Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 08.03.2009 20:24

Ale tak wogóle o co chodzi w ostatnich wypowiedziach? :wink:
Przeklinanie to ekspresja wypowiedzi . :wink:
W Chorwacji na plaży ciągle jakieś polskie przekleństwa się słyszy i jakoś nikt nie zwraca uwagi. Może moderator plażowy by się przydał. :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2009 20:24

proszę nie krzyczeć na forum.... :wink: dwóch na jednego...nieładnie, poza tym sprawa piwa została już wyjaśniona bodajże przez gg to po pierwsze primo.
po drugie primo, dałem wyraz swojej radości że w takim towarzystwie miło się pisze,
po.. .któreś tam..nie podkreślam wieku tylko używam go w sformułowaniu co do moich poglądów. Do Ciebie Krzysztofie nie używam formy Pan więc nie pojmuję Twojego postu.
:?: :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2009 20:28

Rysio napisał(a):
Poprawnie to powinieneś być konsekwentny :wink:

wtedy wyszło jak wyszło,niezbyt poczuwam się do winy, natomiast wszelkie uchybienia w tym temacie są do wyprostowania..... :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2009 20:37

MorskiPas napisał(a):było przedostatni raz :evil:

Ja tam wychodzę z założenia ,że nie wolno ukrywać prawdy przed pacjentem,nawet tej najbrutalniejszej i okrutnej... :wink:
jacky6
Cromaniak

Postnapisał(a) jacky6 » 08.03.2009 21:24

,, wprost nie do wiary, ile rozumu zużywa się w świecie, dla udowodnienia głupstw -
F. Hebbel
:wink: :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2009 21:46

lubelski napisał(a):proszę nie krzyczeć na forum.... :wink: dwóch na jednego...nieładnie, poza tym sprawa piwa została już wyjaśniona bodajże przez gg to po pierwsze primo.
po drugie primo, dałem wyraz swojej radości że w takim towarzystwie miło się pisze,
po.. .któreś tam..nie podkreślam wieku tylko używam go w sformułowaniu co do moich poglądów. Do Ciebie Krzysztofie nie używam formy Pan więc nie pojmuję Twojego postu.
:?: :wink:

Lubelski - i tak z nimi nie wygrasz (mody) powiesz inne zdanie niż oni mają to zaraz jeden ci odpowie, reszta się zlatuje i solidarnie czy mają rację czy nie mają zaczynają nagonkę. Widziałem parę takich akcji i dałem sobie siana z wymianą poglądów.

Odpuść sobie będziesz zdrowszy.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2009 22:14

Zebik..w pewnym sensie wygrałem...gdzieś okulary wsadziłem a tu mod pisze dużymi literami ..chwała mu za to (skąd wiedział) :wink: co do akcji to trochę masz rację, tez widziałem...zamiast siana wolałbym po kielonku grzebnąć :wink: a odpuszczać nie mam co bo nic nie dopuszczałem.... zdrowszy mówisz.....hmmmm a to jest do przemyślenia
Jacky6 ...ale to nie boli (przynajmniej mnie) :wink: :wink: miłej nocy zyczę
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.03.2009 22:57

lubelski napisał(a):sprawa piwa została już wyjaśniona bodajże przez gg

Potwierdzam - piwo "koziołkowe" zostało wyjaśnione :lol:
Tylko ciekawe co będzie z "nędznym" :wink: :?:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 09.03.2009 09:04

lubelski napisał(a):
Rysio napisał(a):
Poprawnie to powinieneś być konsekwentny :wink:

wtedy wyszło jak wyszło,niezbyt poczuwam się do winy, natomiast wszelkie uchybienia w tym temacie są do wyprostowania..... :wink:

Nie mam na myśli piwa. Mam na myśli to, że kiedyś Janusz "Panem" nie był, więc czyżby "awansował" :lol: :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.03.2009 09:59

poprawiłem.. :wink: a wracając do tematu strasznie reklamują dzisiejsze "Teraz my", chyba trzeba będzie zerknąć (mecz Tuska a głosowanie w Sejmie) może być ciekawie. choć sposób prowadzenia dla mnie to żenada. Brak składu i ładu, chaotyczne prowadzenie, nie ma to jak "Kawa na ławę", choć nie wszyscy lubią na forum TVN.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.03.2009 10:20

lubelski napisał(a):poprawiłem.. :wink: .... nie ma to jak "Kawa na ławę", choć nie wszyscy lubią na forum TVN.

Pan Janusz :wink: też lubi TVN :lol:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 09.03.2009 10:23

lubelski napisał(a):poprawiłem.. :wink:

Historii nie zmienisz, nawet gdybyś bardzo chciał 8)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.03.2009 10:34

Przejeżdżałem z rana przez Dolinę 3 Stawów(takie centrum handlowe w Katowicach)...przed Media Markt tłumy...myśłę-musi rozdają dziś coś za darmo...skręciłem ,w tłum sie wmieszałem...
Okazało się ,że to sami pisiomaryjni stoja w kolejce po... piloty telewizyjne...w starych wydłubali(co by nie kusił) przycisk pod którym mieli TVN zaprogramowany...a dzisiaj Tuska, Sekielski z Morozowskim mają z błotem boiskowym zmieszać...tego nie można przegapić...
Czyny ,nie cuda!
Allehuja i do przodu!
Trzeba siać ,siać ..trawkę na boisku,euro 2012 blisko :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.03.2009 10:39

Rysio napisał(a):
Historii nie zmienisz, nawet gdybyś bardzo chciał 8)

myślę że dajmy sobie już z tym spokój, nie będę sobie postów nabijał niepotrzebną dyskusją bo i po co. Uszanujmy różność swoich zdań, więcej pogody ducha :wink: a się przyda bo u mnie pada śnieg , jest mokro i zimno :evil: :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.03.2009 10:46

Janusz Bajcer napisał(a):
Potwierdzam - piwo "koziołkowe" zostało wyjaśnione :lol:
Tylko ciekawe co będzie z "nędznym" :wink: :?:

no ciężko będzie bo jak rozmawialiśmy na GG wybieram się na koncert Deep Purple do Wrocławia 1 maja a 22 maja startuje już do Chorwacji :D :D a zlot jest bodajże 17....ciężko będzie ale jeżeli nie dojadę to postaram się aby przesyłka dotarła. No taki ten maj kiepski się trafił w terminy ale to jedyny koncert w Polsce, moja grupa i jest okazja zobaczyć ich live pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone