a tak na marginesie...
...
co czeka prezydentów Czeczenii a może i Polski...
.png)
zebik napisał(a):Jacky fajna fotka - wpadłeś na tą aulę w przelocie z zakupów z supermarketu. Znam lepsze miejsca do robienia fotek.
.png)
jacky6 napisał(a):... i co my z tym fantem zrobimy ? Kwachu się wykręca ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Według dokumentów, o których donosi Radio Zet, w lutym do Pałacu Prezydenckiego dostarczono 96 piędziesięcio gramowych buteleczek wódki, 120 whisky i 96 koniaku, a w kwietniu w ramach nowej partii - 60 buteleczek wódki i 120 whisky.
Całość kosztowała prawie 3 tys
.png)
.png)
Sławomir Wocial napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):jan_s1 napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):Chodzi o to, że ten wątek już się "wypstrykał", każdy powiedział co wiedział i tyle...
Choćbym nie chciał, to muszę się zgodzić z tym przygnębiającym stwierdzeniem, że są osoby na tym forum, które wszystko, co wiedziały zdążyły już powiedzieć i nic więcej już nie wiedzą. Odważne, ale prawdziwe.Sławomir Wocial napisał(a):ten temat już jest martwy...
Dokładnie tak samo, jak niektórzy ludzie, którym się wydaje, że żyją...
Z zaciekawieniem będę obserwował co nowego i odkrywczego wniesiesz do tego bicia piany...
Jakoś jan_s1 nie widzę celnych i merytorycznych wypowiedzi ludzi którzy nie powiedzieli jeszcze wszystkiego co wiedzieli, ludzi którzy wiedza , że żyją...
kjedi napisał(a):Pomimo, że nie jestem fanem Prezydenta RP w tym przypadku apelowałbym o daleko idący spokój.
Latacie samolotem, śniadanko albo innyposiłek dostajecie. Nawet w LOT proponują piwo lub wino do posiłku ( w małpeczkach).
Dla klientów w lepszej klasie sa lepsze dodatki.
Latający MONowskimi liniami lotniczymi-czytaj TU-154M w większości do klienci lepszej klasy.
Ale w MONowskich liniach nie ma stewardess i MON nie zapewnia alkoholu.
A lotów jest dość dużo. Zamówienie za prawie 3 tys. PLN -. Nie róbmy scen plisss
.png)
.png)
kjedi napisał(a):Zdejmij kretyńską przyłbicę i stań- stań do podsumowania-
co napisałeś na powyższy temat na ostatnich 10 stronach?:
" apeluj",
"Napiszesz coś kiedyś normalnie, czy będzie truł jakimiś nędznymi moralizatorskimi tekstami".
"Ja ciebie też po prostu chciałem sobie z dyskutujących "leśnych dziadków" porobić no wiesz co. I MI WYSZŁO"
"Dwoma postami tak rozruszałem emerytów, że wszyscy na mnie napadli i jest wesoło"
"Fajne te rozmowy emerytów zawiedzionych życiem - no no panowie tak dalej dajcie się jeszcze pośmiać"
Nie piszesz nic konkretnego- krytykujesz tych co coś napisali. Zawsze łatwiej krytykować niż napisać coś od siebie.
Rysio-może Ty masz inną władzę na Forum. Bo jezeli jesteś wylogowany i WYŁĄCZYSZ opcję automatycznego logowania to zobaczysz przytoczony temat a potem podaj nazwę użytkownika i hasło.
Może to jednak lusterko a nie "kiepskie" Mody?
ABaniuch-na każdym innym forum za takie słowa dostałbyś bana na wieczność, a przynajmniej darmową wycieczkę na księżyc.
Leć i nie wracaj z takim słownictwem.
jan_s1 napisał(a):kjedi - daj zebikowi spokój, On przecież nie pisze tego, co naprawdę myśli10 stron to za mało - kiedyś w chwilach szczerości zdarzało Mu się czasem wygłaszać ciekawe opinie. A jeśli teraz chce udawać głupiego i doskonale się przy tym bawić, to nie odbieraj Mu tego
.png)
janniko napisał(a):
Ważne jest to, że Prezydent Kaczyński wziął kredyt w obcej walucie, a nie w naszej rodzimej... hańba i wstyd, żeby taki nielojalny Polak piastował tak ważne stanowisko!
.png)
mkm napisał(a):janniko napisał(a):
Ważne jest to, że Prezydent Kaczyński wziął kredyt w obcej walucie, a nie w naszej rodzimej... hańba i wstyd, żeby taki nielojalny Polak piastował tak ważne stanowisko!
Nasz prezydent jest przecież hetero-narodowo-katolickiI to się głównie liczy ... nie tam jakieś obce waluty