Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

Tomasz W
Cromaniak

Postnapisał(a) Tomasz W » 28.03.2010 19:55

jan_s1 napisał(a):
Tomasz W napisał(a):
janniko napisał(a):... O jakie konkrety ci chodzi Tomaszu.. ?... :cry:

Jesteś jak Che Guevara.

Tomaszu, źle się bawisz. Uważaj, bo za takie stwierdzenie janniko Cię zabije. :lol:

Ja mam naturę prowokatora.... :wink:
Ale nie chcę nikogo obrazić, ani tym bardziej zginąć w walce lub skrytobójczo... :wink:
Ufam, że Janniko okaże mi zrozumienie.
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 28.03.2010 20:11

Tomasz W napisał(a):
jan_s1 napisał(a):
Tomasz W napisał(a):
janniko napisał(a):... O jakie konkrety ci chodzi Tomaszu.. ?... :cry:

Jesteś jak Che Guevara.

Tomaszu, źle się bawisz. Uważaj, bo za takie stwierdzenie janniko Cię zabije. :lol:

Ja mam naturę prowokatora.... :wink:
Ale nie chcę nikogo obrazić, ani tym bardziej zginąć w walce lub skrytobójczo... :wink:
Ufam, że Janniko okaże mi zrozumienie.

janniko to funkcjonariusz publiczny,wykaże pełne zrozumienie
wojtek51
Croentuzjasta

Postnapisał(a) wojtek51 » 28.03.2010 20:24

Janniko to funkcjonariusz ........

To zabrzmiało jak głos z dawno i słusznie minionych czasów. :D :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.03.2010 20:28

wojtek51 napisał(a):Janniko to funkcjonariusz ........

Może nie taki groźny :wink: bo od muzyki :D
wojtek51
Croentuzjasta

Postnapisał(a) wojtek51 » 28.03.2010 20:44

Stalin też lubił muzykę :D :D
jp
Croentuzjasta

Postnapisał(a) jp » 28.03.2010 21:33

Tomasz W napisał(a):A ślepców i głupców się nie czepiaj, bo Ciebie nikt nie próbuje tu zaliczać do żadnej z tych grup... :nice:

Masz rację, przesadziłem. Odnośnie Twojego postu to w zasadzie masz rację. Poza jednym. Z trójki Prezydentów III RP to Kaczyński wypadł najlepiej, ale to niestety kwestia żałosno niskiej poprzeczki.
Tomasz W
Cromaniak

Postnapisał(a) Tomasz W » 28.03.2010 22:10

jp napisał(a):
Tomasz W napisał(a):A ślepców i głupców się nie czepiaj, bo Ciebie nikt nie próbuje tu zaliczać do żadnej z tych grup... :nice:

Masz rację, przesadziłem. Odnośnie Twojego postu to w zasadzie masz rację. Poza jednym. Z trójki Prezydentów III RP to Kaczyński wypadł najlepiej, ale to niestety kwestia żałosno niskiej poprzeczki.

:wink:
Tomasz W
Cromaniak

Postnapisał(a) Tomasz W » 28.03.2010 22:12

Janusz Bajcer napisał(a):
wojtek51 napisał(a):Janniko to funkcjonariusz ........

Może nie taki groźny :wink: bo od muzyki :D

A ja cenię Janniko za to, że odważnie formułuje swoje poglądy. Mogę się z nim zgadzać lub nie, ale przynajmniej wiem o co mu chodzi. :wink:
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 29.03.2010 06:55

janniko napisał(a):...Gdy ten czerwony szmaciarz i pijaczyna ...

Jan, oddychaj głęboko :lol:

smatrit żenszczinam w gałąza absolutna nada astarożnym byt kanieszna toże nada byt, eta wapros w tym szto wremiana idu bystrieje czym my dumajem...
tiebja ja skażu pa francuski-sawuarwiwr-znaczyt-kaketakaketawosmożna...no niczywo...
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 29.03.2010 08:27

Jacku Yamahu!
Jeśli już cytujesz po rusku, to rób to poprawnie (nawet transkrypcją.. )!
Język wroga należy szanować!

Tomaszku, jaki tam ze mnie rewolucjonista. Czego Vardze nie dorastam do pięt.. :). Takich wyżyn skruwysyństwa i porąbania to nawet po najmocniejszej porcji haszu, hery i koki (razem wchłoniętych) nikt by nie był w stanie osiągnąć, a co dopiero taki siuras i cienias jak ja!
Ciutkę nie trafiłeś.. ale co tam.. :P

Poza tym dzięki za docenienie mojej otwartej postawy. Ale poczułem się ciutkę nie w porząsiu wobec ciebie po tym co napisałeś i chyba należy ci się wyjaśnienie, że tak naprawdę to leję na obecną polską politykę dużym i siarczystym siurem.
Uważam, że uwagę należy poświęcać jedynie czerwonemu szmaciarstwu i gnojowi, by nam jeszcze badziej Polskę nie wyniszczyli...
A "psy ochronne", czyli PO i okolice (od pana generała się odpierdolcie) można stanowczo olać, bo wystarczy rzucić im kiełbasę i pójdą szczekać gdzie indziej... tylko trzeba dobrze dobrać kiełbasę i wyczuć moment.
Niezmiennym szacunkiem obdarzam pana J.K.M.
Tak a propos... wczoraj był kolejny fajny program z jego udziałem (jest taki cykl spotkań z młodzieżą.... nie pamiętam nazwy). Pan Janusz bardzo dobrze jednym zdaniem nazwał to, co różni zachowawczą lewicę i pseudo-prawicę (PO) od myślenia konstruktywnego - "w życiu chodzi o coś więcej niż tylko o przeżycie i nażarcie się!". A młodzieżowcy z SLD po prostu wykazali się brakiem jakiejkolwiek kultury i klasy, mówiąc panu J.K.M., że jest wariatem i idiotą... ale czegoż można się spodziewać po prymitywnej gawiedzi... partii roboli i motłochu. PO-wska młodzieżówka przynajmniej starała się zachować klasę, choć im to ciężko szło, bo widać było, że z bezradności ich nerwy ponosili.. :).
Pan Janusz jest po prostu The Best i Mistrzunio!!!

A jak wam się podoba fakt, że naszego krwawego generała, który powinien już dawno gnić w więzieniu za swoje zbrodnie, Ruscy zaprosili wraz z prezydentem na obchody Rocznicy Zwycięstwa nad Faszyzmem (innych sukcesów biedacy nie miele przez ostatnie 100 lat, więc klepią te obchody rok w rok)?!
Czy to nie zakrawa na farsę lub na kolejną próbę skłócania Polaków! Chamy sowieckie nie dają za wygraną. Nie wybaczą nam nigdy upadku ich czerwonego mocarstwa!
No i w radyjku oczywiście ta zafajdana tłusta morda Oleksy coś tam burczał, że bardzo dobry pomysł i że powinni lecieć razem, że przecież pan Generał bardzo się zasłużył w czasie wypędzania Niemców itp itd!
Zdrajca, bezideowa, upasiona na podatkach uczciwych Polaków kupa tłustego mięcha...

A bidny polski naród powtarza za zdrajcami jak mantrę... "należy się jednać".. żadnych ostrych zmian... ewolucja" itp itd..

:cry: :cry: :cry:

To tak w ramach laudesów.. .:)
Na Anioł Pański może zapodam następną porcję moich mistrzowskich przemyśleń i błyskotliwych recenzji..
:sm: :sm: :sm:

Moich wielbicieli proszę o cierpliwość..
:papa:
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 29.03.2010 09:03

janniko napisał(a):Język wroga należy szanować!

, że tak naprawdę to leję na obecną polską politykę dużym i siarczystym siurem.
uwagę należy poświęcać jedynie czerwonemu szmaciarstwu i gnojowi,
A "psy ochronne", czyli PO i okolice (od pana generała się odpierdolcie)
po prymitywnej gawiedzi... partii roboli i motłochu
powinien już dawno gnić w więzieniu za swoje zbrodnie,
ta zafajdana tłusta morda Oleksy
Zdrajca, bezideowa, upasiona na podatkach uczciwych Polaków kupa tłustego mięcha...

A potem bomby wybuchają.
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 29.03.2010 09:39

wykasowałem.. bo zrobiłem OT nie na temat.. .. sory
:oops:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.03.2010 11:10

Z takim jezykiem w Wielkim Tygodniu, wspomnieniu Męki Pańskiej ,sam sie powinienes wykasować w całości.
Możesz też rozważyć nad wykasowaniem na pozostałe 51 tygodni w roku.
Tomasz W
Cromaniak

Postnapisał(a) Tomasz W » 29.03.2010 16:34

janniko napisał(a):...że tak naprawdę to leję na obecną polską politykę dużym i siarczystym siurem...

Skoro tak Janniko to lepiej pogadajmy o hodowli pelargonii albo na jakiś inny zacny temat... :wink: :wink: :wink:
jan_s1
Koneser

Postnapisał(a) jan_s1 » 29.03.2010 16:36

janniko napisał(a):A bidny polski naród powtarza za zdrajcami jak mantrę... "należy się jednać".. żadnych ostrych zmian... ewolucja" itp itd..

Jest coś na rzeczy z tą ewolucją. Ostrych zmian może jeszcze nie widać, ale z wolna człowiek zaczyna przemieniać się w małpę.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone