janniko napisał(a):Mam jednak wątpliwości, czy w najbliższym 10-20-czy30-to leciu naród zechce cokolwiek zmieniać.
i słusznie, wystarczą dyrektywy unijne...
a potem przyjdzie walec i wyrówna...
jan_s1 napisał(a):Ps2 Nie leciałem samolotem nad Słowacją, ale gdyby się okazało, że w Polsce faktycznie świateł jest nieco więcej?
.png)
hepik napisał(a):Tylko ten Opel jakoś mi nie pasuje![]()
.png)
hepik napisał(a):I dlaczego próbe zrozumienia myśłi byłego(ale byc może i przyszłego)przywódcę narodu nazywasz kopaniem leżącego-też nie rozumiem.
.png)
hepik napisał(a):Od kilku dni cała Polska duma nad tym ....
.png)
hepik napisał(a):Wytłumacz ,jacky jak ekonomista i turysta,mnie maluczkiemu ,niech będzie głąbowi...Tusk ma nakazać Oplowi na trzy zmiany zap...lać i tłuc Astry i Corsy?
Chciała po prostu wysiąść
Do incydentu doszło w niedzielę. Kłopoty z 41-letnią pasażerką zaczęły się 15 minut przed lądowaniem. Choć personel rejsowego lotu już wcześniej zauważył, że kobieta wypiła znaczną ilość alkoholu. Kiedy maszyna zbliżała się do krakowskich Balic, pasażerka zerwała się ze swojego miejsca i usilnie próbowała otworzyć przednie lewe drzwi maszyny.
Obsługa na szczęście w porę zareagowała, bo nawet, gdyby nie udało się otworzyć drzwi, mogło dojść do rozszczelnienia i dekompresji.