Dodam jeszcze, ze z tego co widzę są jeszcze miejsca, wiec droga wolna, komu się podoba to może korzystać
.png)
.png)
Dżejan napisał(a):Czy w Orebicu znajdę coś w ciemno 10 lipca?
.png)
.png)
.png)
kasiekk13 napisał(a):Witam
I ja dołączam. Wybieramy się do Chorwacji po raz pierwszy , urlop w sierpniu ,inaczej się nie da, więc chcemy tak ok 6 wyruszyć. No właśnie i sama nie wiem,od wczoraj szukam, oglądam różne kwatery i czytam Was tu i raz myślę jechać w ciemno,a raz klepać już, nie umiem się zdecydować. Łatwo nie będzie pewnie na miejscu, interesują mnie Baska Voda, Brela i tamte rejony dla 2 plus dziesięciolatka. Co myślicie?
.png)
.png)

.png)
arturnowy napisał(a):Jizasss...
Proszę nie straszyć...
Wyjeżdżam 26 czerwca, w planie wybrzeże od Sibenika po Makarską - gdzie będzie ciekawa lokalizacja tam się zahaczę. W budżecie przewidziane 50 - 60 E (po podpowiedziach znajomych, którzy już Tam byli) za noc (2+2).
We wcześniejszych postach padają stwierdzenia o znacznie wyższym bezpieczeństwie w CR niż w innych wakacyjnych kierunkach i stąd ryzyko wyższych cen i większego obłożenia... To ja trochę liczę, trochę się tego obawiam - na "imigrantów", którzy znaleźli sobie nową drogę do bogatej Europy...
Ale jadę
.png)
.png)
sqty3 napisał(a):Witajcie![]()
Które miasto polecacie w Istri dla młodej paryz małym psem. jesteśmy nastawieni na wypoczynek nad brzegiem morza oraz zwiedzanie. Jedziemy samochodem w ciemno w terminie 9.07-19.07.2016 mam nadzieję, uda nam się coś znaleźć :/ Jakieś dobre rady ??
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje