Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wolne Mieszkanie W Crkviwenicy Na Wrzesien 3 Minuty Od Morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anetta13
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anetta13 » 22.06.2008 15:21

NIEDAWNO WROCILISMY Z PODROZY NA CHORWACJE. MIESZKALIMSY W SUPER MIESZKANKU Z WIDOKIM NA MORZE 3 POKOJE, KUCHNIA, LAZIENKA, KORYTARZ, DWA TARASY. DWIE OSOBY 30 EURO ZA DZIEN, NOCLEG ZNALEZIONY W CIEMNO. W ZWIAZXKU Z TYM ZE WLASCICIEL SYMPATYCZNY I BARDZO POMOCNY ORAZ HOJNY OBIECALISMY MU ZE ROZGLADNEIMY SIE ZA KIMS DLA NIEGO NA WRZESIEN CENA TO 30 EURO ZA DZIEN OD DWOCH OSOB ORAZ 50 ZA 4 OSOBY. WOLNE TERMINY WE WRZESNIU. Z TEGO CO WIEMY TO LIPIEC SIERPNIEN ZAJETE ALE RóWNIEZ DROZEJ (40 I 65e ODPOWIENIO). nAPRAWDE POLECAMY. CZYSTO SCHLUDNIE. MOGE WYSLAC ZDJECIA Z MIESZKANIA NA MAILA. TELEFON 513353695
pride
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pride » 22.06.2008 15:43

witaj
w taki razie poprosze o namiary i fotki

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
emka29
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) emka29 » 22.06.2008 20:37

ja również poproszę o zdjęcia i informację gdzie dokładnie byliście (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl). Dziękuję i pozdrawiam
katala
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) katala » 23.06.2008 17:53

Ja też poproszę. Coś mi się plany wakacyjne rozjechały i sierpień pewnie będę musiała zamienić na wrzesień adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 23.06.2008 20:19

Mam pytanie jaka odległość do plaży?
arcchie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) arcchie » 24.06.2008 07:14

Przecież jest w tytule!
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 24.06.2008 07:18

Witam.
ja tez bym prosiła jakieś namiary i fotki
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam. :D :D :D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.06.2008 07:30

arcchie napisał(a):Przecież jest w tytule!

ale nie jest określone czy na butach, samochodem czy samolotem ;-)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 24.06.2008 10:53

Piotrek_B napisał(a):
arcchie napisał(a):Przecież jest w tytule!

ale nie jest określone czy na butach, samochodem czy samolotem ;-)

Dokładnie, po co się tak denerwować :) byłam ciekawa czy te 3min to np.musimy biec czy iść powoli :D
Zreszta we wrześniu można bez problemu znaleźć kwaterkę przy plaży za 10-12E od osoby,więc nie ma co się martwic.
Polecam szczególnie miasteczka od Splitu w dół, tam jest naprawdę pięknie.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone