Plan mam następujący:
Wyjazd z zielonego miasta (Bydgoszcz) następnie => Gniezno=> Kostrzyn=> Kórnik=> Śrem=> Rawicz=> Wołów=> Środa Śląska=> Kąty Wrocławskie (we Wrocławiu są ponoć za duże roboty drogowe) => Boboszów=> Brno=> Wiedeń=> Gratz=> Maribor Zagrzeb=> Karlovać=> Plitvice (czas na zwiedzanie)=> Gracac=> Sibenik=> Trogir
W trasie powrotnej bedę dojeżdżał do Zakopanego.
I mam problem: chcialbym dojechać jak najtanieji najkrócej. Co proponujecie? Jechać przez Zagrzeb=> Wiedeń=> Bratysławę => Zilinę do Zakopanego. Czy Trogir=> Bosańska Krupa=> Daruvar=> Dravszentes=> Budapeszt => Bańska Bystyca=> Tvrdosin => Zakopane. Czy może jest jakaś inna szybka i tania trasa alternatywna do wymienionych przeze mnie. Wiem że ten wątek pojawiał się wielokrotnie ale mam nadzieję że będziecie wyrozumiali
Czy moje obliczenia są dobre, czy może mam sie jeszcze przygotować na jakąś niespodziankę w przypadku dodatkowych opłat. Jeżeli możecie to zaproponujcię jakąś trasę, która będzie optymalnym wyjściem godzącym szybkość i komfortowość jazdy ze stosunkowo niskimi opłatami. Za wszystkie uwagi będę bardzo wdzięczny

.png)
.png)