megidh napisał(a):Piękne miejsce.
Ależ mi się ckni za Grecją.
Wierzę bo mi także
Ale jeszcze miesiąc i wracam do mojego raju
.png)
megidh napisał(a):Piękne miejsce.
Ależ mi się ckni za Grecją.
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Gdzieś Ty się podziewała? Już myślałam, że całkiem gdzieś zginęłaś???
Kapitańska Baba napisał(a):Można popatrzeć na Meganisi z góry...
...I tylko my.
.png)
wiola2012 napisał(a):Kwiecień był intensywny, przyjemności przeplatały się z mniej przyjemnymi momentami, cóż przed świętami przekonałam się, że "człowiek człowiekowi wilkiem", ale dobrze, że wiem kogo mam się wystrzegać.
Święta organizowałam ja (moja kolej) to i pracy więcej, a potem zaraz lecieliśmy na majówkę i tak zeszło.
[/quote]Piękne miejsce i świetne doświadczenie, bycie z rodziną w takich okolicznościach przyrody. Bezcenne
.png)
.png)
megidh napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Dziewczyny wskakują na SUPa i płyną zdjąć nasze cumy ze skał.
Dziewczyny szybko opanowały sztukę SUP-owania. Czy Ty też próbowałaś ?.

.png)
wiola2012 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Gdzie byłaś na majówce??
W cudownym miejscu, którego nie brałam pod uwagę.

.png)
.png)
majkik75 napisał(a):A to minęliście Skorpios, czyli wyspę Arystotelesa Onassisa? Chyba do tej pory jest tam dom gdzie bywał z Marią Callas ...
To jak już wypływacie z kanału, to teraz Mikros Gialos poproszę

.png)
.png)
.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a)::papa:
Trochę mnie nie byłoale nadrobiłam. Mam teraz parę spraw na głowie, w tym nie wszystkie zależą ode mnie, a jak mnie coś dręczy to nie bardzo mam ochotę się odzywać
. Wierzę że wszystko pójdzie najlepiej jak się da ,ale na razie trwam w zawieszeniu
![]()
![]()
Czyżby Lefkada nie przypadła Wam do gustu? Gdziekolwiek Was nie poniesie, będę śledzić, choć może trochę mniej intensywnie na razie
Omijając Lefkadę nie mieliśmy pojęcia że właśnie trwa ciąg dalszy dobrych zmian w naszym życiu