześnie działacie tylko w swoich partykularnych interesach, obraził się jeden, zablokować adwersarzowi konto.
Dalej będę tu pisał o ile odważycie się kiedykolwiek zmienić swoją decyzje.
Ps. Niespodzianka: To ja i nie mam złudzeń, że również i to konto zablokujecie, tylko nigdy nie będziecie mieli pewności, że nie założę inne(chociaż nie, nie będę dawał satysfakcji).
Lesiu ucz się chłopie języka polskiego to naprawdę rozwija.(miałem na myśli nos)
Ostatnio edytowano 11.03.2011 18:08 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Morski Pas
Koordynator konkursów

Postnapisał(a) Morski Pas » 11.03.2011 18:02

Ban dostałeś za całokształt, czyli ostatnie dwa dni. Oczywiście "ba" też będzie zablokowane.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.03.2011 18:04

Nie Ban tylko ba, ewentualnie To ja.
Wymyśl coś innego, a nie za całokształt.
Dziękuje bardzo.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.