Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

ABaniuch
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ABaniuch » 01.04.2009 22:00

admin1 napisał(a):
ABaniuch napisał(a):DZIEKI, KURWA , DZIEKI.....

Nie podoba się kolor :?:

Nie, podac Ci "pare innnych przykładow" ?
Chyba że "Jasiek" jest poza oceną, podobnie jak i "Rysio" na "wejsciu", że już o Leszku nie wspomne..............
Czy słowo ZNACZY słowo......
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.04.2009 22:04

ponieważ tylko ta co ryje nie zmienia poglądów, po dłuższym poczytaniu poprzedniej strony wycofuję swoją prośbę do admnia o wykasowanie zdjęcia zamieszczonego po odwieszeniu tematu. pozdrawiam
Ostatnio edytowano 01.04.2009 22:12 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 01.04.2009 22:08

ABaniuch-na każdym innym forum za takie słowa dostałbyś bana na wieczność, a przynajmniej darmową wycieczkę na księżyc.
Leć i nie wracaj z takim słownictwem.
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 01.04.2009 22:18

puszczają nerwy, puszczają...

Obrazek

a było tak miło...

ale na pocieszenie - nie tylko na cro.pli takie "emocje"...
...
mała lektura polityczna z innego - autentycznego politycznie forum...
...
bardzo pouczająca...
...
moim zdaniem, wiadomość o kredycie Prezydenta RP poszła w świat, tym razem bez dopisków, a właśnie, czy człowiek mający takie oszczędności potrzebował kredytu ?
dlaczego media nie dopisały ciągu dalszego ? weny zabrakło ?

ABaniuch
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ABaniuch » 01.04.2009 22:18

kjedi napisał(a):ABaniuch-na każdym innym forum za takie słowa dostałbyś bana na wieczność, a przynajmniej darmową wycieczkę na księżyc.
Leć i nie wracaj z takim słownictwem.

gdzie byles jak TU pisali o parszywych karłach.............
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 01.04.2009 22:34

Pytasz gdzie byłem- odpowiem
Byłem na forum,
czytałem, słuchałem, patrzyłem na reakcję modów i adminów którzy byli i nie byli.
Zamknęli temat na chwilę.
Temat został otworzony.
Dla mnie ze swoim słownictwem pokazałeś, że ten temat powinien zostać zamknięty. Być może któryś z Twoich adwersarzy byłby gorszy? Ale nie chcę tego czytać i tyle.
Dla mnie przesadziłeś.
Za surowy jestem?- Surowy to ja mogę być w realu.
Forum działa trochę, różnie bywało ale w kwestii szeroko nazywanych dyskusji, kontrowersyjne były wypowiedzi Andrzeja J (conajmniej Janusa-to nie nazwisko) - ale On wniósł tak wiele.
W Twoich postach żółć zagłusza zapach lawendy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.04.2009 04:11

Obrazek

Po wicepremierze w rządzie IV RP Andzrzeju L.(molestowanie seksualne) przed sądem staje dzisiaj kolejny minister Najjaśniejszej Czwartej Rz.-Tomasz L. (korupcja)
Szkoda,że Namiętnousty Sprawiedliwy Superman(na wyrost przez ABaniocha okrzyczanym wielkim P.) zdąży się schować za brukselskim imunitetem. :wink:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 02.04.2009 07:26

ABaniuch.
Przesadzasz z tymi bluzgami!
Czyżby jakieś kompleksy?... bo tyle piszesz o penisach i o kurwach.. ? 8O )
Najlepiej to się sam zbanuj i będzie OK, bo pisanie o kimś, ze jest "kawał ch... " hm ... to raczej świadczyć może o zupełnym braku argumentów i bezsilności fałdomózgowej.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 02.04.2009 07:59

hepik napisał(a):Skupin!
Nikogo nie nazwałem wągrem...

hepik napisał(a):A niby o co chodzi???
Są ludzie ,nie tylko kosmetyczki,którzy uwielbiają wągry -wyciskać. :wink:
Ziobro też ma swoich zagorzałych wielbicieli.Jak te wągry :D

Zagorzałych wielbicieli w/w nazwałeś wągrami. To w mojej ocenie jest jasne w powyższym cytacie :!:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.04.2009 08:37

Leszku!
Proponuje jakies pół godzinki korepetycji z podstaw logiki?
Ewentualnie jakąs konsultację z gimnazjalistą?
Powinno wystarczyć. :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 02.04.2009 08:44

Dobrze... w takim razie chcę żebyś przedstawił mi co miałoby oznaczać wyżej cytowane przeze mnie Twoje stwierdzenie.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 02.04.2009 08:50

Może jeszcze Admin zmieni zdanie co do tego tematu Obrazek

Fajnie się Was czyta, to tak ogólnie :D
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 02.04.2009 09:53

Obrazek

Witam!
Panowie, czy nie zauważyliście, że sami weszliście na to gnojowisko!!!
Ja wrócę do tematu.

Kazimierz szuka pracy, ma pretensje do mediów i kolegów za nagonkę na jego osobę.

A moja teoria spiskowa jest zupełnie inna, brzmi oto tak: są fachowcy do wynajęcia w każdej sprawie i przeciwko każdemu, liczy się kasa. Ważne kto stał za tym, że jurnemu "słomianemu wdowcowi" podstawił młode ciałko Isabel, komu tak bardzo zależało, by z ważnego polityka Kazimierza zrobić Kazia?
Kazimierz z szeregowego polityka z namaszczenia stał się nagle Premierem RP, po czym Kazimierzowi woda sodowa uderzyła do głowy - zdradził kolegów - w następstwie od kolegów dostał kopa, i wylądował w Anglii.

Dla kogo "był" zagrożeniem w drodze do zaszczytów?
Dziś już nie ma problemu, po sprawie, kolejny konkurent został załatwiony.

Widząc zagrożenie ze strony Sikorskiego w drodze do zaszczytów, wystawia się jego kandydaturę na szefa NATO, z góry zakładając porażkę, w ten sposób wycinając kolejnego konkurenta. Czy tym samym o Radosławie będziemy słyszeć, szkoda nam Radka?

Każdy szef czując zagrożenie z siły intelektu swojego zaplecza, przewietrza je w trosce o swoją pozycję. Jedni odchodzą nie godząc się na marginalizowanie ich przynależności i dorobku nie czekając na realizację planu wycięcia, inni sami się wycinają nie panując nad swoimi słabościami, inni "mierni" udając wiernych pchają się do ula czując miód, by z poparcia króla roju otrzymać stołek w całej pasiece.
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 02.04.2009 10:44

A nie można by tak zapomnieć o tym, co było i zacząć od nowa - merytorycznie i do rzeczy? Może wyjdę na naiwniaka, ale wierzę, że to jest możliwe.
Powtarzam raz jeszcze, że temat jest cholernie ważny, dobrze by więc było najpierw zastanowić się, co się ma do powiedzenia i nie pleść, jak Piekarski na mękach. Myślę sobie czasem, z kim mi się kojarzy Wałęsa, lub Kwaśniewski, ale nie ogłaszam tego zaraz na forum, bo jest to poniżej pewnego poziomu. W chwili obecnej za motto tej "dyskusji" mogłoby posłużyć zdanie: skąd mam wiedzieć, co myślę, zanim nie zobaczę, co piszę. Może więc spróbujemy trochę pomyśleć?
Ps1 Tematu tego nie wysyłałbym jednak w kosmos, bo gdyby przeczytali go kosmici, mieliby znacznie ułatwione zadanie podboju naszej planety wraz z mieszkańcami. Doszliby do wniosku, że wystarczy im rzucić kość...
Ps2 Chętnym do dyskusji o penisach faktycznie radzę przenieść się na inne forum, gdzie mogliby się wyżywać do woli.
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 02.04.2009 10:53

jan_s1 napisał(a):... Powtarzam raz jeszcze, że temat jest cholernie ważny ...

Janie!
Noż chyba żartujesz?! 8O
To jest po prostu fajne bicie piany i tyle!
Ja też tu lubię zaglądać i się "wypieniać", ale bez przesady z tą ważnością.
Np. na forum samochodowym (Previa.pl) w pewnym momencie doszliśmy do wniosku, że tematy polityczne wogóle są "śliskie" i "kolegobójcze", więc umówiliśmy się, że nie są poruszane! I dzięki temu, jadąc na Zlot Klubu, wszystkich witam uściskami i misiami i jest super, i git, i OK. I być może strzelam misia z jakimś paskudnym komunistą czy inny POnurym POpaprańcem, ale mi to zwisa! Co najwyżej przy kiełbaskach i gorzałce się wymienimy poglądami politycznymi, a i to niekoniecznie..
:P

PS
A mi ta gnojówka przypomina upalne lato, zapach koni, świń i krówek i generalnie już doczekać się nie mogę czerwca, chodzenia w samych majtkach, dziewczyn w przewiewnych bluzeczkach (obowiązkowo bez stanicznków) itp itd..
ech... :? 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone