Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd w Czerwcu 2010

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Piotrek Byrdziak
Croentuzjasta
Wyjazd w Czerwcu 2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek Byrdziak » 23.05.2010 21:53

Witam wszystkich forumowiczów.
Planuję wyjazd 3 Czerwca 2010 w okolice Drasnic lub coś obok interesuje mnie mała miejscowość i mam pytanie czy bez problemu znajdę w ciemno jakiś apartament 2+1 i jaka może być w tym czasie cena.
Pozdrawiam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.05.2010 22:25

Witam.

Drasnice to już mała miejscowość, chyba nie ma co szukać mniejszej.
Znajdziesz bez problemu wolne miejsca w takim terminie.

Cena jest uzależniona od bardzo wielu czynników. Jadąc w ciemno zapłacisz tyle, ile wynegocjujesz na miejscu.

Pozdrawiam
Interseal
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 23.05.2010 23:02

dokładnie, my będziemy wtedy w Podgorze, ale dla ciebie to pewnie za wielka miejscowość. Płacimy za apartament 4 osobowy 25E. To cena dla nas bo nakręciliśmy im już sporo klientów i jedziemy do nich już 3x.Myślę jednak, że w tym okresie nie będziecie mieli wiele drożej.
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 24.05.2010 06:22

Bodzioch Marek napisał(a):dokładnie, my będziemy wtedy w Podgorze, ale dla ciebie to pewnie za wielka miejscowość. Płacimy za apartament 4 osobowy 25E. To cena dla nas bo nakręciliśmy im już sporo klientów i jedziemy do nich już 3x.Myślę jednak, że w tym okresie nie będziecie mieli wiele drożej.

Hej powiedz mi czy ci twoi gospadarze posiadają apartamenty 2 osobowe/ ew. pokoje z dostępem do kuchni i lodówki?
Jeśli tak to czy masz jakieś namiary do nich adresowe/www itp? Jadę do Podgory 11 czerwca w ciemno i fajnie jest zacząć szukanie apartamentu od sprawdzonych miejscówek.
Jeśli tak to czy mółgbys podesłać info na email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

PS. Rewelacyjne foty :)
Południowiec
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Południowiec » 24.05.2010 10:59

Jeśli chcesz coś zarezerwować możesz spróbować pod tym adresem adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl - właścicielka nazywa się Tea (angielski biegle). Apartmanani nad samą plażą cena 35 E za 2+1. Byłem tam w zeszłym roku, znajomi jeżdżą tam od 11 lat. Polecam
Życzę pogody w tym terminie.
Południowiec
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Południowiec » 24.05.2010 11:14

Znalazłem, jest to pierwszy dom na zdjęciu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 24.05.2010 19:12

:D W tym terminie 100% sukcesu ja będę tam na miejscu 27-28 czerwca i jazda w ciemno bez obaw. Pozdrawiam
Marek40
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek40 » 24.05.2010 19:35

Ja tez planuję wyjazd w tym terminie w ciemno do małej miejścowości
Piotrek Byrdziak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek Byrdziak » 24.05.2010 20:00

Bardzo dziękuję wszystkim z szybką odpowiedź.Mam jeszcze jedno pytanie-co lepiej wziąć kuny czy euro.
Marek40
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek40 » 24.05.2010 20:03

Euro + kartę bankomatowa ale ten wątek był juz kilka razy poruszany
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.05.2010 20:04

Piotrek Byrdziak napisał(a):co lepiej wziąć kuny czy euro.

aktualna dyskusja na ten temat :lol:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd w Czerwcu 2010
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone