.png)
.png)
jan_s1 napisał(a):... Powtarzam raz jeszcze, że temat jest cholernie ważny ...
janniko napisał(a):Janie!
Noż chyba żartujesz?!![]()
To jest po prostu fajne bicie piany i tyle!
janniko napisał(a):A mi ta gnojówka przypomina upalne lato, zapach koni, świń i krówek i generalnie już doczekać się nie mogę czerwca, chodzenia w samych majtkach, dziewczyn w przewiewnych bluzeczkach (obowiązkowo bez stanicznków) itp itd..
ech...![]()
.png)
Rysio napisał(a):Między innymi dlatego jestem za wywaleniem tego tematu, bo co niektórym może być wstyd (a przynajmniej powinno być) za to co tu napisali.
Rysio napisał(a):Istniejący temat nie dość że jest rozlazły (ponoć takie mocno obciążają serwer a sezon tuż tuż i za chwilę zaczną się kłopoty z wejściem na forum), to dodatkowo nie świadczy zbyt dobrze o tym naszym wirtualnym zakątku.
.png)
Rysio napisał(a):Między innymi dlatego jestem za wywaleniem tego tematu, bo co niektórym może być wstyd (a przynajmniej powinno być) za to co tu napisali. Istniejący temat nie dość że jest rozlazły (ponoć takie mocno obciążają serwer a sezon tuż tuż i za chwilę zaczną się kłopoty z wejściem na forum), to dodatkowo nie świadczy zbyt dobrze o tym naszym wirtualnym zakątku.
.png)
admin1 napisał(a):
To co proponujesz nazywa się cenzurą a nie każda dyktatura musi podpierać się tą instytucją. Jeśli komuś wstyd za to co napisał to dobrze, niech się wstydzi albo niech sam zmieni treść swojego postu.
.png)
jan_s1 napisał(a):Nie znam się na tym, ale jeśli faktycznie to tak obciąża serwer, to do wywalenia nadaje się też ze dwieście innych tematów.
Rysio napisał(a):Co do zmian własnych postów zgodzę się z tym do czasu zacytowania wypowiedzi przez kogoś drugiego
.png)
jan_s1 napisał(a):do wywalenia nadaje się też ze dwieście innych tematów. Robota, której nikomu nie zazdroszczę.
.png)
Rysio napisał(a): Między innymi dlatego jestem za wywaleniem tego tematu, bo co niektórym może być wstyd (a przynajmniej powinno być) za to co tu napisali. Istniejący temat nie dość że jest rozlazły (ponoć takie mocno obciążają serwer a sezon tuż tuż i za chwilę zaczną się kłopoty z wejściem na forum), to dodatkowo nie świadczy zbyt dobrze o tym naszym wirtualnym zakątku. Wczoraj na ogrodzie przycinałem drzewka, grabiłem syf jaki po zimie pozostał, może tu też warto pomyśleć o wiosennych porządkach
.png)
admin1 napisał(a):Jak się ktoś naprawdę wstydzi to i na to sposób znajdzie. A skąd Ty wiesz czy się wstydzi, czy nie wstydzi i go na siłę chcesz uszczęśliwić.
.png)
Rysio napisał(a):...Mianowicie wrzucenie tego tematu by był widoczny tylko dla zalogowanych....
.png)
jan_s1 napisał(a):
Jeśli to nie obciąża serwera, to o czym tu gadać?