Janusz Bajcer napisał(a):Premierowi "rura" ponownie stwardniała, ale płotu nie przeskoczył.
Chyba o tyczce, długiej tyczce ...
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Premierowi "rura" ponownie stwardniała, ale płotu nie przeskoczył.
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a)::lol: Droga Petris masz rację :lol:
Trzeba go jeszcze wybrać na trenera reprezantacji piłkarskiej, piłkarze zaczną wreszcie grać "pod przymusem" i Mistrzostwo Europy, a nawet i Świata mamy jak w banku, tym bardziej, że nadaje się on jeszcze na Prezesa NBP, jak będzie mu mało funkcji, to go Ojciec Dyrektor wyświęci na prymasa :wink: :lol:
Pozdrawiam
.png)
JasioJasio napisał(a):Usmiałem się do łez przy oglądaniu poniższego obrazka, ale niesie on ze soba głębssze przesłanie niz tylko smiech. Mozemy zmienić ten kabaret, już niedługo.
.png)
.png)
petris napisał(a):Komu,czemu??? demokracjii,czy komunistom ,którzy trzęsa portkami???
.png)
.png)
.png)
petris napisał(a):Wszyscy, co piszecie takie niesamowite bzdury, powinniscie troszeczke pozyc w tamtym czasie ,kiedy was nie bylo na swiecie.W kazdym badz razie,mojej rodzinie,i milionom innych ,czasy te zabrały wszystko.Nic nie wiecie o tamtych czasach,ksiazki nic wam nie powiedza,trzeba to przeżyc samemu.Moze nawet to przezyjecie.
.png)
Mocne, ale z pewnością nie trafi to do tych, co nie mają pracy, a jeśli ją mają, to zarabiają na miskę ryżu; albo też do tych, co wyjechali "za chlebem". Niestety, ale przeszłością nie da się żyć, można jeno o niej pamiętać.
Btw ciekawe dlaczego tyle przejawów niechęci spotyka waaadzę IV RP ?
.png)
petris napisał(a):Wszyscy, co piszecie takie niesamowite bzdury, powinniscie troszeczke pozyc w tamtym czasie ,kiedy was nie bylo na swiecie.W kazdym badz razie,mojej rodzinie,i milionom innych ,czasy te zabrały wszystko.Nic nie wiecie o tamtych czasach,ksiazki nic wam nie powiedza,trzeba to przeżyc samemu.Moze nawet to przezyjecie.
.png)
krystek napisał(a):Ooooo? To w naszym pięknym kraju jest demokracja