Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

atomicsl9
Odkrywca
Re: debiucik na forum...

Nieprzeczytany postnapisał(a) atomicsl9 » 04.03.2009 13:17

hepik napisał(a):
atomicsl9 napisał(a):(...)

Zaczynać pisemną karierę na forum poświęconym Chorwacji od Hyde parku i zabawy poświęconej IVRP to jakaś aberacja psychiczna...
Ave Atomix ,kimkolwiek jesteś:wink: :lol:

[OT]
Pouczać nowego, że UMIE korzystać z opcji "szukaj", miast pisać
kolejny raz te same pytania, wprowadzając we wściekłość "cromaniaków" ze stażem, czyż to nie ciekawy przypadek ? :roll:
[/OT]
Czołem Hepiku ! :)

BTW:
Dokonałem oficjalnego powitania w odpowiednim miejscu :D

pzdr
Ostatnio edytowano 04.03.2009 14:21 przez atomicsl9, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.03.2009 13:31

janniko napisał(a):Pozwolę sobie na trochę wazeliny :P :P

Dziękuję , ale wazeliny nie używam :wink:

janniko napisał(a):Panie Januszu, już wiem dlaczego pana pomimo wszystko nadal lubię..

Ja tez Cię lubię, m.in. za takie "śmieszne minki", które kiedyś zamieściłeś i będę cie lubił jeszcze bardziej jak zniknie Pan, a zostanie Janusz :lol:

janniko napisał(a):nikogo dotąd nie obraziłeś, choć używasz nie raz "mocnych" określeń.
Pełny szacunek.

Niektórzy zarzucają mi że napisałem za dużo postów, ale żadnego nie muszę się wstydzić, faktycznie nikogo nie obrażałem na forum, choć się czasem kłóciłem. :wink:

janniko napisał(a):Ale jednak skoro tak spokojnie sobie dyskutujemy, to może jednak ja mam rację, że w porównaniu do ludzi PO, wśród PIS-iorków było o wiele, wiele, wiele mniej osób do których można by mieć zarzuty korupcyjne i generalnie pod kątem przekrętów i poróbstwa są na o wiele korzystniejszej pozycji niż PO.
Jak uważasz?

Każdy przypadek korupcji jest naganny, więc nie jest ważna licytacja w jakim ugrupowaniu jest jej więcej.
Sam zarzut korupcyjny nie oznacza, że korupcja miała miejsce.
Trzeba to udowodnić, a nie posądzać i bez sadu osądzać :!:
jan_s1
Koneser
Re: debiucik na forum...

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 04.03.2009 13:56

hepik napisał(a):
atomicsl9 napisał(a):(...)

Zaczynać pisemną karierę na forum poświęconym Chorwacji od Hyde parku i zabawy poświęconej IVRP to jakaś aberacja psychiczna...
Ave Atomix ,kimkolwiek jesteś:wink: :lol:

Jednak elegancja króluje na forum.
Chętnie dołączę do osób dotkniętych aberracją psychiczną, bo lubię być w dobrym towarzystwie. Ja również swego czasu nie przywitałem się, tam gdzie każą :oops: , bo jeszcze nic o takim fajnym miejscu nie wiedziałem.
Czyżby do Hyde Parku można było wejść dopiero po spełnieniu jakichś specjalnych warunków? Jan
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.03.2009 13:58

JacYamaha napisał(a):jan_s1 - nie życzę sobie stawiania mnie w tym samych rzędzie co ZOMO.

Co miałeś na myśli? Czy ZOMO to tez taka zbrodnicza organizacja jak SB?
Ja się jakoś nie wstydzę...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.03.2009 14:02

Sławomir Wocial napisał(a):
JacYamaha napisał(a):jan_s1 - nie życzę sobie stawiania mnie w tym samych rzędzie co ZOMO.

:wink:

Obrazek

Mówimy o tym ZOMO :evil: - nie o obecnych Oddziałach Prewencji :wink: :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.03.2009 14:11

I ja o tych mówiłem... Widzisz jakąś różnicę, oprócz zmiany nazwy i ekipy rządzącej? Zadania generalnie te same.
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 04.03.2009 14:14

Zupełnie nie kumam, o co tu chodzi?
???
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.03.2009 14:18

jan_s1 napisał(a):

Zupełnie nie kumam, o co tu chodzi?
???

Dla mnie Jac napisał to w taki sposób , że można to odebrać tak: porównanie do ZOMO to hańba. Ja się takiego porównania nie wstydzę.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.03.2009 14:28

Sławomir Wocial napisał(a):I ja o tych mówiłem... Widzisz jakąś różnicę, oprócz zmiany nazwy i ekipy rządzącej? Zadania generalnie te same.

Widzę :!:

Jedno zdanie:

"Rozwiązane w 1989 oddziały ZOMO stanowiły negatywny symbol władzy PRL."

PS Myślę, że YacYamaha wyjaśni o co mu chodziło :wink: :lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 04.03.2009 14:33

Panowie - nie wiem czy to za duży skrót myślowy zastosowałem - może.
Przyrównanie przez pana Prezesa (wygłoszone na spotkaniu w Gdańsku) osób nie sprzyjających PIS-owi do tych, którzy krwawo pacyfikowali robotników na Wybrzeżu to jak dla mnie za duża przesada.
Ciągle mam przed oczami lodówę, która tratuje uciekającego faceta...ot takie skrzywienie.
Nigdzie nie postawiłem znaku równości pomiędzy ZOMO=SB czy zaraz mi tu przypiszą=SS.
Dla jasności - miałem odrabiać wojo w ZOMO - wyszło inaczej - nie wiem czy lepiej czy gorzej - inaczej.
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 04.03.2009 14:37

Atomicsl9
Witaj w klubie "zajadłych ubijaczy piany" :P :P :P
A p. Hepikiem się nie przejmuj. On tak już ma, że jak nie powyzywa i nie poobraża, to chyba ma nie udany dzień. :lol:
Ale jakby nie było, to kolego "crozakręcony" (chyba, że nie?) i można mu wybaczyć tę drobną niedoskonałość...
pozdro
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.03.2009 14:38

JacYamaha napisał(a):Przyrównanie przez pana Prezesa (wygłoszone na spotkaniu w Gdańsku) osób nie sprzyjających PIS-owi do tych, którzy krwawo pacyfikowali robotników na Wybrzeżu to jak dla mnie za duża przesada.

Przemówienie Pana Prezesa :evil:
atomicsl9
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) atomicsl9 » 04.03.2009 15:11

Janusz Bajcer napisał(a):
JacYamaha napisał(a):Przyrównanie przez pana Prezesa (wygłoszone na spotkaniu w Gdańsku) osób nie sprzyjających PIS-owi do tych, którzy krwawo pacyfikowali robotników na Wybrzeżu to jak dla mnie za duża przesada.

Przemówienie Pana Prezesa :evil:

No dobra, dostał za to bana na kilka lat.
Czemu dalej bijecie pianę o Kaczyńskich,
kiedy mamy czasy Tuska, cudów, języka miłości, II Irlandii (Islandii ? Gabonu ?),
wzrostu gospodarczego, masowych powrotów z emigracji zarobkowej,
podwyżek dla lekarzy, rozliczenia zbrodni reżimu pisowskiego, raportu Julii Pitery, "komercjalizacji" szpitali, "lodów", etc... 8)

Projekt IV RP dostał kopa od Polaków i wróciła normalność. Może teraz
dla odmiany o NIEJ ? tej "normalności" znaczy...:lol:

pzdr
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.03.2009 17:16

janniko napisał(a): ma nie udany dzień.

Nieudany dzień - popraw.

Janusz byłem szybszy.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.03.2009 17:18

zebik napisał(a):
janniko napisał(a): ma nie udany dzień.

Nieudany dzień - popraw.

Janusz byłem szybszy.

Pojedynczych błędów nie wyłapuję i nie ścigam :wink: bo nie o to chodzi w akcji BYKOM STOP :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone