Zaczynam od "delete"!
Sory..
janniko napisał(a):To, że Lechu Kaczor nie wie, że marychę pozyskuje się z konopi (myślał pewnie burak, że tylko sznurki!... nieuk!!!) i że nie zna angielskiego, to jest po prostu skandal i żenada.
Kwasior to był równy chłop! I walnąć kielicha jak porządny człowiek umiał (nie dał się przyłapać za kierownicą, jak niektóre fajtłapy.. ) i poliglotą był.. nawijał po rusku jakby "ich" człowiekiem był! A przecież to największy patriota polski! No i kolega popieranego przez POstępowych Polaków Cimoszewicza!
Ja tam proponuję, by pana W. Jaruzelskiego przeprosić za skandaliczne czepialstwo i z ramienia PO wystawić go jako kandydata na prezydenta Polski. Jakoś by się z p. Premierem dogadali ... Pan Donald to przecież taki otwarty na nowe pomysły człowiek.. i taki elastyczny.
ave
.png)
janniko napisał(a):...To, że mam inne poglądy niż ty, to tylko różnica zdań i tyle.....
janniko napisał(a):...Mówienie komuś, że bełkoce, bo jest piany, jest chamstwem.
To, że mam inne poglądy niż ty, to tylko różnica zdań i tyle. Wiem, że większość POpstępowych i Eurofilów pragnie .....
janniko napisał(a):...Czyżby następny POstępowy spadkobierca "starych dobrych czasów" (czytaj - różowo mi) poczuł się urażony.....
.png)
janniko napisał(a):Wyrażam tu swoje poglądy (ubolewanie) na temat obecnie rządzących i na temat poziomu zindoktrynowanej części społeczeństwa polskiego.
.png)
janniko napisał(a):Nie mam zamiaru cię obrażać, lecz chciałbym sprowokować do uczciwej dyskusji, a nie wyszukiwania błędów w wypowiedziach oponentów. Właśnie to są metody PO.. bazowanie na wytykaniu błędów innych, a nie na podkreślaniu własnych pozytywów.
pozdro
Ekipa "Teraz MY" nagrała jak od 20.30 przez ponad godzinę Donald Tusk, Grzegorz Schetyna i Roman Kosecki ganiali za futbolówką zamiast podnosić rękę w ważnych głosowaniach i brać udział w debatach. Towarzyszył im także szef Kancelarii Premiera Tomasz Arabski.
Dlaczego opłacani za pieniądze podatników politycy zamiast obowiązków wybrali relaks na świeżym powietrzu? Rzecznik Rządu Paweł Graś potwierdził, że premier w czwartek wieczorem grał w piłkę zamiast brać udział w pracach Sejmu, ale zwyczajnie o nich nie wiedział…
Szef klubu PO, Zbigniew Chlebowski przyznał, że dla posłów, którzy opuszczają ważne głosowania nie ma usprawiedliwienia poza wyjątkowymi przypadkami takimi jak ważne sprawy rodzinne, choroba lub obowiązki wagi państwowej. A gra w piłkę raczej do nich nie należy… Zdjęcia z tego niezwykłego meczu i tłumaczenia najważniejszych członków PO z niewygodnej dla nich sytuacji już w poniedziałek o 22.35 tylko w "Teraz MY" na antenie TVN i w Onet.pl.
janniko napisał(a):...Nie mam zamiaru cię obrażać ....
janniko napisał(a):..... lecz chciałbym sprowokować do uczciwej dyskusji, a nie wyszukiwania błędów w wypowiedziach oponentów.....
janniko napisał(a):..... Widzę, że wnikliwie analizujesz mój "piany bełkot", co mi oczywiście pochlebia.....

Piotrek_B napisał(a):
Poza tym jak na mój gust za dużo tu jaduTego można mieć gratis w realu więc po co jeszcze w ramach relaksu mieć jad wirtualny