Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 07.03.2010 15:42

Torac napisał(a):Hepik - uprzedziłeś moje dywagacje. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, czy obecność Polaka w w/w krajach będzie obligatoryjna? Chodzi o wczasy czy pobyt kolonialny :?: Jest gościu trochę oderwany od rzeczywistości :!:
Co on przewiduje na 2020 :?:

Jak każdy porządny socjalista musi mieć jakiś plan :D W UE jest to Strategia Lizbońska dzięki której właśnie w tym roku wyprzedzamy USA :D. Na naszym podwórku także pseudoliberalna PO szykuje narodowe plany rozwoju. Historia zatacza koło kiedyś były plan sześcioletni plany pięcioletnie, teraz będziemy mieli nowe :D. Zaskakujące jest, że PO po 2 latach rządzenia uchwaliło pierwszą liberalizującą ustawę, tę dotyczącą ochrony zdrowia.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.03.2010 15:55

arkona napisał(a): tekst o Skorusie wkleilem już parę stron wcześniej

Musiał janniko przeoczyć,bo by nie bajdurzył o ideowości Jacka,Placka ,Gosiewskiego ,Suskiego & kampany ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.03.2010 16:07

janniko napisał(a):A Tusk i PO?!
Zero idei, zero pomysłu, pusta retoryka, populizm, gotowość wsmyknięcia się w d... każdemu kto zapewni miejsce u żłoba i władzę itp itd.
A swą "propagandę" opierają głównie i prawie wyłącznie na antypisiorstwie i antykaczyźmie!
I dlatego uważam ich za szmaciarzy i wstrętnych gnojków, którzy Polakom zrobili miazgę z mózgów, po to by bezkarnie nadal łupić nasz kraj i napychać własne kieszenie..

Hola, hola kolego Janniko,
jestem Polakiem i nie czuję, aby mi Tuski i PO zrobiło miazgę z mózgu.

http://rtoip.ovh.org/trash/ktl.php
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 07.03.2010 16:21

Janusz Bajcer napisał(a):
janniko napisał(a):A Tusk i PO?!
Zero idei, zero pomysłu, pusta retoryka, populizm, gotowość wsmyknięcia się w d... każdemu kto zapewni miejsce u żłoba i władzę itp itd.
A swą "propagandę" opierają głównie i prawie wyłącznie na antypisiorstwie i antykaczyźmie!
I dlatego uważam ich za szmaciarzy i wstrętnych gnojków, którzy Polakom zrobili miazgę z mózgów, po to by bezkarnie nadal łupić nasz kraj i napychać własne kieszenie..

Hola, hola kolego Janniko,
jestem Polakiem i nie czuję, aby mi Tuski i PO zrobiło miazgę z mózgu.

http://rtoip.ovh.org/trash/ktl.php

Zwłaszcza z łatwością kupił pan bajkę Tuska o powstaniu PO
http://perlyprzedwieprze.salon24.pl/153585,komeraze
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.03.2010 16:48

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.03.2010 16:58

arkona napisał(a):Zwłaszcza z łatwością kupił pan bajkę Tuska o powstaniu PO

Żadnych bajek dawno nie kupowałem, może zacznę jak się pojawią wnuki :D
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 07.03.2010 18:20

janniko napisał(a):Ach, Toracu, dam się sprowokować ... :sm: do głupiej dyskusji.. a co mi tam..

A ja na razie nie dam się do niczego sprowokować, ale małej uwagi sobie nie odmówię:

Janusz Bajcer napisał(a):Hola, hola kolego Janniko,
[b]jestem Polakiem i nie czuję, aby mi Tuski i PO zrobiło miazgę z mózgu

Janusz - życzę Ci żebyś tego nigdy nie poczuł, bo to naprawdę paskudne uczucie. :wink:
muchador
Croentuzjasta
Po zjeździe PIS - morza południowe

Nieprzeczytany postnapisał(a) muchador » 07.03.2010 21:32

Turcjo, Egipcie, Tunezjo - czekajcie na nas!!! NADCHODZIMY!!!

A w ogóle skąd się ludziom takie pomysły biorą??
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 07.03.2010 22:52

jan_s1 napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):...jestem Polakiem i nie czuję, aby mi Tuski i PO zrobiło miazgę z mózgu

Janusz - życzę Ci żebyś tego nigdy nie poczuł, bo to naprawdę paskudne uczucie. :wink:

Dokładnie to samo chciałem napisać, Januszu. Widać, że fajny i wrażliwy z ciebie chłop i nie życzę ci byś to poczuł... faktycznie.. paskudne uczucie..
:P :twisted:

A nie mówiłem, że głupia dyskusja... każdy i tak będzie obstawał przy swoim do końca.

W końcu nie długo i tak Rosja powolusiu przejmie nad nami kontrolę, tym razem energetycznie.. i znów będziemy mieli w szkołach obowiązkowy ruski .. a potem niemiecki.. bo się Moskale skumają ze Szwabami, jak to czynili już wiele razy w historii.. i bedzie pozamiatane... a potem znów naród się zjednoczy i pokocha nawzajem, zasypując w piasku wszelkie animozje i różnorodności polityczne i ruszym z pieśnią na ustach walczyć o niepodległość i wolność!..
he he.. ponoć historia lubi się powtarzać.
:papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2010 03:44

janniko napisał(a):
W końcu nie długo i tak Rosja powolusiu przejmie nad nami kontrolę, tym razem energetycznie.. i znów będziemy mieli w szkołach obowiązkowy ruski .. a potem niemiecki.. bo się Moskale skumają ze Szwabami, jak to czynili już wiele razy w historii.. i bedzie pozamiatane...

Nie martwcie się,janniko! :D

My,naród-będziemy już wtedy daleko stąd -na plażach Egiptu i Tunezji!

A niemiecki i rosyjski każdemu sie przyda-będzie się można dogadać z plażowiczami ze sąsiednich grajdołków .

Oni już tam są w milionach sztuk!
(tak przynajmniej twierdzi Prezes PiS(Plaży i Słońca)
gaceq
Croentuzjasta
Re: Po zjeździe PIS - morza południowe

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaceq » 08.03.2010 07:39

muchador napisał(a):Turcjo, Egipcie, Tunezjo - czekajcie na nas!!! NADCHODZIMY!!!

A dlaczego Cro brakuje ???
janniko
Cromaniak
Re: Po zjeździe PIS - morza południowe

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 08.03.2010 08:33

gaceq napisał(a):
muchador napisał(a):Turcjo, Egipcie, Tunezjo - czekajcie na nas!!! NADCHODZIMY!!!

A dlaczego Cro brakuje ???

Bo w Cro i tak za dużo Polków latem się kręci ... :wink:
turan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) turan » 08.03.2010 19:09

Janusz Bajcer napisał(a):jestem Polakiem i nie czuję, aby mi Tuski i PO zrobiło miazgę z mózgu.

Janusz, ja Ci absolutnie wierzę, że nie czujesz. Nie Ty jeden...
muchador
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) muchador » 08.03.2010 19:26

turan napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):jestem Polakiem i nie czuję, aby mi Tuski i PO zrobiło miazgę z mózgu.

Nie chcę pisać o polityce ale wydaje mi się że sama frekwencja na wyborach wskazuje że ludzie wiedzą swoje... Przez ileś lat nauczyli się że i tak nic albo niewiele się zmieni.. Może całe pokolenie musi się zmienić żeby powstało prawdziwe państwo obywatelskie.. Bo to fajnie wiedzieć że ma się wpływ na to co się dzieje..
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.03.2010 19:29

turan napisał(a):

Siła nas ... :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone