Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

szopen
Croentuzjasta

Postnapisał(a) szopen » 20.11.2009 13:16

hepik napisał(a):
arkona napisał(a):Donek Kondonek w Warszawie mieszka...

Sądząc po wpisach kol.Arkony,poziom tej 20 procentowej części społeczeństwa ,bezradnych i sfrustrowanych zwolenników PiS jest porażająco infantylny,ż

Przyganiał kocioł garnkowi.
asikx
Cromaniak

Postnapisał(a) asikx » 20.11.2009 13:30

Bocian napisał(a):Rafał, ale tu nie chodziło o ulice Wolską tylko o to co napisała Senyszyn w swoim blogu: "Czyżby prezydent uznał, że tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem, Polska jest Wolską, a Polak Wolakiem?" :):)
Pozdrav.

Wiesz, że lubię czasem poudzielać absurdalnych odpowiedzi, tak w ramach rozluźnienia lub zaognienia ;) dyskusji. Ta była dokładnie z rzędu tych "nie do końca na serio".
A tak na marginesie: w moich wartościach Wolska będzie tylko ulicą Wolską, chociażby z uwagi na jej powstańczą przeszłość i nie zmieni tego ani przejęzyczenie kurdupla w - o zgrozo - hymnie narodowym, czy też ekshibicjonizm intelektualny posłanki, która sprawia wrażenie jakby urwała się z choinki i nadawała z planety, gdzie panuje inna forma życia ;).

Pozdrawiam
Rafał
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.11.2009 13:58

A propos ekshibicjonizmu intelektualnego :
Pani Nelly wunderwaffe Rokita(PiS)
Dlaczego niektórzy posłowie PiS-u nie kłamią,a niektórzy posłowie PO kłamią
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 20.11.2009 14:12

hepik napisał(a):..........

Pójdę za ciosem....
Posłanka PiS, przedstawicielka części narodu
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 20.11.2009 14:58

hepik napisał(a):
arkona napisał(a):Donek Kondonek w Warszawie mieszka...

Sądząc po wpisach kol.Arkony,poziom tej 20 procentowej części społeczeństwa ,bezradnych i sfrustrowanych zwolenników PiS jest porażająco infantylny,że zacytuję klasyka .
Jednakowoż ,wbrew pozorom, napawa optymizmem,że juz nigdy wiecej IV RP .
:wink:

Widać, jaki z Ciebie psycholog od siedmiu boleści. Nigdy na PIS nie głosowałem tak samo jak na PO. Bo czym się te obie socjalistyczne partie od siebie różnią?? Oprócz nazwy? Jedna pseudo prawicowa druga pseudo liberalna. Przepraszam, że uraziłem Twojego idola.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.11.2009 15:20

Psycholog,nie psycholog... niezaleznie na kogo tam głosowałeś(jak bym miał strzelać to zapewne na Króla Maciusia Pierwszego)-infantylizm wierszyka od siedemnastu boleści ;)
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 20.11.2009 15:33

hepik napisał(a):Psycholog,nie psycholog... niezaleznie na kogo tam głosowałeś(jak bym miał strzelać to zapewne na Króla Maciusia Pierwszego)-infantylizm wierszyka od siedemnastu boleści ;)

Ciekawe czy tak samo reagowałeś gdy były tutaj wierszyki na blizniaków.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.11.2009 15:36

Tylko wtedy gdyby były na poziomie rymów "donek-kondomek" :wink:
jan_s1
Koneser

Postnapisał(a) jan_s1 » 20.11.2009 16:47

hepik napisał(a):Tylko wtedy gdyby były na poziomie rymów "donek-kondomek" :wink:

Ale przecież donek-kondomek to się bardzo ładnie rymuje! :lol:
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 20.11.2009 17:16

hepik napisał(a):Tylko wtedy gdyby były na poziomie rymów "donek-kondomek" :wink:

No tak gdy chodzi o idola to każdy rym nie dobry, ale za to w przeciwników politycznych można walić jak w bęben Rolling Stonesów i wtedy jest to poezja najwyższych lotów. Ot taki mały relatiwizm.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.11.2009 17:19

jan_s1 napisał(a):

Ale przecież donek-kondomek to się bardzo ładnie rymuje! :lol:

Tobie ,z racji wieku ,może sie znowu podobać.
Jesteś usprawiedliwony,janie ;)
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 20.11.2009 19:18

piotr.zdz napisał(a):
janniko napisał(a):I nie byłoby ani Kaczuchów, ani Donaldinów .. nie wiem co by było, ale na pewno było by o niebo, o wielkie niebo, lepiej niż teraz! Co do tego nie mam żadnych wątpliwości.

Nie byłoby niczego ... :)
Hmm ... dziwna zbieżność poglądów :wink:

Piotrusiu!
Czyżby dla ciebie brak Kaczuchów i Donka-Kondomka oznaczałby NIC!?
Dziwne podejście do sprawy... ale teraz już zaczynam pojmować, dlaczego wszystkich, którzy są przeciwni beznadziejnym rządom PO i ośmielają sie ich krytykować zaliczacie od razu do PIS
PO prostu według Was poza Kaczuchami i Donkiem nie istnieje NIC.. he he.. dobre.. rozkminiłem wreszcie tę zagadkę.
:P :P :P

JacYamaha napisał(a):W którym byłym pokomunistycznym to się udało?

Jacku, Czechom się trochę udało..

:?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.11.2009 19:29

janniko napisał(a):PO prostu według Was poza Kaczuchami i Donkiem nie istnieje NIC.. he he.. dobre.. rozkminiłem wreszcie tę zagadkę.
:P :P :P

Jasiu nie rozwiązał żadnej zagadki :D
Poza PiS, PO jest jeszcze kilka partii mających małe lub całkiem małe poparcie.

Ugrupowanie balansujące na granicy progu wyborczego nigdy nie będzie rządzić.

Nawet jak P. Korwin Mikke, mój imiennik zdobyłby np. 20 % głosów, to samodzielnie też nie porządzi.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.11.2009 20:00

Rosną szanse Lecha.
Michał W.już nie zagłosuje na Tuska!

Obrazek

Pamiętam jak deklarowałem, że wyjadę z Polski jak wygra PiS. Dziś wyjeżdżam z Polski bo muszę wybierać pomiędzy mniejszym złem.

Obiecuję Panie Premierze, że w kolejnych wyborach będę ostatnim, który na Pana zagłosuję. Wszystkich swoich znajomych pociągnę za sobą. 400,000 pokerzystów również!" - odgraża się Michał Wiśniewski.

APELUJĘ DO NASZEGO PREZYDENTA LECHA KACZYŃSKIEGO aby nie podpisywał tej ustawy. Jestem gotów wraz z żoną (...) głosować na niego jeśli zwycięży w nim zdrowy rozsądek.
kleeberg
Koneser

Postnapisał(a) kleeberg » 20.11.2009 21:03

Life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas. :? :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone