zebik napisał(a):Co do Platformy Obywatelskiej to powiem ci drogi Januszu, że nie ma między nimi żadnej różnicy. To jest to samo tylko, w zależności od danej sytuacji mówią od tej samej sprawie w różny sposób. Nie chcę przytaczać przykładów bo to jest "oczywista oczywistość". Platforma ma tę przewagę nad Pisem, że Tusk pięknie kłamie, a Kaczyński nie i dlatego PO ma 50% poparcia, a Pis 20%.
Ze-ebik, ze-bik-bik!
Ze-ebik, ze-bik-bik!
Zostałem twoim fanem!
Zupełnie podobnie zacząłem ostatnio myśleć. Przez lata dreptałem do lokalu wyborczego, by spełniać swój pierdzielony obowiązek obywatelski i nie być "tym na uboczu" i ... teraz uważam, drogi Januszu B., że to o dupę potłuc! Nic się nie zmienia, tylko rozgoryczenie wzrasta.
Moje kochane PIS-iorki tak samo jęli uprawiac paranoję, czego np. wczoraj dali wyraz, dopominając się, by w parlamencie nie było biznesmenów. Wiedziałem, że mają nasrane co nieco we łbach i tendencje socjalistyczne, ale żeby aż tak???!!!
To kto ma zasiadać? Biedni, ubodzy chłopo-rolnicy. Kapucha, grochówka, buraki i słoma? To już było! Ci to dopiero kradli i nepotyzm uprawiali!
Ta monarchia, to chyba niezły pomysł. Tylko nie z jakimś buckiem, któremu się CV spaskudziło PZPR-em!
Ja pitolę, a to dopiero się cyrk zaczyna.
Jedni o żarcie pod Caritasem się zabijają, jakiś wykarmiony klecha ośmiela się to komentować.. że niby ludzie są pazerni i kultury nie mają, inni zaś (posłowie) w ramach kryzysu trzepią bez najmniejszych skrupułów ile wlezie z państwowego skarbca...
d e g r ę g o l d a
chyba czas już na pucz lub rewolucję!

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)