Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 08.03.2009 16:40

pozdrawiam i idę ćwiczyć "pozytywne myślenie"

zacznę chyba od wyrzucenia TV przez okno!
:P :P :P
Ostatnio edytowano 08.03.2009 17:09 przez janniko, łącznie edytowano 1 raz
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 08.03.2009 17:07

hepik napisał(a):Przykro mi ale ryba psuje się od pały :wink:
Opiekun nie wojewoda,user nie smród.

PS .Zobaczysz jaki jan szczęśliwy będzie ,gdy przeczyta,że jest pierdyknięty :lol:

Ja nie obrażam ludzi nawet jeśli się z nimi nie zgadzam i Tobie też nie pozwolę.

To:
hepik napisał(a):janniko napisał(a):
"Nie mam zamiaru cię obrażać, lecz chciałbym sprowokować do uczciwej dyskusji"

Jako umiarkowany zwolennik PO w żadnym wypadku nie mam zamiaru prowadzić uczciwej dyskusji a nawet moge pobrażać-w końcu nic innego sie po mnie spodziewać nie możesz...a w związku z tym napiszę prosto z mostu-nieźle pierdolnięty jesteś :wink:

było przedostatni raz :evil:
Ostatnio edytowano 08.03.2009 17:08 przez MorskiPas, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.03.2009 17:07

lubelski napisał(a):Admin i dwóch Modów...w temacie...czyli... :wink: :wink:

Nie trzeba się "strachać". :wink:
Nie rozumiem dlaczego Admin i dwóch Modów (a nawet pozostali) nie mogą wyrazić swojego zdania w temacie :?: :lol:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 08.03.2009 17:09

Janusz Bajcer napisał(a):
lubelski napisał(a):Admin i dwóch Modów...w temacie...czyli... :wink: :wink:

Nie trzeba się "strachać". :wink:
Nie rozumiem dlaczego Admin i dwóch Modów (a nawet pozostali) nie mogą wyrazić swojego zdania w temacie :?: :lol:

Bo Lubelski się boi :twisted:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 08.03.2009 17:13

janniko napisał(a):pozdrawiam i idę ćwiczyć "pozytywne myślenie"

zacznę chyba od wyrzucenia TV przez okno!
:P :P :P

Znów unikasz odpowiedzi na moje pytanie. To już drugi raz. Czyżby siła argumentu tak Cię przygniotła? Ja naprawdę chcę się dowiedzieć, czy Twoim zdaniem nie można nikomu wytykać jego błędów.

pozdrav K
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2009 17:15

he he he Krzysztof ..dobre,,, , Panie Januszu , ostatnio mi tak Pan odpisał..."a emotionek nie widziałeś""...... :hut: to był taki post coby napięcie rozładować, jest mi miło w takim towarzystwie wymieniac poglądy..
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 08.03.2009 17:32

MorskiPas napisał(a): .. Ja naprawdę chcę się dowiedzieć, czy Twoim zdaniem nie można nikomu wytykać jego błędów...

No dobra, jeszcze raz odpowiem, skoro tak grzecznie pytasz.. :wink:
Chodziło mi wyłącznie li tylko o formę, czyli o niegrzeczne teksty w stylu "bełkocesz jak pijany", "jesteś popierdolony" itp. Oczywiście, że można wytykać błędy, ale należy robić to rzeczowo, z argumentami i przynajmniej starać się zachować jako-tako grzeczną formę.
I tylko tyle.
A skoro niektórzy nie mogą lub po prostu nie potrafią, to pozostaje mi tylko zwinąć żagle i podziękować za możliwość "pobicia piany" w wesołym towarzystwie..
pozdrav
:P
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.03.2009 17:37

lubelski napisał(a):he he he Krzysztof ..dobre,,, , Panie Januszu , ostatnio mi tak Pan odpisał..."a emotionek nie widziałeś""...... :hut: to był taki post coby napięcie rozładować, jest mi miło w takim towarzystwie wymieniac poglądy..

Emotikonki widziałem, ale tak wszelki wypadek swoje zdanie wypowiedziałem :wink:
Widzę też "Pana" przed moim imieniem, naprawdę można go pominąć przy wymianie poglądów.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2009 17:37

czego miały się lubelski bać.... ma swoje lata i poglądy na pewne sprawy od lat niezmienne i jasne, dla niego. Na forum już je niejednokrotnie przedstawiał więc nie jest strachliwy . Tak jak opisał swoje wrażenia ze zlotu koziołkowego tak pisze w innych tematach o których ma swoje poglądy.... bez stresu , ściemniania ale zawsze z poszanowaniem swojego przeciwnika w dyskusji. Natomiast uważam że tego rodzaju dyskusje najlepiej toczyć w "realu" a nie na forum..Więc do rychłego zobaczenia....gdzieś tam..kiedyś..... pozdrawiam.
Janniko moja sąsiadka ma stary tv, szkoda żebyś za okno wywalał...a przy okazji jestem wiernym fanem "Kawy na ławę" :wink:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 08.03.2009 17:43

Nie nie. Przecież dobrze wiesz, że nie tak brzmiało moje pytanie. Pomęczę Cię jeszcze trochę i zacytuję jeszcze raz to jedno zdanie:

janniko napisał(a):Właśnie to są metody PO.. bazowanie na wytykaniu błędów innych, a nie na podkreślaniu własnych pozytywów.
pozdro

i jeszcze raz zapytam: czy dyskusja nie ma polegać właśnie na tym, że wytykamy błędy, o nich dyskutujemy i na błędach innych się uczymy? Czy jeśli poprzedni rząd (obojętne który) popełnił jakieś błędy to należy je odkreślić grubą kreską?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2009 17:45

janniko napisał(a):..... pozostaje mi tylko zwinąć żagle i podziękować za możliwość "pobicia piany" w wesołym towarzystwie..
pozdrav :P

Żagli to może nie zwijaj :lol:
Ale zmniejsz dawkę TV. Już Ci to kiedyś mówiłem.........to działa :wink:
Klip dla Ciebie :wink:
Pozdrav
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2009 17:46

Janusz Bajcer napisał(a):
Widzę też "Pana" przed moim imieniem, naprawdę można go pominąć przy wymianie poglądów.

przestanę pisać Pan pod wszakże jednym warunkiem....jeśli uzna Pan że ta forma jest uszczypliwa lub obraża Pana w jakiś sposób...innych warunków nie uznam za poprawne... :wink: :wink: pozdrav
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2009 18:07

lubelski napisał(a):....zdarzyło nam się wspólne zdanie w temacie....fiu fiu......

lubelski napisał(a):Admin i dwóch Modów...w temacie...czyli...

......czyli cóż w tym dziwnego Panie Lubelski :?: :?: :?:
Admin i Mod też człowiek :idea:
No nie :?:
Pozdrawiam Pana, Panie Lubelski bardzo serdecznie :mrgreen: :papa: :mrgreen:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 08.03.2009 18:13

lubelski napisał(a):przestanę pisać Pan pod wszakże jednym warunkiem....jeśli uzna Pan że ta forma jest uszczypliwa lub obraża Pana w jakiś sposób...innych warunków nie uznam za poprawne... :wink: :wink: pozdrav

Panie Lubelski. :wink: Forma "Pan" użyta w towarzystwie w którym zwyczajowo używa się formy "ty" zwłaszcza w połączeniu z częstym podkreślaniem Pańskiego wieku stwarza wrażenie protekcjonalności, a to chyba nie jest wizerunek pod którym chciałby Pan być postrzegany na forum. Dlatego bądź Pan człowiekiem i skończ Pan już z tym "panowaniem"

:P :wink:

PS. Pisaliśmy równocześnie z Piotrkiem. Telepatia czy co?
Ostatnio edytowano 08.03.2009 18:16 przez MorskiPas, łącznie edytowano 1 raz
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 08.03.2009 18:13

lubelski napisał(a):...innych warunków nie uznam za poprawne... :wink: :wink: pozdrav

Poprawnie to powinieneś być konsekwentny :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone