Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.03.2006 19:01

Jeśli kogoś baaardzo interesuje wczorajsza debata sejmowa, chce mieć jej szerszy obraz i "przetrawić" na spokojnie - zapraszam do lektury:
http://miniurl.pl/7973
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 15.03.2006 19:12

AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 15.03.2006 20:14

Piotr Lutynski napisał(a):Ale... szkoda zaśmiecać nasze kochane forum Cro.pl

Pozdr

no to nie śmieć i spadaj ! :wink:
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 15.03.2006 20:54

AndrzejJ. napisał(a):
Piotr Lutynski napisał(a):Ale... szkoda zaśmiecać nasze kochane forum Cro.pl

Pozdr

no to nie śmieć i spadaj ! :wink:

Zrób to sam - Adam Słodowy
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 24.03.2006 08:09

Odświeżę trochę wątek - nie jest moim zamiarem prowokowanie kogokolwiek do czegokolwiek, ale skoro zacząłem ten watek myślę, że mogę się w nim trochę wypłakać:
Dokąd zmierzamy:
- kara pół melona dla Polsatu za wypowiedź Kazi Szczuki w programie Kuby Wojewódzkiego,
- upomnienie dla Tok FM za "żarty" na temat seksu przedmałżeńskiego,
- brak przyzwolenia dla Jurka Owsiaka na realizowanie szkoleń z zakresu pierwszej pomocy.

To już "Polski Taliban", trza zacząć trenować w domu leżenie krzyżem i biczowanie.
sebak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sebak » 24.03.2006 08:40

Oj zaplaczemy jeszcze za SLD...
A tak swoja droga jak sie temu przygladam to nikt nie glosowal na PiSiorow i naszego najprzystojniejszego prezydenta wszech czasow to jak oni zolali wygrac??? Dziwny jest ten nasz kraj :?
zygmunt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zygmunt » 24.03.2006 18:05

Spoko spoko po następnych wyborach wszyscy ci mądrzy pisowcy staną przed TRYBUNAŁEM STANU ZA ŁAMANIE PRAWA.A iprokurator też będzie miał coś do powiedzenia.wszystko w swoim czasie
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.03.2006 18:20

Wpiszcie w google słowo KRETYN,zobaczycie kto to. :lol:
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 24.03.2006 21:39

Lewactwo w Polsce ma sie dobrze. Ludzie / co niektórzy z tego forum/ chcieliby powrotu SLD /krótka pamięć i chyba pobieżna znajomość historii/ Są i tacy, którzy oceniają aktualnego prezydenta na podstawie wyglądu zewnętrznego !!! . Cytują bezkrytycznie media typu GW i NIE. Osobiście pozwolę sobie mieć
inny punkt widzenia , co nie znaczy że jestem bezkrytycznym klakierem PiS.

Jest to forum turystyczne i niemalże zawsze udzielam sie tylko w temacie turystyki ale niekiedy nie moge zgodzić się z "jedyną słuszną" myślą prezentowaną przez szanowanych kolegów. Myśle, że nie jestem odosobniony.
Bez urazy GAJUS
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 24.03.2006 22:59

sebak napisał(a):Oj zaplaczemy jeszcze za SLD...

To jest właśnie cały problem Polski; jak nie SLD to PiS a później pewnie będzie Samoobrona.... Jakby zamiast skrajności nie można wybrać normalności... Póki co pachnie inkwizycją; komisja goni komisję, żadnej sensownej ustawy nie kojarzę
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.03.2006 00:40

PiS chce nowych wyborów wg projektu ordynacji wyborczej z poprzedniej kadencji a wie kto chce niech poczyta wystąpienie w tej sprawie w imieniu
Samoobrony-posłanki Wandy Łyżwińskiej (czyżby Jarek miał amnezję).
http://ks.sejm.gov.pl/kad4/066/40663041.htm
Ludziom z Samoobrony i jej przywódcy się nie dziwię- to w większości prości ludzie, wyniesieni w większości przez prostych ludzi do Sejmu i "na salony".
(bo takie jest prawo demokracji i niestety "chorej" ordynacji)
Ale dlaczego Jarek, prawnik, narodowiec - chce na wice-premiera "Mulata"
:wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.03.2006 01:24

A jak już mamy budować IV RP to zapraszam chętnych na lekcję WOS.
http://www.sciagi.biz/podzial.php?p=wos

Ja tej lekcji jeszcze nie dokończyłem,
do szkoły dawno chodziłem,
jestem pod wrażeniem czego teraz na WOS uczą,
więc na tą lekcję z przyjemnością moje oczy powrócą.
:wink: :lol:
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 28.03.2006 18:25

Jakby były takie koszulki z napisem CH. W. D. K. to bym jedną założył na siebie a drugą jeszcze na kurtkę, żeby było widać, jak gdzieś idę w kurtce. A trzecią naciągnąłbym na maskę samochodu, żeby było widać, jak jadę samochodem.
A czwartą to bym ciągle suszył na sznurku na balkonie, żeby już z kilometra było widać te napisy! :evil: :evil: :evil:
turan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) turan » 28.03.2006 19:07

No tego już za wiele!
Jak donoszą dzisiejsze Wiadomości TVP, na spotkaniu liderów PO z prezydentem w pałacu nie podano wina!
Czas się pakować i wyjeżdżać do jakiegoś normalnego kraju!
ostryga
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ostryga » 28.03.2006 19:16

Jacunio napisał(a):Jakby były takie koszulki z napisem CH. W. D. K. to bym jedną założył na siebie a drugą jeszcze na kurtkę, żeby było widać, jak gdzieś idę w kurtce. A trzecią naciągnąłbym na maskę samochodu, żeby było widać, jak jadę samochodem.
A czwartą to bym ciągle suszył na sznurku na balkonie, żeby już z kilometra było widać te napisy! :evil: :evil: :evil:

Coś Ty taki zawzięty...
a pewnie przez ostatnie lata cieszyłeś się z jedynie słusznego przewodnictwa lewicy :cry: :cry: :cry:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone