Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 06.03.2009 19:40

Rysio napisał(a):Ps. Krzysiu na polityków nie licz, oni są niereformowalni i to zarówno PISory jak i POpaprańcy :wink:

Winka nie widział :?:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.03.2009 19:44

MorskiPas napisał(a):
A dokładniej to Cię dziwi w moim podejściu?

Krzysztofie, zaśmiecamy im temat, mam nadzieję ze kiedyś przy piwie się spotkamy to pogadamy... :D :wink: ot choćby przy następnym kalendarzu, propozycja jest cały czas aktualna... :wink:
Ostatnio edytowano 06.03.2009 19:52 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.03.2009 19:44

Rysio napisał(a):Ps. Krzysiu na polityków nie licz, oni są niereformowalni i to zarówno PISory jak i POpaprańcy :wink:

Takich mamy polityków, jakich sobie wybierzemy :wink:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 06.03.2009 19:46

Andrzeju, o "Panowaniu" już się powtarzał nie będę bo mi się zmierzło :D

Co do wspomnianych przez Ciebie cytatów, mojego słownictwa kilka postów wyżej i wielu innych w tym 50% w "Trochę humoru". Mamy wycinać :?: opieprzać :?: banować :?: Ja się nie czuję moralnie odpowiedzialny, ani upoważniony by wychowywać dorosłych ludzi samemu nie będąc bez winy. Każdy wystawia sobie odpowiednią wizytówkę (ja sam sobie również), a czasem uważam, że lepiej przekazać coś w sposób tzw "bez pier......a", zamiast lać strumienie przeżutych słów, z których powstaje co najwyżej śmierdząca papka, taką jaką widzimy codziennie w telewizji i innych mediach w wykonaniu rządzących. Jeśli Twoje ucho czy oko jest na to zbyt delikatne proponuję omijać potencjalnie niebezpieczne tematy, bo świata nie zbawisz a złość piękności szkodzi :wink:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 06.03.2009 19:51

lubelski napisał(a):
MorskiPas napisał(a):
A dokładniej to Cię dziwi w moim podejściu?

Krzysztofie, zaśmiecamy im temat, mam nadzieję ze kiedyś przy piwie się spotkamy to pogadamy... :D :wink:

No i co z tego? Offtopy są w każdym (prawie) temacie i też nie będziemy ich zakazywać, bo forum straci swój niepowtarzalny klimat. Zresztą co to za offtop, przecież rozmawiamy o języku w polityce :wink: Nie przejmuj się i nawijaj, a przy piwie pogadamy o przyjemniejszych rzeczach :lol:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 06.03.2009 20:03

Piwo i polityka to kiepska mieszanka bo można łatwo po ryju zebrać :wink:

Zacytuję Ci jeszcze Józefa Piłsudskiego "Socjaldemokrata to największa kurwa", moja Mama, historyk z wykształcenia i zamiłowania stwierdziła że się mylił. Największą kurwą jest sama polityka. Dlatego raczej nieczęsto biorę udział w politycznych dyskusjach.

W temacie jest kilku moderatorów i jak mi posta zmienią to płakać nie będę :D :wink:

Ps. Idę na browarka do sąsiada i obiecuję nie dyskutować o polityce :lol:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 06.03.2009 20:08

Stanowcze NIE "biciu piany"!
Zaczynam od "delete"!
Sory.. :wink:
Ostatnio edytowano 08.03.2009 17:39 przez janniko, łącznie edytowano 3 razy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.03.2009 20:11

MorskiPas napisał(a):No i co z tego? Offtopy są w każdym (prawie) temacie i też nie będziemy ich zakazywać, bo forum straci swój niepowtarzalny klimat. Zresztą co to za offtop, przecież rozmawiamy o języku w polityce :wink: Nie przejmuj się i nawijaj, a przy piwie pogadamy o przyjemniejszych rzeczach :lol:

Wcale nieprawda..proszę zobaczyć temat :zza szyby samochodu....jaki ładny i czyściutki :wink: Może najpierw Panu Ryszardowi coś napisze. Jest taka piękna książka Sławomira Lindnera (polecam każdemu kto interesuję się przedwojennym wojskiem) "Ale serce boli"...gdzie autor pisze: słowo" nie pierdol" było słowem używanym na salonach, nie znaczyło nic zdrożnego, po prostu "gadasz głupoty"....ale to było w przedwojennej Polsce. Po prostu jestem na pewne rzeczy bardziej wyczulony. Co nie znaczy że święty he he. Ale wszystko ma swoje miejsce i czas. Staram się pisać poprawną polszczyzną, z ogonkami i języczkami (moja bać się Pana Janusza :wink: )a forum traktuję jako oderwanie od tego co Pan pisze, chamstwa , arogancji i głupoty, ot tyle w temacie....Nie unikam tematów "zapalnych " jeśli mam o nich jakąkolwiek wiedzę...
Krzysztof ..z Tobą zawsze chętnie piszę ale dziś piątek, pizza w piekarniku już się dopieka i zaraz Wyborowa i goście się zejdą więc wybacz..czasu nie starczy..pozdrawiam "lubelski" Jeśli będziesz w maju w Nędzy....postaram się wpaść choćby na jeden dzień.... :wink:chyba że wcześniej będę w ukochanym przeze mnie Krakowie to wtedy jakieś piwko....ech te lody jagodowe....
Ostatnio edytowano 06.03.2009 22:08 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 06.03.2009 20:13

janniko napisał(a):Jedyna pozytywna wiadomość to ta, że Michael Jackson wraca (na chwilkę) na scenę! Choć nie uwielbiam pop'u, to uważam Jacksona za geniusza swojego stylu! Jest "the best"!!!
I to cieszy.

I do tego całe życie szedł pod prąd :lol:

http://halbot.haluze.sk/?id=4789
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.03.2009 20:20

lubelski napisał(a): Staram się pisać poprawną polszczyzną, z ogonkami i języczkami (moja bać się Pana Janusza :wink: )

Chwała Ci za to :lol: (a bać się nie trzeba, bo nie mam bata :wink: )
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.03.2009 22:45

Wiceminister edukacji w rządzie Jarosława Kaczyńskiego
Obrazek
Ile trza wychlać wina wytrawnego by mieć 2,2 promila w wydychanym powietrzu?
Pal licho te dwa auta stłuczone ale ,żeby prawdziwy Polak i katolik musiał w poście się aż tak umartwiać,że aż musiał pałę zalać tą kwasotą? :wink:
Ostatnio edytowano 07.03.2009 08:30 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 06.03.2009 23:23

dobrze, że to nie zdarzyło się pod Charkowem, Olek by tego nie przeżył...
...
kiedy będzie:
- dementi ...
- poprzeczka wyżej w wykonaniu innego POlityka ?
:lol: :lol:

niektóre portale zdążyły "usunąć" Koseckiego ...
:roll: :roll:
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 06.03.2009 23:45

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.03.2009 00:25

Prezydent i zdenerwowany Irasiad :wink:

Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone