599 napisał(a):kto wie czy nie ma wpływu na to pogoda i temperatura wody,
Pogoda od początku tygodnia jest bajkowa i długoterminowe przepowiadają utrzymanie takiego stanu
Ale przynajmniej im mniej ludzi tym więcej miejsca na plaży i w konobach .png)
599 napisał(a):kto wie czy nie ma wpływu na to pogoda i temperatura wody,
Ale przynajmniej im mniej ludzi tym więcej miejsca na plaży i w konobach .png)
.png)

.png)
marcinmr napisał(a):Witam. Planuje wyjazd w ciemno do Chorwacji termin 13.08-24.08 mniej więcej od 10 do 14 dni , dwie osoby dorosłe dwójka dzieci plus pies labrador ułożony. Okolice Omis Trogir Split raczej mała miejscowość jest celem. Jak myślicie czy będzie duży problem z znalezieniem czegoś chyba że ktoś jest i może przysłać jakiś namiar jeśli właściciele mają wolny termin? Niekonicznie w tych okolicach. Dziękuje i pozdrawiam
.png)
.png)
mirus_1969 napisał(a):Jeżdżę od 2008 roku zawsze w ciemno,tak żeby być na 9 rano na miejscu i jeszcze mi się nie zdarzyło nie mieć paru kwater do wyboru.Okolice Makarskiej
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
Jaro_wlkp napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowym członkiem tego forum i chciałbym sie podzielić moimi doświadczeniami z wyjazdów do CRO. Otóż jeżdżę tam od 4 lat i zawsze "w ciemno" . Co roku jeździłem do Makarskiej i nigdy ale to nigdy nie było żadnego problemu z fajna mijejscówką w dobrej cenie. Czas poszukiwania to max 30 min, na wjeździe od razu wyłapują naganiacze i gdy człowiek jest stanowczy i uparty tak jak ja, wynegocjuje dobrą cenę. Ja za górny pułap obrałem sobie kwote max 60 euro za apartament i nigdy tej kwoty nie przekroczyłem . W tamtym roku byłem na apartamencie za jedyne 45 euro/doba w miesiącu czerwcu.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje