asikx napisał(a):Witold P. napisał(a):BuuuuuuHaaaaaaaHaaaaa......
Chyba klasyków Marksa.
Mistrzu... Rozszerz horyzonty. Na socjaliźmie świat się nie kończy.
Pzdr.
Rafał
Dla mnie nie!! Dla was to już koniec wszechświata.
Witold P. napisał(a):asikx napisał(a):Witold P. napisał(a):BuuuuuuHaaaaaaaHaaaaa......
Chyba klasyków Marksa.
Mistrzu... Rozszerz horyzonty. Na socjaliźmie świat się nie kończy.
Pzdr.
Rafał
Dla mnie nie!! Dla was to już koniec wszechświata.
.png)
asikx napisał(a):turan napisał(a):Polactwo to z Ziemkiewicza:
/.../
Nie we wszystkim sie z nim zgadzam, ale książkę przeczytać warto.
Nie warto.
Po stokroć nie warto.
PS. Turanku. Prośba. Napisz swoje zdanie, a nie cytujesz na pół strony bełkot chorego z nienawiści do osób prezentujących inne niż jedynie słuszna opcja poglądy, pseudodziennikarzyny.
Dlaczego kryjesz się za poglądami innej osoby?
Piszesz, że nie zgadasz się z tym typem we wszystkim, a cytujesz go w całości? Idziesz chłopie na łatwiznę...
Pzdr.
Rafał
.png)
AndrzejJ. napisał(a):asikx napisał(a):Witold P. napisał(a):Cześć "zadro w d***e".
"Ooo... Widzę że Pan się ładnie przedstawił przed nam w tej chwili słuchaczom przed milionami słuchaczy..."
Pzdr.
Rafał
wituś prowadzi dyskotekę w Belchatowie,po raz pierwszy wystepuje przed milionowymi słuchaczami na cro.pl
.png)
turan napisał(a):
Chodziło z grubsza o definicje polactwa,
turan napisał(a):Bardzo byłbym Ci wdzięczny, gdybyś wskazał które konkretnie fragmenty są Twoim zdaniem "bełkotem chorej z nienawiści osoby"
Witold P. napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):asikx napisał(a):Witold P. napisał(a):Cześć "zadro w d***e".
"Ooo... Widzę że Pan się ładnie przedstawił przed nam w tej chwili słuchaczom przed milionami słuchaczy..."
Pzdr.
Rafał
wituś prowadzi dyskotekę w Belchatowie,po raz pierwszy wystepuje przed milionowymi słuchaczami na cro.pl
Po przecinku wciskamy spację "magistrze mniemanologii".
.png)
asikx napisał(a): Na temat Ziemkiewicza szkoda mi czasu klepania w klawiaturę - kreatury jego pokroju nie są warte mojego cennego nad wyraz czasu.
.png)
janniko napisał(a):Wolisz może tego zasrańca i pedała J. Żakowskiego?
A może starą czerwoną szmaciarę Janiną Parandowską?
Albo może pana Piotra Najsztuba!?
.png)
asikx napisał(a):Brawo. Jak zwykle trzymasz poziom. Poziom dna.
Obrażać, siać nienawiść, polaryzować, dzielić - ot to właśnie w stylu Ziemkiewicza i Pospieszalskiego.
.png)
asikx napisał(a):turan napisał(a):
Chodziło z grubsza o definicje polactwa,
Polactwo? Definicja wymyślona przez chorego pseudodziennikarzynę?
Pozdrawiam
Rafał