Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.05.2010 00:08

A ja na Andrzeja O.
Ostatnio edytowano 16.05.2010 10:38 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 16.05.2010 01:52

janniko napisał(a):..., a sektor państwowy był zmniejszony do minimum.

Amen

I kto ma to zrobić? Jarosław, z jego koncepcją zcentralizowanego państwa? A jak prywatyzował minister Jasiński, bojący się wszystkiego, rozglądający się za kimś, kto podejmie decyzję?
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 16.05.2010 01:55

Serce w pasy napisał(a):A ja na Andrzeja O.

Trzeba wytłuścić O., bo wśród kandydatów jest inny Andrzej.
Niektórzy mogą niedowidzieć :D
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 16.05.2010 06:42

Janusz Bajcer napisał(a):Jarek mnie denerwuje, na Bronka głosuję :D

No i nadal większość elektoratu PO jest elektoratem "negatywnym", czyli "głosujemy na PO i Bronka, bo PIS i Jarek nas denerwują"...
I oby tak dalej!
Bardzo mnie Januszku, drogi kolego forumowiczu, tym ucieszyłeś i pokrzepiłeś..
:papa:

PS
A tekst o Jarku, jako "typowym Polaku" jest bombowy!
To jest właśnie ukryta postawa większości wyborców PO - nie lubią "typowych" Polaków, wolą "nietypowych"!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.05.2010 10:09

janniko napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Jarek mnie denerwuje, na Bronka głosuję :D

No i nadal większość elektoratu PO jest elektoratem "negatywnym", czyli "głosujemy na PO i Bronka, bo PIS i Jarek nas denerwują"...

To tylko moje motto wyborcze, jako przeciwwaga do "przebrała się miarka, głosuję na Jarka" :wink: :D

PS Nic nie poradzę, że PiS i Jarek mnie denerwują, a dlaczego, pisałem już nie jeden raz.
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 16.05.2010 10:09

krutom napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):A ja na Andrzeja O.

Trzeba wytłuścić O., bo wśród kandydatów jest inny Andrzej.
Niektórzy mogą niedowidzieć :D

Wystarczy napisać TW Must :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 16.05.2010 11:12

Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone