Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.03.2006 23:37

Ostatnio edytowano 03.03.2006 23:51 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 2 razy
M.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M. » 03.03.2006 23:40

Czytam produkcje Szanownych forumowiczów,czytam i się dziwię.Zatkało mnie tak,że dopiero teraz wyrażę mój zacofany,nieprawomyślny pogląd.A myślałem,że jestem w wieku,kiedy będę się coraz rzadziej dziwił.Czy nie zauważają Państwo tej zadziwiającej jedności mediów publicznych i prywatnych w opluwaniu prezydenta i rządu?Jeżeli panuje taki kaczyzm,zamordyzm,czy jak to się w michnikowojaruzelskim języku nazywa, to dlaczego im tak po prostu wolno na okrągło pyskować?Kiedy komuchy z LSD i ich szwagrowie z Platformy Obywatelskiej primo voto Unii Demokratycznej w czasach "kiedy było lepiej" trzymali naród za mordę i pod kałasznikowem,to jakoś nie było słychać powszechnej nagonki w mediach na wrogą demokracji władzę.Popyskować można było po cichu w domowym zaciszu,a najbliższe krytyczne głosy dziennikarzy pochodziły z Monachium.Cóż, odwaga staniała ,rozum zdrożał.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.03.2006 00:13

A w jakim to wieku Kolega M. :?:
Jeśli w "młodym" -to po przeczytaniu tego postu do odsyłam do zgłębienia wiedzy o historii najnowszej, jeśli w "starszym" -to coś mi tu pachnie amnezją :wink:
Prosze o przypomnienie w jakim to okresie komuchy z SLD i PO -wcześniej
UD - trzymali naród za mordę i pod kałasznikowem :?:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.03.2006 09:50

M. uważaj bo koloratka ci z pod garnituru wystaje!!Jakis bardzo stary to nie jestem(1969 rok produkcji) ale nie pamiętamjakoś tych "kałasznikowów" i zamordyzmu.Tylko teraz jakoś ciągle słyszę , że jest jedna Partia i jednomyślność z Prezydentem i Pierwszym Przewodniczącym to podstawa , a prawem jest to co Ziobro uzna za prawo.
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 04.03.2006 12:18

M. napisał(a):Czytam produkcje Szanownych forumowiczów,czytam i się dziwię.Zatkało mnie tak,że dopiero teraz wyrażę mój zacofany,nieprawomyślny pogląd.A myślałem,że jestem w wieku,kiedy będę się coraz rzadziej dziwił.Czy nie zauważają Państwo tej zadziwiającej jedności mediów publicznych i prywatnych w opluwaniu prezydenta i rządu?Jeżeli panuje taki kaczyzm,zamordyzm,czy jak to się w michnikowojaruzelskim języku nazywa, to dlaczego im tak po prostu wolno na okrągło pyskować?Kiedy komuchy z LSD i ich szwagrowie z Platformy Obywatelskiej primo voto Unii Demokratycznej w czasach "kiedy było lepiej" trzymali naród za mordę i pod kałasznikowem,to jakoś nie było słychać powszechnej nagonki w mediach na wrogą demokracji władzę.Popyskować można było po cichu w domowym zaciszu,a najbliższe krytyczne głosy dziennikarzy pochodziły z Monachium.Cóż, odwaga staniała ,rozum zdrożał.

Oto głos większości :!: bo nie zapominajmy że póki co Kaczory są najbardziej popularną partią w IVRP. A to większość rządzi a mniejszość nie ma racji...do czasu...

Kolego M - wygląda na to że "my ciemna społeczność tego forum" też należymy do waszego spisku mediów (internet to wszak medium) przeciwko IVRP... A sterują nami ci szwagrowie z PO :lol:
Nie ma to jak dobry szwagier :wink: Właśnie przysłał mi maila co mam ci odpisać, więc zrobiłem tak: ctrl+a, ctrl+c, ctrl+v i dzięki temu możesz przeczytać mój (czyli szwagra) tekst 8O
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 05.03.2006 20:50

M. napisał(a): komuchy z LSD i ich szwagrowie z Platformy Obywatelskiej

Widzę, że niszowe media z Torunia zrobiły niektórym wodę z mózgu....
W czasach komuny też byli tacy, którzy wierzyli w storzenie "nowego człowieka, w "demokrację socjalistyczną"... itp

pozdr
Ostatnio edytowano 06.03.2006 08:04 przez Piotr Lutynski, łącznie edytowano 1 raz
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 05.03.2006 20:53

niezawodny napisał(a):Oto głos większości :!: bo nie zapominajmy że póki co Kaczory są najbardziej popularną partią w IVRP. A to większość rządzi a mniejszość nie ma racji...do czasu...

W ten sposób uzasadniano prowowitość rządów NSDAP w III Rzeszy...

Pozdr
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.03.2006 20:12

Przychodzi IV Rzeczpospolita do Jarosława i mówi:
-Aleś mnie k...wa urządził.!!!

Przychodzi Lech to IV Rzeczpospolitej, a ona mu mówi:
-Spieprzaj, dziadu.!!!
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 15.03.2006 14:57

Co bedzie z Polską, co będzie z naszymi pieniędzmi i kredytami na mieszkania, co bedzie dalej, co jeszcze zobaczymy?
Jak długo jeszcze bedą rozszarpywały te karłowate ....... naszą kochaną Polske???
Ostatnio edytowano 21.03.2006 07:59 przez Piotr Lutynski, łącznie edytowano 1 raz
who
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) who » 15.03.2006 15:21

- przepraszam, że się wychylam, ale czy nie lepiej wzorem Anglików, zamiast o polityce pogadać "o pogodzie"? Tzw. "rozmowy o polityce" w prostej linii zawsze prowadzą do animozji (delikatnie mówiąc), szczególnie rozmowy w polskim wydaniu. Zawsze ktoś kogoś obraża, zawsze ktoś zaprzecza czyimś uczuciom. A IMHO nikt nie ma monopolu na "jedyną prawdę". Chyba, że jest to "prawda najmojsza". ;-) Już lepiej, gdy to "politycy" chlają się w imieniu "ludzkości" - oni z tego żyją. ;-)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2006 16:00

:twisted: Słyszałem że czarni(rydzyk)i spólka zaczynają stawiać stosy dla niepokornych :twisted:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.03.2006 17:50

Piotr Lutynski napisał(a):Co bedzie z Polską, co będzie z naszymi pieniędzmi i kredytami na mieszkania, co bedzie dalej, co jeszcze zobaczymy?
Jak długo jeszcze bedą rozszarpywały te karłowate ścierwa z nasz kochaną Polske???

Najkrócej jeszcze kilka miesięcy - najdłużej jeszcze kilka lat :wink:
(do końca kadencji 3 i pól roku) :cry:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 15.03.2006 18:23

Piotr Lutynski napisał(a):.. karłowate ścierwa z nasz kochaną Polske???

Piotrze!!!!! bardziej z humorem i luzem please jak juz coś piszesz,bo niestrawny się robisz w tym co piszesz tak obrazliwie w stosunku do ludzi.
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 15.03.2006 18:59

AndrzejJ. napisał(a):
Piotr Lutynski napisał(a):.. karłowate .... naszą kochaną Polske???

Piotrze!!!!! bardziej z humorem i luzem please jak juz coś piszesz,bo niestrawny się robisz w tym co piszesz tak obrazliwie w stosunku do ludzi.

A od kiedy kaczki to ludzie... toć to ptaki....

Pozdr
Ostatnio edytowano 21.03.2006 08:02 przez Piotr Lutynski, łącznie edytowano 1 raz
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 15.03.2006 19:00

Ale... szkoda zaśmiecać nasze kochane forum Cro.pl

Pozdr
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone