przepraszam, czy tu biją ?
.png)
lubelski napisał(a): A co ??? strach obleciał??
jorgus111 napisał(a):jacky6 napisał(a):
eeeee....policja śpi...
![]()
![]()
![]()
...ja nie byłbym taki pewien...![]()
.png)
adam11 napisał(a):zebik napisał(a):adam11 napisał(a):zebik napisał(a):adam11 napisał(a):zebik napisał(a):bonar napisał(a):
Na koniec należy zapytać, czy w Polsce mamy polskie środki masowego przekazu?
Bonarze nie stresuj się radyjko cro.pl mamy polskie bo wszyscy są zachwyceni, a jak posłuchałem to mi się flaki rozlały.
zebik : ) ? : ) , żałosny jesteś , nie chcesz nie słuchaj ;/ , proste![]()
następny raz głęboko się zastanówczy podłączyć neostrade
) , bo mentalnie żyjesz;) w austro Węgrzech ;] Pozdrav; )
Wyraziłem swoją opinię o radyjku nie o tobie więc powstrzymaj się od durnych tekstów nie wszystko musi się wszystkim podobać, a to że audycje są marne to większość przez GG przyznaje tylko boją się albo wstydzą napisać to publicznie na forum.
to po co słuchająhaha co za typ ;d boże ty widzisz i nie grzmisz;d ,
a wiesz w ogóle co to gg ? bo ci co słuchają to sami mi na gg piszą ;d , czy im się podoba czy nie , to malo istotne) nikt nie ma obowiązku słuchać
, gram dla tych i Janusz również którzy kochają Cro muzę ;] , nie lubisz nie wchodzisz , szukasz wolnych pokoi na onetowskim czacie Pozdrav
Milcz i bądź piękny załóż jeszcze kółko różańcowe cropelkowe, a potem szkółkę niedzielną i inne takie tam głupoty. Obrażać to możesz sam siebie. Popatrz w cropelkowe lustro bo pewnie tam też zamontowałeś nalepkę Adasiu.
milcz to wiesz do kogo możesz mówić ?papa
.png)
bonar napisał(a):
Nie narażając się na upomnienie, stwierdzę: sposób, w jaki korzystacie z formy i stylu języka prowadzonej "pyskówki", obrażacie poniekąd własną kulturę osobistą i przyzwoitość, zakładam, że ową posiadacie.
jan_s1 napisał(a):Może to i niepotrzebnie napisałem, ale dopiero po napisaniu zajrzałem na radio cro.pl ...
.png)
jan_s1 napisał(a):Może to i niepotrzebnie napisałem, ale dopiero po napisaniu zajrzałem na radio cro.pl ...
.png)
lubelski napisał(a):jan_s1 napisał(a):Może to i niepotrzebnie napisałem, ale dopiero po napisaniu zajrzałem na radio cro.pl ...
..i zmieniłeś zdanie Janie????
bonar napisał(a):Wywodem na przykładzie H. Lis, chciałem pokazać jak buta i zatracenie samokontroli, doprowadza w konsekwencji do poniesienia kary.
(w tym przypadku kara wątpliwa)