napisał(a) Rysio » 03.01.2013 16:54
Bocian napisał(a):Ty wykupujesz, inni nie. Czemu ja mam płacić za to, że walniesz bańką w drzewo? Czyli albo kaski, albo ubezpieczenie albo płacisz za leczenie sam. Pasi?

Zawsze wykupuję przynajmniej jak za granicę wyjeżdzam a w Polsce już w zasadzie nie jeżdżę. Inna sprawa to ja po trasach jeżdżę nie po lesie a tam drzewa ludzi nie atakują. Spróbuj, serio fajnie
W Polsce to zupełnie inksza inkszość. Mało płacę ubezpieczeń? Wiesz jak najprościej u nas dostać się na tomograf? Schlej się, przywal z bani w szybę na przystanku i padnij. Im więcej świadków tym lepiej. Żadna wytrzeźwiałka nie przyjmie Cię bez opinii lekarskiej że Ci się nie pomieszało a ten opinii nie wyda bez tomografii czy rezonansu. Za friko

tzn prawdopodobnie koszt izby będziesz musiał pokryć. Teraz sprawdź ile taka usługa kosztuje jakbyś się chciał zbadać
No to co ? Jak się chcesz napić to dodatkowe ubezpieczenie. Jeszcze o wszystkich na wózkach zapomniałem. Niech go z podjazdu poniesie. Nie dość że kogoś przejedzie to jeszcz sobie bańkę obtłucze i co? gdzie był kask ?
Sławek nie tędy droga moim zdaniem. Chyba że likwidujemy wszystkie składki i każdy płaci za siebie.