.png)
hepik napisał(a):Wytłumacz ,jacky jak ekonomista i turysta,mnie maluczkiemu ,niech będzie głąbowi...Tusk ma nakazać Oplowi na trzy zmiany zap...lać i tłuc Astry i Corsy?
I potem co?
.png)
hepik napisał(a):Jasne,Szopen...to były piekne czasy,kiedy złotówka była słaba...miesiąc człowiek zap...ł ,zarobił równowartość 15 dolarów ,za 9 w Pewexie kupił Wranglery i jeszcze mu szesc zostało ...nie było d..y ,która za tobą(spodniami) by sie nie obejrzała![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):... Kiedy zacząłem pić ...
.png)
janniko napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):... Kiedy zacząłem pić ...
Janusz, no wiesz co?!
Takie osobiste wyznania??!! Na forum?!![]()
I co, jak sobie poradziłeś?
.png)
hepik napisał(a):Naszczęście prezydent Bongo nie ma brata bliźniaka.Gabon to szczęśliwy kraj.
.png)
Arek napisał(a):w dużym skrócie - to odpowiedź na język agresji, który bracia K. wprowadzili do polskiej polityki.
Janusz Bajcer napisał(a): Trunek ten można było kupić w Pewexie za 0,90 USD .
jan_s1 napisał(a):To ja również w dużym skrócie - bracia K nie wymyślili niczego nowego. Język agresji, czy jak by go tam nie nazwać istnieje od 89r. - wystarczy obejrzeć, posłuchać, lub sobie przypomnieć wypowiedzi z ostatnich 20 lat.
.png)
jan_s1 napisał(a):Język agresji, czy jak by go tam nie nazwać istnieje od 89r. - wystarczy obejrzeć, posłuchać, lub sobie przypomnieć wypowiedzi z ostatnich 20 lat.