napisał(a) Jacek L » 22.04.2009 12:33
Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?
NIE, chcę aby pozostał
32% [ 20 ]
TAK, wywalić w kosmos
67% [ 42 ]
Wszystkich Głosów : 62
a zabrakło możliwości odpowiedzi -"a mnie to wali "
bo mnie osobiście obojetne jest to czy będzie ,czy zniknie - za to mniej obojętne jest wymyślone przez jakiś chory do absurdu umysł ,wprowadzenie podatku ekologocznego od samochodów - po prostu zaczyna mnie to przerażać , ile jeszcze podatków ? A z tego co czytałem ,ten ma być niewiarygodnie wysoki ....- wyobraźmy sobie - samotna matka wychowująca dziecko , pracuje i zarabia - raptem ok 1800zł , do pracy dojeżdża własnym autkiem ,które ma ponad 10 lat (z wiadomych przyczyn nie stać jej na nowe ) i teraz podatek - 4000 zł rocznie - o żesz ty kur..... kto to wymyślił ? albo emeryt - ma jakiegoś forda fiestę - rocznik stareńki ale autko utrzymane i sprawne , emeryt korzysta z niego 2 razy w tygodniu ,raz na działkę , raz na ryby - emeryturka ,jak emeryturka - malusia (dlatego jeździ stareńką fiestą) a tu podatek ekologiczny - powiedzmy 3 tyś rocznie - kur.... paranoja ! Przykłady można mnożyć ..... to jest jednak chory kraj !!!!