Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.03.2010 12:52

Janniko tam gdzie pracuje, ma taką kapliczkę :D
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 26.03.2010 19:13

JacYamaha napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):No to zacznij od siebie w szkole, kaplicę katolicką zmień na protestancką

Ale o so chodzi?

O nic szczególnego.
Po prostu panu Januszowi brakuje chyba własnych podniet życiowych , bo rajcuje go życie innych (to się nazywa "syndrom podglądacza"). Sam mu nieopatrznie powiedziałem gdzie pracuję, nie wiedząc, że faceta kręci obnażanie tożsamości kolegów z forum.
Panie Januszu - żenada. Myślałem, że jesteś równym gościem, i że inni to bzdury wypisują. Ale widzę, że mieli rację...
:cry:
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 26.03.2010 20:24

janniko napisał(a):
JacYamaha napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):No to zacznij od siebie w szkole, kaplicę katolicką zmień na protestancką

Ale o so chodzi?

O nic szczególnego.
Po prostu panu Januszowi brakuje chyba własnych podniet życiowych , bo rajcuje go życie innych (to się nazywa "syndrom podglądacza"). Sam mu nieopatrznie powiedziałem gdzie pracuję, nie wiedząc, że faceta kręci obnażanie tożsamości kolegów z forum.
Panie Januszu - żenada. Myślałem, że jesteś równym gościem, i że inni to bzdury wypisują. Ale widzę, że mieli rację...

Bo ty janniko piszesz czasami jakbyś był na haju.Poglądy już zmienialeś 100 razy,piszesz jak nawiedzony.Kaplica.
turan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) turan » 26.03.2010 22:44

janniko napisał(a):
JacYamaha napisał(a):

Ale o so chodzi?

O nic szczególnego.

A bo ci PiS-owcy wszyscy tak mają - inwigailacja i POdglądactwo - to ich rajcuje... :evil: :wink:

Precz z Kaczyzmem!!!
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 26.03.2010 23:05

turan napisał(a):A bo ci PiS-owcy wszyscy tak mają - inwigailacja i POdglądactwo - to ich rajcuje... :evil: :wink:
Precz z Kaczyzmem!!!

A to pan Janusz B. do PIS-u się zapisał!????
O cholera!
Coś znowu przeoczyłem!
Januszu, bój się Boga... żeby aż tak..
8O
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.03.2010 23:38

janniko napisał(a): Sam mu nieopatrznie powiedziałem gdzie pracuję,

Nie mnie osobiście powiedziałeś, lecz sam obnażyłeś się na forum z "minkami" :wink: :D

Powinieneś wiedzieć, że net nie go końca jest anonimowy i czasem warto zastanowić się, co się wypisuję na forach internetowych.
Tomasz W
Cromaniak

Postnapisał(a) Tomasz W » 27.03.2010 13:20

Prawybory w PO zakończone. Wybrali Komorowskiego. Jakaś tam forma demokracji zaistniała (w odróżnieniu od innych partii):wink:. W mediach temat żył dość intensywnie.
Z dwojga kandydatów ja tam chyba byłbym za Sikorskim. W jakimś sensie powiało by świeżyzną, bo Komorowski jest dla mnie nijaki.
Dzieje się w polityce ....a tu na forum cisza... :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.03.2010 13:28

Tomasz W napisał(a):Prawybory w PO zakończone. Wybrali Komorowskiego.

Ja się cieszę :D że będę głosował na Bronka :D :D (albo raz, albo dwa razy)

http://rtoip.ovh.org/trash/ktl.php
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 27.03.2010 13:29

Moim zdaniem nic się nie dzieje a prawybory to tylko dym.
Tomasz W
Cromaniak

Postnapisał(a) Tomasz W » 27.03.2010 13:41

Janusz Bajcer napisał(a):
Tomasz W napisał(a):Prawybory w PO zakończone. Wybrali Komorowskiego.

Ja się cieszę :D że będę głosował na Bronka :D :D (albo raz, albo dwa razy)

http://rtoip.ovh.org/trash/ktl.php

W obecnej sytuacji to i ja raczej na niego zagłosuję... :wink:
jp
Croentuzjasta

Postnapisał(a) jp » 27.03.2010 14:45

Janusz Bajcer napisał(a):Ja się cieszę :D że będę głosował na Bronka :D :D (albo raz, albo dwa razy)

A w wyborach prezydenckich głosujemy na partię czy na człowieka? Bo z komentarza wynika, że mogliby z PO osła wystawić, a i tak wyborcy tej partii by na niego zagłosowali. :)

A jakiż to punkt programu Bronka Ciebie do niego przekonał?
Ndrangheta
zbanowany

Postnapisał(a) Ndrangheta » 27.03.2010 14:48

I osioł z LechKaczem by wygrał, a nawet moja teściowa i wuj Stefan z Klanu.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.03.2010 15:00

jp napisał(a):A jakiż to punkt programu Bronka Ciebie do niego przekonał?

A wszystkie punkty, plus Jego życiorys
Ndrangheta
zbanowany

Postnapisał(a) Ndrangheta » 27.03.2010 15:14

Janusz Bajcer napisał(a):
jp napisał(a):A jakiż to punkt programu Bronka Ciebie do niego przekonał?

A wszystkie punkty, plus Jego życiorys

Nasiedział się chłopina w komunistycznych więzieniach. A tam pączkami nie częstowali jak Kaczora większego w pierwszym dniu stanu wojennego.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2010 16:23

Od mamroczącego przykurcza racz ochronić nas Panie ;)

Pełna kadencja to i tak za wiele.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone