Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Z cyklu mecze Euro'12 - Chorwacja:Włochy Poznań 14.06

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 15.06.2012 11:09

mysza73 napisał(a):
tony montana napisał(a):
mysza73 napisał(a):
tony montana napisał(a):

Mysza73 napisał(a):Znaczy byłeś na meczu icon_lol.gif
suuuuuuuuuuuuper icon_lol.gif
zazdroszczę troszkę icon_redface.gif

Byłem, byłem :) W poniedziałek tez idę, ale do Gdańska :)
co zrobić ;) :roll:

Ale jesteś okropny :roll: :wink:
zazdroszczę Ci teraz jeszcze bardziej :oops:

Oj tam, oj tam - pomyśl, że jeszcze tylko ok. 30 DDW :)

O tym, to nie musisz mi przypominać :lol: ,
no i wtedy nie będę Ci już zazdrościć :wink:

Przygotowania już poczynione?
Przegląd butów do pływania (czy się jeszcze nadają ;) :), karimat, materaców etc wykonany?)

zielona karta załatwiona? (w razie chęci na wycieczkę do Mostaru?)

:)
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 15.06.2012 11:12

Miejcie litość.... Ja w tym roku nie mogę pojechać. :cry:
A jak czytam o tych butach i karimatach to aż mnie skręca z zazdrości.... :wink:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 15.06.2012 11:17

Moję buty maja już chyba z 10 lat i są niezniszczalne, a do tego bardzo wygodne :P ,
dziecku co roku trzeba kupować, bo jej noga rośnie jak szalona :roll: ,
ale już dawno zakupione :lol:
Co do przeglądu sprzętu plażowego, to mi podsunąłeś pomysł, coby moje rękawki do pływania sprawdzić :oops:, zaraz to uczynię :wink:

Do Mostaru się nie wybieramy (byłam już 3 razy :P ), więc zieloną kartę odpuszczam :P

A w jakich barwach byłeś wczoraj na meczu? :P
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 15.06.2012 11:18

tony montana napisał(a):Normalnie - mówię Wam, niedługo będziemy jak Niemce - siedzi sobie taki gość z gościową na chacie w Munchen i myślą, co tu robić w sobotę po wstaniu z łóżka. A skoczymy sobie na zakupy na Friedrichstrasse albo na KuDam do Berlina, zjemy obiad i wrócimy!

Nie chwaląc się, mam tak samo :lol:

Świetna relacja :!:

Pozdrawiam
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 15.06.2012 11:56

Tony, super sprawozdanko :cool:

We wtorek czekamy na kolejne :idea: :D
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 15.06.2012 12:50

greenrs napisał(a):
tony montana napisał(a):Normalnie - mówię Wam, niedługo będziemy jak Niemce - siedzi sobie taki gość z gościową na chacie w Munchen i myślą, co tu robić w sobotę po wstaniu z łóżka. A skoczymy sobie na zakupy na Friedrichstrasse albo na KuDam do Berlina, zjemy obiad i wrócimy!

Nie chwaląc się, mam tak samo :lol:

Świetna relacja :!:

Pozdrawiam

no to pozazdrościć tych autostrad :)

dzięki, pozdro :)

kulka53 napisał(a):Tony, super sprawozdanko icon_cool.gif

We wtorek czekamy na kolejne icon_idea.gif icon_biggrin.gif

Dziękuję, postaram się nie zawieść Społeczeństwa i coś wrzucić :)

Hej
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 15.06.2012 12:51

mysza73 napisał(a):
....A w jakich barwach byłeś wczoraj na meczu? :P

W jednych i drugich z różnych względów :)
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 09.10.2015 20:33

... jak ja mogłem przeoczyć relację z mojego miasta i z mojej Bułgarskiej ... :roll: ... widzę, że zajmowałeś miejsce w moich stałych okolicach ... :mrgreen: ... to były piękne dni ... :D ... dla odmiany my na meczu Włochy - Irlandia siedzieliśmy za bramką, a wchodziliśmy na stadion wejściem dla kibiców gości - drugi raz takiej okazji w życiu może nie być, mieliśmy mega frajdę ... :mrgreen: ...
Pozdrawiam.
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 09.10.2015 20:54

kmichal napisał(a):... jak ja mogłem przeoczyć relację z mojego miasta i z mojej Bułgarskiej ... :roll: ... widzę, że zajmowałeś miejsce w moich stałych okolicach ... :mrgreen: ... to były piękne dni ... :D ... dla odmiany my na meczu Włochy - Irlandia siedzieliśmy za bramką, a wchodziliśmy na stadion wejściem dla kibiców gości - drugi raz takiej okazji w życiu może nie być, mieliśmy mega frajdę ... :mrgreen: ...
Pozdrawiam.

W Poznaniu swego czasu sporo bywałem..... zawodowo kolegów z firmy współpracującej miałem w pewnej sporej firmie z Waszego miasta - ale po czystkach i u nich i u nas - dużo się zmieniło... ŻYCIE

Ale z jednym nadal mam kontakt cały czas
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 09.10.2015 21:31

... mnie najstarszy syn ostatnio "dręczy" o Trójmiasto i trzeba będzie jego prośby w końcu spełnić ... dawno już w Waszych rejonach nie byliśmy ... :wink: ...
... zresztą ja mam przemiłe wspomnienia wakacyjne z dzieciństwa, związane z Gdańskiem, a ściślej ze Świbnem, ponieważ co drugi rok jeździliśmy tam do znajomych rodziców ... cudowne miejsce ... :lol: ...
Pozdrawiam.
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 09.10.2015 21:37

kmichal napisał(a):... mnie najstarszy syn ostatnio "dręczy" o Trójmiasto i trzeba będzie jego prośby w końcu spełnić ... dawno już w Waszych rejonach nie byliśmy ... :wink: ...
... zresztą ja mam przemiłe wspomnienia wakacyjne z dzieciństwa, związane z Gdańskiem, a ściślej ze Świbnem, ponieważ co drugi rok jeździliśmy tam do znajomych rodziców ... cudowne miejsce ... :lol: ...
Pozdrawiam.

Sobieszewo - piękne, przekop Wisły jak najbardziej, Krynica, Piaski urocze

Ale i w drugą stronę, Dębki, Białogóra, Łeba - warto w ładną pogodę

:papa:
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 09.10.2015 21:50

... Ustkę, Łebę po Władysławowo penetrowaliśmy w 2011 roku, a Krynica i Piaski były ostatnio w 2006 roku ... 8O ... teraz czas na stolicę regionu i okolice, bo tam też jest co oglądać i podziwiać, zresztą Tobie tego mówić nie muszę ... :wink: ...
Pozdrawiam.
ajdadi
AJDADI

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 16.10.2015 16:44

tony montana napisał(a):Sobieszewo - piękne, przekop Wisły jak najbardziej, Krynica, Piaski urocze

Jak Gdańsk to Nowy Port i Brzeżno...tam mam rodzinkę...
a sprawozdanko z Poznania bardzo fajne...chociaż ja jako mieszkaniec Starego Miasta...
trochę inaczej odczuwałem obecność kibiców...ale daliśmy radę... :wink:
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 16.10.2015 19:33

ajdadi napisał(a):a sprawozdanko z Poznania bardzo fajne...chociaż ja jako mieszkaniec Starego Miasta...
trochę inaczej odczuwałem obecność kibiców...ale daliśmy radę...

... całe szczęście na moje północne rubieże miasta ta kibolska szarańcza nie dotarła ... :wink: ... za to ja musiałem do niej jechać, żeby poczuć klimat tego święta ... :mrgreen: ...
Pozdrawiam.
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 16.10.2015 20:48

kmichal napisał(a):
ajdadi napisał(a):a sprawozdanko z Poznania bardzo fajne...chociaż ja jako mieszkaniec Starego Miasta...
trochę inaczej odczuwałem obecność kibiców...ale daliśmy radę...

... całe szczęście na moje północne rubieże miasta ta kibolska szarańcza nie dotarła ... :wink: ... za to ja musiałem do niej jechać, żeby poczuć klimat tego święta ... :mrgreen: ...
Pozdrawiam.

To żaden z Was z Grunwaldu nie jest? ;)
:papa:

A propos - moja Mama pochodzi z Poznania
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Z cyklu mecze Euro'12 - Chorwacja:Włochy Poznań 14.06 - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone