jp napisał(a):A kysz z tymi serduszkami!! ;p
W tej kwestii mam podobne poglądy do Wojtka C. zwanego oszołomem.
A kysz z oszołomami
PS Ponieważ chodzę na wybory, dziękuję za zaliczenie mnie do motłochu.
.png)
jp napisał(a):A kysz z tymi serduszkami!! ;p
.png)
hepik napisał(a):Ktoś z tutejszych dyskutantów przeczytał ta książkę?
.png)
A kysz z oszołomami
Komandosi z GROM rozgrywali z członkami rządu i samym premierem Donaldem Tuskiem mecze piłkarskie. - To niewyobrażalny skandal - ocenił w Radiu ZET Jerzy Szmajdziński z SLD.
.png)
Tomasz W napisał(a):"Dlaczego naruszać dobre imię zmarłego?"
Tomasz W napisał(a):Czego to się nie robi, żeby sprzedać książkę.![]()
.png)
Tomasz W napisał(a):Widzę, że nie jestem osamotniony w moich poglądach...
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... magla.html
.png)
jan_s1 napisał(a):Tomasz W napisał(a):Widzę, że nie jestem osamotniony w moich poglądach...
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... magla.html
Dodam tylko, że od Abp Życińskiego w życiu nie kupiłbym używanego samochodu.
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Tomasz W napisał(a):[
Jak widzisz można do kogoś napisać, nie opluć go, nie naubliżać mu i nawet wymienić poglądy. I o to chodzi!
jan s1 to osoba publiczna więc się nie godzi ubliżać mu
.png)
Tomasz W napisał(a): w tonie Twoich wypowiedzi dostrzegam jakąś zadawnioną tarumę, która wynika z obcowania z adwersarzami obrzucającymi Cię kiedyś inwektywami.
Tomasz W napisał(a):Główna myśl mojej wypowiedzi o Kapuścińskim sprowadza się do tego, żeby właśnie sprzeciwić się bezsensownemu obrzucaniu inwektywami.
Nie gloryfikuję go. Ja tylko uważam, że każdy ma prawo popełnić błąd i nie trzeba go zaraz publicznie krzyżować albo całkowicie pozbawiać wiarygodności.
Tomasz W napisał(a): Czy trzeba teraz, dość jeszcze świeżo po jego śmierci, gdy żyje jego żona pisać, że Kapuściński miał kochankę? Nie wiem.
Tomasz W napisał(a):Poradzę Ci jeszcze, żebyś nie oceniał ludzi wyłącznie po tym, czy są "dzieckiem Gazety Wyborczej" "TVN-u" czy "Rzepy". Każde z tych mediów angażuje się po jakiejś stronie i (moim zdaniem) nie jest w pełni obiektywne.
Tomasz W napisał(a):Ty sam używając takich słów jak: cyrograf czy okupant nie przydajesz swojej wypowiedzi obiektywizmu.
Tomasz W napisał(a):W końcu bawienie się nazwiskiem w celu umniejszenia czyichś zasług (Kapuś-ciński) uważam za niesmaczne.
Tomasz W napisał(a):Co do Życińskiego . Nie kupił byś od niego używanego samochodu, a od handlarza z giełdy ze Słomczyna czy z komisu byś kupił . Przewagą Życińskiego nad handlarzem jest to, że może poza paroma epizodami wygrzebanymi z czeluści IPN jest biskupem i osobą publiczną.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):jp napisał(a):A kysz z tymi serduszkami!! ;p
A kysz z oszołomami![]()
PS Ponieważ chodzę na wybory, dziękuję za zaliczenie mnie do motłochu.