Ten kanał i most obrotowy to na Lefkadzie. To my tam staliśmy autem koło tej baszty jak 2 lata temu jechaliśmy na Lefkadę i nam Szczała zdechła
No to jestem bardzo ciekawy co zobaczę z perspektywy wody? Jakie plaże?

.png)
majkik75 napisał(a):No właśnie dotarło do mnieTen kanał i most obrotowy to na Lefkadzie.
.png)

.png)
Uwielbiam ten klimat dużych portów gdzie cały wieczór ciągnie się nieskończony ogrom ludzi.
Mogę siedzieć i patrzeć godzinami.
, spacer w tłumie już mniej przyjemny , chociaż w Grecji to i tłumy nie przeszkadzają. .png)
majkik75 napisał(a):No właśnie dotarło do mnieTen kanał i most obrotowy to na Lefkadzie. To my tam staliśmy autem koło tej baszty jak 2 lata temu jechaliśmy na Lefkadę i nam Szczała zdechła
![]()
No to jestem bardzo ciekawy co zobaczę z perspektywy wody? Jakie plaże?
No to teraz dałeś
:
.png)
"piekara114"]8O Byłam pewna, że od razu poznałeś to miejsce....
My trafiliśmy na zamknięty most, ale tylko chwilę postaliśmy. Potem chciałam jeszcze wejść na twierdzę, ale była już zamknięta. A jako że wjazd na wyspę był w celach zapoznawczych i tylko potwierdził moje przypuszczenia, że to miejsce nie dla nas, więcej prób obejrzenia twierdzy nie było.... Może kiedyś w przyszłości....może....
.png)
"ziemniak"]Pogoda w końcu bardziej grecka?
Szkoda tylko, że relacja dalej z pewnymi, na szczęście bardzo słabymi, żeby nie powiedzieć kiepskimi zakłóceniami.
Coś na zasadzie nie rusz gówna bo śmierdzi
Często z synami jeżdżę do Pyrzowic na platformy. Plusem Pyrzowic jest to, że są z obu stron, więc można się ustawić, jak wieje wiatr lub wg. tego co się chce zobaczyć. Jednak IMO najlepsze w Polsce miejsce jest jednak w Krakowie.

.png)
megidh napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Jachtów w kanale coraz więcej.
Płyną jak po sznurku. Musi to na żywo bardzo ciekawie wyglądać.

.png)
wiola2012 napisał(a):Też bym uwielbiała , z pokładu, spacer w tłumie już mniej przyjemny , chociaż w Grecji to i tłumy nie przeszkadzają.
Nadrobiłam zaległości hurtowo![]()
Już jesteście na Lefkadzie, od razu poznałam most , teraz już same cudne widoki przed Wami
.png)
.png)
megidh napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Kolejny wrak.
Skąd tam tyle wraków ?.

.png)