.png)
JacYamaha napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):No to zacznij od siebie w szkole, kaplicę katolicką zmień na protestancką
Ale o so chodzi?
janniko napisał(a):JacYamaha napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):No to zacznij od siebie w szkole, kaplicę katolicką zmień na protestancką
Ale o so chodzi?
O nic szczególnego.
Po prostu panu Januszowi brakuje chyba własnych podniet życiowych , bo rajcuje go życie innych (to się nazywa "syndrom podglądacza"). Sam mu nieopatrznie powiedziałem gdzie pracuję, nie wiedząc, że faceta kręci obnażanie tożsamości kolegów z forum.
Panie Januszu - żenada. Myślałem, że jesteś równym gościem, i że inni to bzdury wypisują. Ale widzę, że mieli rację...
.png)
janniko napisał(a):JacYamaha napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):No to zacznij od siebie w szkole, kaplicę katolicką zmień na protestancką
Ale o so chodzi?
O nic szczególnego.
Po prostu panu Januszowi brakuje chyba własnych podniet życiowych , bo rajcuje go życie innych (to się nazywa "syndrom podglądacza"). Sam mu nieopatrznie powiedziałem gdzie pracuję, nie wiedząc, że faceta kręci obnażanie tożsamości kolegów z forum.
Panie Januszu - żenada. Myślałem, że jesteś równym gościem, i że inni to bzdury wypisują. Ale widzę, że mieli rację...
.png)
janniko napisał(a): Sam mu nieopatrznie powiedziałem gdzie pracuję,
.png)
.png)
Tomasz W napisał(a):Prawybory w PO zakończone. Wybrali Komorowskiego.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Tomasz W napisał(a):Prawybory w PO zakończone. Wybrali Komorowskiego.
Ja się cieszęże będę głosował na Bronka
![]()
(albo raz, albo dwa razy)
http://rtoip.ovh.org/trash/ktl.php
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Ja się cieszęże będę głosował na Bronka
![]()
(albo raz, albo dwa razy)
.png)
jp napisał(a):A jakiż to punkt programu Bronka Ciebie do niego przekonał?
Janusz Bajcer napisał(a):jp napisał(a):A jakiż to punkt programu Bronka Ciebie do niego przekonał?
A wszystkie punkty, plus Jego życiorys