zacznę chyba od wyrzucenia TV przez okno!
.png)
hepik napisał(a):Przykro mi ale ryba psuje się od pały![]()
Opiekun nie wojewoda,user nie smród.
PS .Zobaczysz jaki jan szczęśliwy będzie ,gdy przeczyta,że jest pierdyknięty
hepik napisał(a):janniko napisał(a):
"Nie mam zamiaru cię obrażać, lecz chciałbym sprowokować do uczciwej dyskusji"
Jako umiarkowany zwolennik PO w żadnym wypadku nie mam zamiaru prowadzić uczciwej dyskusji a nawet moge pobrażać-w końcu nic innego sie po mnie spodziewać nie możesz...a w związku z tym napiszę prosto z mostu-nieźle pierdolnięty jesteś
.png)
lubelski napisał(a):Admin i dwóch Modów...w temacie...czyli...![]()
.png)
janniko napisał(a):pozdrawiam i idę ćwiczyć "pozytywne myślenie"
zacznę chyba od wyrzucenia TV przez okno!
![]()
![]()
to był taki post coby napięcie rozładować, jest mi miło w takim towarzystwie wymieniac poglądy...png)
MorskiPas napisał(a): .. Ja naprawdę chcę się dowiedzieć, czy Twoim zdaniem nie można nikomu wytykać jego błędów...
.png)
lubelski napisał(a):he he he Krzysztof ..dobre,,, , Panie Januszu , ostatnio mi tak Pan odpisał..."a emotionek nie widziałeś""......to był taki post coby napięcie rozładować, jest mi miło w takim towarzystwie wymieniac poglądy..
.png)
janniko napisał(a):Właśnie to są metody PO.. bazowanie na wytykaniu błędów innych, a nie na podkreślaniu własnych pozytywów.
pozdro
janniko napisał(a):..... pozostaje mi tylko zwinąć żagle i podziękować za możliwość "pobicia piany" w wesołym towarzystwie..
pozdrav
Janusz Bajcer napisał(a):
Widzę też "Pana" przed moim imieniem, naprawdę można go pominąć przy wymianie poglądów.
lubelski napisał(a):....zdarzyło nam się wspólne zdanie w temacie....fiu fiu......
lubelski napisał(a):Admin i dwóch Modów...w temacie...czyli...
.png)
lubelski napisał(a):przestanę pisać Pan pod wszakże jednym warunkiem....jeśli uzna Pan że ta forma jest uszczypliwa lub obraża Pana w jakiś sposób...innych warunków nie uznam za poprawne...![]()
pozdrav
.png)
lubelski napisał(a):...innych warunków nie uznam za poprawne...![]()
pozdrav