Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 07.03.2009 18:43

Stanowcze NIE "biciu piany"!
Zaczynam od "delete"!
Sory.. :wink:
Ostatnio edytowano 08.03.2009 17:38 przez janniko, łącznie edytowano 2 razy
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 07.03.2009 23:34

janniko napisał(a):To, że Lechu Kaczor nie wie, że marychę pozyskuje się z konopi (myślał pewnie burak, że tylko sznurki!... nieuk!!!) i że nie zna angielskiego, to jest po prostu skandal i żenada.
Kwasior to był równy chłop! I walnąć kielicha jak porządny człowiek umiał (nie dał się przyłapać za kierownicą, jak niektóre fajtłapy.. ) i poliglotą był.. nawijał po rusku jakby "ich" człowiekiem był! A przecież to największy patriota polski! No i kolega popieranego przez POstępowych Polaków Cimoszewicza!
Ja tam proponuję, by pana W. Jaruzelskiego przeprosić za skandaliczne czepialstwo i z ramienia PO wystawić go jako kandydata na prezydenta Polski. Jakoś by się z p. Premierem dogadali ... Pan Donald to przecież taki otwarty na nowe pomysły człowiek.. i taki elastyczny.
ave

Nie pij już . :D Bełkocik jak cholera a godzina młoda. :wink:
Elastycznie proszę. :D
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 08.03.2009 00:01

Pijakom mówimy NIE !!
bo jak wiadomo ( z nauk premiera ) Leszka - przyjaciela Włodka - który po plecach obecnego prime ministra wspina się na wyżyny Europy - "jak mężczyzna ma skończyć"...
dlatego pod Wawelem ( i nie tylko ) wprowadzi się obowiązkową abstynencję - dzięki której ujrzymy ponadprogramowy cud wyborczy...
od jutra zawiązuje się Komitet Obywatelski z narodową inicjatywą odbudowy pomnika poległym za utrwalanie władzy ludowej...
problem bezrobocia mamy rozwiązany...
pijacy i bezprizorni zostaną skoszarowani w namiotowym miasteczku pionierskim imienia marszałka Kostki Rokossowskiego...
posiadacze przyczep kampingowych proszeni są o udostępnienie swoich lokali na kółkach władzom rządu tymczasowego...
Władimir Iljicz - ja jeszcze żyję
:roll: :roll:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 08.03.2009 00:35

jacky6 napisał(a):Władimir Iljicz - ja jeszcze żyję
[/color] :roll: :roll:

Chyba już nie , życie ma wiele wymiarów,ale nie obejmjuje niebieskiej otoki.Gdyby była niebiańska to co innego.
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 08.03.2009 08:25

Stanowcze NIE "biciu piany"!
Zaczynam od "delete"!
Sory.. :wink:
Ostatnio edytowano 08.03.2009 17:34 przez janniko, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2009 09:56

Janniko- wprawdzie nie wypowiadam się w takich wątkach bo jakbym chciał babrać się w g....to wszedłbym na forum onetu lub GW :roll:
Ale..........jedno małe ale.
Widzę, że Ci żyła na czole skoczyła czytając słowa Andrzeja.

I bardzo dobrze :lol:

A wiesz dlaczego ?
Zacznę od Twoich słów:
janniko napisał(a):...To, że mam inne poglądy niż ty, to tylko różnica zdań i tyle.....

I masz rację każdy wg Ciebie ma prawo mieć swoje zdanie, wiarę, przekonania itp.
Pod jednym warunkiem, że nie będzie POstępowy, Eurofil, Różowy, Fioletowy, Seledynowy.

Musi być kropka w kropkę ideologiczny tak jak TY.

Przeanalizuj jeszcze raz poniższe cytaty w całości a później nie dziw się, że ktoś po Tobie pojedzie:
janniko napisał(a):...Mówienie komuś, że bełkoce, bo jest piany, jest chamstwem.
To, że mam inne poglądy niż ty, to tylko różnica zdań i tyle. Wiem, że większość POpstępowych i Eurofilów pragnie .....

janniko napisał(a):...Czyżby następny POstępowy spadkobierca "starych dobrych czasów" (czytaj - różowo mi) poczuł się urażony.....

Znasz takie powiedzenie: Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie :?:
Jak znasz to nie dziw się później..........

POdPISano: Różowo-zielono-niebiesko-seledynowy Moderator :mrgreen:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.03.2009 11:12

janniko napisał(a):Wyrażam tu swoje poglądy (ubolewanie) na temat obecnie rządzących i na temat poziomu zindoktrynowanej części społeczeństwa polskiego.

Czy mam rozumieć, że wyborcy PO (wg sondaży to ok.50 % społeczeństwa) w tym ja
- to ta właśnie zindoktrynowana część :?:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 08.03.2009 12:58

biorę się za pozytywne myślenie i.. delete!
Ostatnio edytowano 08.03.2009 17:08 przez janniko, łącznie edytowano 1 raz
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 08.03.2009 14:12

janniko napisał(a):Nie mam zamiaru cię obrażać, lecz chciałbym sprowokować do uczciwej dyskusji, a nie wyszukiwania błędów w wypowiedziach oponentów. Właśnie to są metody PO.. bazowanie na wytykaniu błędów innych, a nie na podkreślaniu własnych pozytywów.
pozdro

Czyli, że jeśli ktoś popełnił błąd to nikt nie ma prawa mu o tym powiedzieć bo to jest nieuczciwa dyskusja? Czyżbyś był zwolennikiem "grubej kreski"?

pozdrav K
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2009 14:34

Ekipa "Teraz MY" nagrała jak od 20.30 przez ponad godzinę Donald Tusk, Grzegorz Schetyna i Roman Kosecki ganiali za futbolówką zamiast podnosić rękę w ważnych głosowaniach i brać udział w debatach. Towarzyszył im także szef Kancelarii Premiera Tomasz Arabski.

Dlaczego opłacani za pieniądze podatników politycy zamiast obowiązków wybrali relaks na świeżym powietrzu? Rzecznik Rządu Paweł Graś potwierdził, że premier w czwartek wieczorem grał w piłkę zamiast brać udział w pracach Sejmu, ale zwyczajnie o nich nie wiedział…

Szef klubu PO, Zbigniew Chlebowski przyznał, że dla posłów, którzy opuszczają ważne głosowania nie ma usprawiedliwienia poza wyjątkowymi przypadkami takimi jak ważne sprawy rodzinne, choroba lub obowiązki wagi państwowej. A gra w piłkę raczej do nich nie należy… Zdjęcia z tego niezwykłego meczu i tłumaczenia najważniejszych członków PO z niewygodnej dla nich sytuacji już w poniedziałek o 22.35 tylko w "Teraz MY" na antenie TVN i w Onet.pl.

Jak tak dalej pójdzie ,to pisiomaryjni beda mieli problemy z Tusk Vision Netvork...bo jak tu pluć na TVN jak oni Tuskowi dokopują-he,he

PS .

janniko napisał(a):
"Nie mam zamiaru cię obrażać, lecz chciałbym sprowokować do uczciwej dyskusji"

Jako umiarkowany zwolennik PO w żadnym wypadku nie mam zamiaru prowadzić uczciwej dyskusji a nawet moge pobrażać-w końcu nic innego sie po mnie spodziewać nie możesz...a w związku z tym napiszę prosto z mostu-nieźle pierdolnięty jesteś :wink:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 08.03.2009 14:50

Hepik, nie gnij pały (dotyczy ostatniego zdania, celowo nie cytuję).
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2009 15:14

Przykro mi ale ryba psuje się od pały :wink:
Opiekun nie wojewoda,user nie smród.

PS .Zobaczysz jaki jan szczęśliwy będzie ,gdy przeczyta,że jest pierdyknięty :lol:
Ostatnio edytowano 08.03.2009 16:39 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2009 15:33

janniko napisał(a):...Nie mam zamiaru cię obrażać ....

Ja też 8)
janniko napisał(a):..... lecz chciałbym sprowokować do uczciwej dyskusji, a nie wyszukiwania błędów w wypowiedziach oponentów.....

Nie ma takiej możliwości - nie wchodzę w "pseudopolityczne" dyskusje na poziomie onet, GW etc.
Poza tym jak na mój gust za dużo tu jadu :roll: Tego można mieć gratis w realu więc po co jeszcze w ramach relaksu mieć jad wirtualny :lol:
janniko napisał(a):..... Widzę, że wnikliwie analizujesz mój "piany bełkot", co mi oczywiście pochlebia.....

Niestety nie tylko Twój - "służbowo" tu jestem :mrgreen:

Pozdrawiam Cię cieplutko i trochę więcej........uśmiechu życze, że o pozytywnych stronach życia nie wspomnę :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2009 16:22

Piotrek_B napisał(a):
Poza tym jak na mój gust za dużo tu jadu :roll: Tego można mieć gratis w realu więc po co jeszcze w ramach relaksu mieć jad wirtualny

....jako żywo moje słowa ze strony 77,zdarzyło nam się wspólne zdanie w temacie....fiu fiu...... :D
Ostatnio edytowano 08.03.2009 16:38 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2009 16:36

Admin i dwóch Modów...w temacie...czyli... :wink: :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone