weldon napisał(a):Tak się zastanawiam, że jak się w tunelu jedzie 200 na godzinę,
Tego mi więcej nie rób
Weldon zrozumiał pouczenie
.png)
weldon napisał(a):Tak się zastanawiam, że jak się w tunelu jedzie 200 na godzinę,
woka napisał(a):Denerwują mnie na drodze "zawalidrogi" jedzie taki jeden wolno, flegmatycznie, ....... ruch tamuje.
Podoba mi sie jak ktoś jedzie płynnie i żwawo ( absolutnie nie brawurowo) , za takim to aż chce się jechać.
zebik napisał(a):woka napisał(a):Denerwują mnie na drodze "zawalidrogi" jedzie taki jeden wolno, flegmatycznie, ....... ruch tamuje.
Podoba mi sie jak ktoś jedzie płynnie i żwawo ( absolutnie nie brawurowo) , za takim to aż chce się jechać.
O Woka i tu trafiłeś w sedno sprawy rzekłbym nawet w dychę. Jeździć żwawo, płynnie to zasdadnicza różnica niż chwalić się lub podniecać jazdą 200 km/h z tego względu, że gdzieś jest pusta autostrada albo wydaje mi się, że mogę bo mam fajne auto i mi się nie może zepsuć (np. pęknąć opona). Znam wielu miszczów co potem płaczą w mankiet bo zapierdzielali szybko bez tzw. "łba" i zabijali ludzi.
.png)
zebik napisał(a):Może masz Andrzeju rację, ale potem jest płacz i zgrzytanie zębami. Za minutę brawury kilka lat lamentu dla rodziny sprawcy i całe życie dla rodziny ofiar.
.png)
weldon napisał(a):Pod górkę było ... I w tunelu ... I ciężarówka przede mną jechała ... I rowerzystka ...
Widok był fajny, szkoda było przyspieszyć :oops:
ebolec napisał(a):Zauważcie jedną sprawę- na wakacje jadą dwie rodziny dwoma "identycznymi samochodami"- ta sama marka, przebieg, obciążenie, b.podobne doświadczenie kierowców, itp z tym, że jeden jako pierwszy- prowadzący, a drugi za nim. Który samochód zużyje wiecej paliwa? Drugi.
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Dziś brakło wyobrażni gościowi na Śląsku.
Nie jechał szybko.Ale ciągnął za swoim samochodem dzieci na sankach.
Są odcinki w Austrii i Chorwacji,że auto,, samo'' się rozpędza w duże prędkości i zawsze się znajdzie ktoś kto Nas wyprzedzi.
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.