napisał(a) artik » 21.07.2014 22:03
Witam !
Jak wiele osób śledziłem to forum już parę lat gdyż co roku obiecywałem sobie wyjazd do Chorwacji, byłem w wielu miejscach ale po opisach cromaniaków postanawiałem że odwidzę ten kraj, jakoś się nie składało były Włochy, Tunezja, Izrael i nadszedł czas na CRO i pozwolę sobie opisać moje spostrzeżenia, może komuś się przyda,- wyjazd w ciemno a jak.... nadmienię tylko że podróżujemy z dziećmi 12 i 3 lata, dojechaliśmy do Makarskiej przed południem jak zaleca abc forum w środku tygodnia i to jeszcze 15.07 czyli przed Włochami i co brak wolnych kwater lub cena np. 120 E albo piwnica... po męczącej podróży tak średnio mi się podobało, ale goniłem i pot się lał, zaczepiali mnie ludzie no tak ale albo chcieli wcisnąć mi pokój 3 osobowy z kuchnią za 55 albo rudera za 45 E. Po 3-godzinach decyzja zapadła jedziemy w kierunku Splitu w Omis podobna sytuacja naganiacze chcą wcisnąć co mają a nie co chcemy, po godzinie znalazłem :

z klimą, wi-fi i standard naprawdę super za 60 E. Moje wnioski są takie: w ciemno raczej nie, jest tu ładnie ale bez przesady, ładne apartamenty są rezerwowane z wyprzedzeniem a zostaję mocno przebrane, P.S. W sezonie jest tu naprawdę sporo ludzi, byłem dzisiaj w Splicie w porcie i widziałem kolejki samochodów na promy