Jacku Yamahu!
Jeśli już cytujesz po rusku, to rób to poprawnie (nawet transkrypcją.. )!
Język wroga należy szanować!
Tomaszku, jaki tam ze mnie rewolucjonista. Czego Vardze nie dorastam do pięt..

. Takich wyżyn skruwysyństwa i porąbania to nawet po najmocniejszej porcji haszu, hery i koki (razem wchłoniętych) nikt by nie był w stanie osiągnąć, a co dopiero taki siuras i cienias jak ja!
Ciutkę nie trafiłeś.. ale co tam..
Poza tym dzięki za docenienie mojej otwartej postawy. Ale poczułem się ciutkę nie w porząsiu wobec ciebie po tym co napisałeś i chyba należy ci się wyjaśnienie, że tak naprawdę to leję na obecną polską politykę dużym i siarczystym siurem.
Uważam, że uwagę należy poświęcać jedynie czerwonemu szmaciarstwu i gnojowi, by nam jeszcze badziej Polskę nie wyniszczyli...
A "psy ochronne", czyli PO i okolice (od pana generała się odpierdolcie) można stanowczo olać, bo wystarczy rzucić im kiełbasę i pójdą szczekać gdzie indziej... tylko trzeba dobrze dobrać kiełbasę i wyczuć moment.
Niezmiennym szacunkiem obdarzam pana J.K.M.
Tak a propos... wczoraj był kolejny fajny program z jego udziałem (jest taki cykl spotkań z młodzieżą.... nie pamiętam nazwy). Pan Janusz bardzo dobrze jednym zdaniem nazwał to, co różni zachowawczą lewicę i pseudo-prawicę (PO) od myślenia konstruktywnego - "w życiu chodzi o coś więcej niż tylko o przeżycie i nażarcie się!". A młodzieżowcy z SLD po prostu wykazali się brakiem jakiejkolwiek kultury i klasy, mówiąc panu J.K.M., że jest wariatem i idiotą... ale czegoż można się spodziewać po prymitywnej gawiedzi... partii roboli i motłochu. PO-wska młodzieżówka przynajmniej starała się zachować klasę, choć im to ciężko szło, bo widać było, że z bezradności ich nerwy ponosili..

.
Pan Janusz jest po prostu The Best i Mistrzunio!!!
A jak wam się podoba fakt, że naszego krwawego generała, który powinien już dawno gnić w więzieniu za swoje zbrodnie, Ruscy zaprosili wraz z prezydentem na obchody Rocznicy Zwycięstwa nad Faszyzmem (innych sukcesów biedacy nie miele przez ostatnie 100 lat, więc klepią te obchody rok w rok)?!
Czy to nie zakrawa na farsę lub na kolejną próbę skłócania Polaków! Chamy sowieckie nie dają za wygraną. Nie wybaczą nam nigdy upadku ich czerwonego mocarstwa!
No i w radyjku oczywiście ta zafajdana tłusta morda Oleksy coś tam burczał, że bardzo dobry pomysł i że powinni lecieć razem, że przecież pan Generał bardzo się zasłużył w czasie wypędzania Niemców itp itd!
Zdrajca, bezideowa, upasiona na podatkach uczciwych Polaków kupa tłustego mięcha...
A bidny polski naród powtarza za zdrajcami jak mantrę... "należy się jednać".. żadnych ostrych zmian... ewolucja" itp itd..
To tak w ramach laudesów.. .
Na Anioł Pański może zapodam następną porcję moich mistrzowskich przemyśleń i błyskotliwych recenzji..
Moich wielbicieli proszę o cierpliwość..